Connect with us

Showbizz

Beelden: Monique Westenberg definitief op straat gezet door André Hazes!

Monique Westenberg schreef afgelopen week nog warme, liefdevolle woorden onder de comeback-post van André Hazes. André kondigde via Instagram zijn comeback vakkundig aan: “Het moment is voor mij gekomen om de stilte van de afgelopen tijd te verbreken en ik deel daarom nu met jullie hoe het de afgelopen periode met mij is gegaan, en hoe het nu met mij gaat. Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven.

Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden […] Binnenkort verschijnt ook mijn documentaire Crossroads op Videoland. Ik laat mij van mijn meest kwetsbare kant zien en geloof me dat dit zwaar was.” Monique reageerde onwetend: “Trots op waar je nu staat en dankbaar voor de stap die je genomen hebt. Voor jezelf en onze kleine man! Zet je zoektocht vooral nog door. Over bergen door de dalen… je zult de weg wel vinden!”

Monique Westenberg staat op straat!

Roddeltante Yvonne Coldeweijer reageerde toen al op het bericht van Westenberg: “Snapt nog niet dat ze straks de villa uit moet“. Coldeweijer wist te brengen dat André de moeder van zijn kind compleet heeft laten vallen. Na hun liefdesvakanties zou, volgens Coldeweijer, de vakantie met Rachel ertoe hebben geleid dat André klaar is met Westenberg. Het zat er dus aan te komen dat de blondine haar spullen kon pakken. Maar dat dit zo snel zou gaan, had niemand durven bedenken. Westenberg is namelijk al shoppend gespot. En dan hebben we het niet over shoppen voor nieuwe kleding of sieraden. Nee, ze is aan het shoppen geslagen voor een nieuwe inboedel. Het gerucht doet de ronde dat ze haar intrek neemt in een appartement in Vinkeveen. En raadt eens wie haar onderbuurvrouw wordt? Roxeanne Hazes! Geen straf, aangezien die twee, net als hun kids, goed met elkaar overweg kunnen!

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending