Connect with us

Showbizz

Bom flink gebarsten tussen John de Mol en Tim Hofman: “Einde verhaal!”

John de Mol kreeg begin dit jaar een pittig interview voor z’n kiezen. Door niemand minder dan Tim Hofman. Vlak daarvoor wist Tim namelijk het nieuws te brengen dat er sprake is geweest van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice. Het ging om Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen. Waar Marco zweeg, Ali ontkende, gaf Jeroen zijn schuld toe. De Mol werd als opperbaas van de zender om een verklaring: Hoe kon dit onder zijn hoede gebeuren? Wist hij hiervan af? In eerste instantie zweeg De Mol, maar op het laatste moment schoof hij toch aan bij BOOS. Hier zwoer hij slechts op de hoogte te zijn geweest van één misstap van Jeroen. Hij zou hierop stappen hebben ondernomen richting Jeroen (gesprek, klappen, jaja), maar daarna mocht hij gewoon blijven. Tim beweert dat John van méér op de hoogte is geweest, en nodigde hem dus uit voor een tweede interview.

John de Mol weigert, Tim Hofman afgeslacht!

Het vervolg op de BOOS-aflevering, die begin dit jaar wangedrag bij The Voice blootlegde, richt zich op wat de eindbaas van SBS6 wist van de incidenten. De Mol geeft aan ‘verbijsterd’ te zijn, ontkent en weigert deel te nemen aan het interview. De Mol zelf hierover: “Dat zou hooguit tot een welles-nietesdiscussie hebben geleid.” Maar wie gisteren op SBS6 bleef hangen hoorde nog veel meer van de eindbaas, weliswaar door de monden van verschillende poppetjes van de zender. Zowel bij Shownieuws, Vandaag Inside als Shownieuws Zomereditie werd Tim Hofman volledig afgekraakt. Allemaal concludeerden dat Tim zijn hand overspeelt en zijn waffel moet houden. Johan: “Die jongen moet nou eens ophouden, hè? Hij is gek geworden van blijdschap toen hij daar wat blootgelegd heeft.” Evert: “Het is niets meer dan een herhaling van zetten.” Bram Moszkowicz: “Nu zijn er mensen die denken van: nu wordt het een beetje uitgemolken..” Jaja, mannen…

 

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending