Connect with us

Showbizz

Maxime Meiland verklapt per ongeluk heel groot geheim

Eerder lieten we nog weten dat de pasgetrouwde Maxime Meiland niet heel blij leek te zijn met haar buren. In een filmpje laat ze weten dat de buren al om 06.30 uur bezig waren met zagen en verbouwen wat echt een pokkeherrie maakt.

Maar een aantal oplettende kijkers van het filmpje viel nog wat anders op. Zodra Maxime in het filmpje naar het huis van de buren wijst houdt ze namelijk een wijnglas vast en de inhoud lijkt sterk op Rosé en dat in de vroege ochtend.

Wellicht is dat ook de reden dat Maxime niet meer zo scherp is. Want gisteren tijdens een interview van Shownieuws praten Maxime Meiland per ongeluk haar mond voorbij en daar was Martien Meiland niet blij mee.

Bart Ettenkoven interviewt Martien en Maxime voor Shownieuws en Martien verteld dat er ook nog een kerstspecial van de Meilandjes aankomt. Maar hij kan daar nog niets over zeggen.

Martien:

,,We moeten natuurlijk ook nog de kerstspecial helemaal opnemen hè?”

Bart Ettenkoven:

,,Wat gaat er hier gebeuren in de tuin? Komt hier een heel lichtpaleis?!”

Maar dan zegt Maxime opeens:

,,Nee, we gaan wèèèg”

Martien kijkt Maxime verschrikt aan en Maxime weet meteen dat ze per ongeluk iets heeft gezegd dat ze niet had moeten zeggen. Ze probeert zich er dan ook uit te redden.

Maxime:

,,We gaan altijd weg”,

Bart Ettenkoven:

,,Maar wat wordt het?”

Martien gaat er duidelijk niets over zeggen:

,,Nee, gaan we niet doen! We gaan niks zeggen”

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending