Connect with us

Showbizz

Breaking nieuws: Kabinet bereidt bizarre asielplannen en spoedwet voor

Het vertrouwen in het kabinet slinkt met de dag. Dat vinden wij niet gek, gezien de spanningen die door politiek Den Haag in de samenleving worden gepompt. Vandaag kan er weer een nieuw hoofdstuk aan de misere worden toegevoegd.

Zojuist is namelijk bekend geworden dat het kabinet niets ziet in een asielstop. In plaats daarvan, wordt er maar liefst 730 miljoen euro uitgetrokken die bedoeld is voor verschillende projecten om de opvangcrisis te bestrijden. Denk aan zaken als noodopvang, huisvesting voor statushouders, flexwoningen, inburgering en de aanpak van overlastgevende personen die in Nederland willen wonen.

Maar dat is helaas nog niet alles.

Kabinet trekt duizelingwekkend bedrag uit voor asielzoekers, ook extra woningen

20.000 extra woningen
Gemeenten moeten dit najaar in totaal 20.000 huizen beschikbaar stellen voor asielzoekers met een verblijfsvergunning, aldus Haagse bronnen tegen RTL Nieuws. Om dit bij gemeenten af te kunnen dwingen, werkt het kabinet serieus aan een wetsvoorstel.

Deze spoedwet moet voor 1 oktober klaar zijn. Gemeenten zullen worden gedwongen een bepaald aantal asielzoekers aan hun gemeente toe te voegen. Dankzij de wet heeft een gemeente zelf niets meer te zeggen. Het kabinet kan hen dwingen mee te werken.

Continue Reading

Showbizz

Dramatisch nieuws voor Danny de Munk. ‘Hij is alles kwijt’

2022 was een turbulent jaar voor zanger Danny de Munk. Een vrouw deed aangifte van verkrachting tegen de zanger en dit heeft voor een flinke smet op zijn carrière gezorgd. De Munk heeft de rechtbank verzocht om de vrouw in het openbaar te horen. Dit verzoek is geaccepteerd, dus de Munk staat op 16 maart tegenover de vrouw die hem beschuldigd heeft van dit bizarre feit.

Evert Santegoeds legt in Shownieuws uit hoe het nu gaat met Danny de Munk. Wat blijkt? Het is nog niet gedaan met de kommer en kwel in de zanger zijn leven. Sterker nog: De zanger heeft nog meer slecht nieuws gekregen, aldus Santegoeds. Het ziet er in ieder geval nog niet naar uit dat hij snel uit de sores is.

Al een jaar thuis

“Hij zit al een jaar thuis, zijn agenda voor dit jaar is helemaal leeg, dus hij zegt: ‘Laat die vrouw maar vertellen wat ze weet en wat ze vindt en wat ze denkt dat ik haar heb aangedaan.’ En dan mag het publiek beoordelen of ze dat geloofwaardig vinden overkomen of niet. Hij wil heel graag dat het in de openbaarheid gebeurt.” Ook in 2023 is de agenda van de Munk akelig leeg.

Verplicht

Het is voor de aangeefster verplicht om te verschijnen op het openbaar verhoor. Het is echter nog niet duidelijk of het verhoor ook daadwerkelijk in het openbaar zal gaan plaatsvinden. Dit is iets wat de rechter nog moet bepalen. Al zal de Munk er waarschijnlijk wel alles aan doen om te zorgen dat dit gebeurt.

Bron: Mediacourant

Wat vind jij van de kwestie rondom Danny de Munk? Deel het met ons in de reacties op Facebook!

Continue Reading

Showbizz

Patty Brard krijgt flinke, medische tegenvaller te verduren

Ziek in bed

Na een relatief milde coronabesmetting ligt Brard namelijk nu in bed met een fikse holte ontsteking. ‘Als je een Coronaatje voor je kiezen hebt gehad die wel meeviel, is een verlate holte ontsteking bijna onontkoombaar,’ staat er bij de post. Op de foto zien we een overduidelijke zieke, make-up loze Brard.

Vermoedelijk vertoeft de presentatrice nog op het eiland Ibiza, maar zal ze momenteel niet veel kunnen ondernemen zo blijkt uit de tags #antibiotica en #terugnaarbed als onderschrift van de foto. Beterschap Patty!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

Continue Reading

Showbizz

Glennis Grace krijgt tragisch nieuws te horen en is kapot van verdriet

Het gaat niet goed met Glennis Grace. De zangeres, die vroeger bekendstond om haar prachtige liedjes, wordt nu vooral geassocieerd met de supermarktketen Jumbo.

Concert

Het is duidelijk dat Glennis Grace momenteel moeilijkheden heeft, gezien haar veroordeling. Om toch inkomsten te genereren, blijft ze optreden. Helaas zijn de zalen niet meer uitverkocht en dat is voor een zangeres niet prettig.

Er zijn diverse redenen waarom het zo slecht gaat met haar carrière. Volgende maand zou Glennis naar België afreizen voor een concert, maar deze show is geannuleerd vanwege slechte kaartverkoop. Glennis is hierdoor erg teleurgesteld.

Continue Reading

Trending