Connect with us

Showbizz

Videobeelden: Man Chantal Janzen duikt op in bizar verhaal: “Vaak dezelfde dames!”

Chantal Janzen weet zich tot nu toe buiten schot te houden wanneer het gaan om juice bij juicekanalen. De blonde presentatrice hield zich ook buiten alle aantijgingen rondom The Voice waar ze presentatrice is. Echter bestaat het gezin van Chantal uit meer dan alleen Chantal. Er duiken nu dan ook behoorlijk wat geruchten op betreft haar man, Marco Geeratz. De twee zijn al jaren gelukkig getrouwd maar Marco moet het volgens ‘Juicechannel’ af en toe buiten de deur zoeken. Juicechannel schrijft: “Wij hebben twéé juicy stories over Marco Geeratz, de man van Chantal. Ze heeft nog iets gemeen met haar tv-rivaal Linda de Mol. Ook haar man is namelijk niet trouw.” Juicechannel begint met verhaal één, over ‘Hotel van Gogh’ in Amsterdam waar het stel vlakbij zou wonen: “Volgens een bron heeft hij daar een vaste kamer en komt hij daar maar al te graag langs.” Maar voor wat?

Man van Chantal Janzen hoofdpersoon bij Juicechannel!
Juicechannel vervolgt: “De bron vertelt dat Marco 9 van de 10 keer in sportkleding aankomt en na 1,5 uur weer vertrekt. Ook komt hij vaak met dezelfde dames weer terug langs. Marco houdt er dus van om met andere dames dan Chantal naar een hotel te gaan.” Of Marco hier aan het Rummicubben is of iets anders laat het kanaal niet weten.

Een volger maakt de kanttekening dat er in het hotel een sportschool kan zitten: “Weleens aan gedacht dat daar een sportschool is waar hij sport met personal trainer?” Juicechannel laat weten dat dat een ‘afleidingsmanoeuvre’ zou zijn: “Hij gaat namelijk een hele andere kant op.” Daarnaast zou het kanaal gesprekken hebben ontvangen van Marco en een bron van het kanaal. Hierin stelt het Juicechannel zelfs het volgende: “Hij heeft haar bedreigd om haar mond te houden anders stapte hij naar advocaten.” Wat hier allemaal van waar is is nog onduidelijk:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending