Connect with us

Showbizz

Maxime Meiland verklapt per ongeluk heel groot geheim

Eerder lieten we nog weten dat de pasgetrouwde Maxime Meiland niet heel blij leek te zijn met haar buren. In een filmpje laat ze weten dat de buren al om 06.30 uur bezig waren met zagen en verbouwen wat echt een pokkeherrie maakt.

Maar een aantal oplettende kijkers van het filmpje viel nog wat anders op. Zodra Maxime in het filmpje naar het huis van de buren wijst houdt ze namelijk een wijnglas vast en de inhoud lijkt sterk op Rosé en dat in de vroege ochtend.

Wellicht is dat ook de reden dat Maxime niet meer zo scherp is. Want gisteren tijdens een interview van Shownieuws praten Maxime Meiland per ongeluk haar mond voorbij en daar was Martien Meiland niet blij mee.

Bart Ettenkoven interviewt Martien en Maxime voor Shownieuws en Martien verteld dat er ook nog een kerstspecial van de Meilandjes aankomt. Maar hij kan daar nog niets over zeggen.

Martien:

,,We moeten natuurlijk ook nog de kerstspecial helemaal opnemen hè?”

Bart Ettenkoven:

,,Wat gaat er hier gebeuren in de tuin? Komt hier een heel lichtpaleis?!”

Maar dan zegt Maxime opeens:

,,Nee, we gaan wèèèg”

Martien kijkt Maxime verschrikt aan en Maxime weet meteen dat ze per ongeluk iets heeft gezegd dat ze niet had moeten zeggen. Ze probeert zich er dan ook uit te redden.

Maxime:

,,We gaan altijd weg”,

Bart Ettenkoven:

,,Maar wat wordt het?”

Martien gaat er duidelijk niets over zeggen:

,,Nee, gaan we niet doen! We gaan niks zeggen”

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending