Connect with us

Showbizz

Einde verhaal voor carrière van Linda de Mol: “Schijnfeminisme!”

De carrière van Linda de Mol was de laatste tijd al niet zo denderend. Dit vanwege alle problemen waar haar familie in verzeild is geraakt en natuurlijk haar eigen bijdrage daaraan. De blonde presentatrice heeft begin dit jaar een pauze van haar werkzaamheden genomen om weer bij zinnen te kunnen komen. Echter lijk het er steeds meer op dat dit een versnelt pensioen is geweest. Het laatste grijntje positiviteit rondom Linda is haar namelijk afgenomen.

NPO Radio 1-columnist Janneke de Bijl heeft Linda namelijk even goed onder handen genomen vanwege de ophef van het laatste uitgegeven blad van de LINDA. Deze laatste editie ligt momenteel in de schappen met als doel, het normaliseren van de vrouwenborst en dan met name de tepel. Janneke vertelt haar ongenoegen hierover: “Het gekke is dat de vrouwen op de cover wel allemaal hun tepels bedekken. Maar dat kon niet anders volgens de hoofdredacteur.”

Linda de Mol gaat volledig af!

Het bedekken zou gedaan zijn zodat de cover gedeelt kan worden op social media zodat het blad genoeg aandacht krijgt en genoeg verkocht wordt. Anders is dat natuurlijk slecht voor de inkomsten. Janneke: “En zo omarmt de LINDA. toch weer de norm die ze willen bestrijden omwille van de commercie. Het is symbolisch voor het schijnfeminisme dat de LINDA. al jaren predikt.” Janneke vervolgt met een ander voorbeeld: “Ik herinner me nog heel goed de foto’s van vrouwen voor en na hun schaamlipcorrectie, waarbij ze dingen zeggen als: ‘Ik zie er nu eindelijk normaal uit daar beneden.’ Waar jij dit als lezer dan ook kunt laten doen. Als dat geen body positivity is, weet ik het ook niet meer. Dankzij de LINDA. ben je nu onverzorgd als je niet zelf hebt gekozen waar je je jukbeenderen wil hebben en of je je ogen daarboven of eronder wil.” Hier meer:

 

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending