Connect with us

Showbizz

Zien: Yolanthe Cabau deelt intieme foto met beeldschone zus

Yolanthe heeft een intieme foto gedeeld met een van haar prachtige zussen. Met haar familie houdt Yolanthe een innige band.

De knappe Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft nog steeds een innige band met haar familie. Hoewel Yolanthe niet meer in Nederland woont, komt het nog steeds regelmatig voor dat zij en haar zussen samen iets leuks gaan doen. En daar deelt Yolanthe natuurlijk maar al te graag de foto’s van. Yolanthe heeft ook een eindeloze strook aan zussen lijkt het wel, dus dat zorgt voor genoeg spannende content voorop haar social media. Yolanthe en haar zussen hebben altijd wel iets spannends te beleven. Deze keer zaten ze op een snelle boot.

Yolanthe en haar zus delen innige omhelzing
Samen op de boot delen Yolanthe en haar zus een warme en innige omhelzing. Het is duidelijk dat de twee veel om elkaar geven. Yolanthe en haar zus scheuren over het water in een snelle boot. De ondergaande zon maakt het hele tafereel gelijk een stuk intiemer. Yolanthe heeft voor de gelegenheid een leuk badpak aangetrokken en haar zus gaat wat conservatiever gekleed in een dikke trui. Daar voelt ze zich zelf het meest prettig bij. Dat maakt haar overigens niet minder knap. Net als Yolanthe is haar zus een ongelooflijk verleidelijke dame die er bijzonder goed uit ziet.

Yolanthe is een echt familiemens
Voor Yolanthe is familie zeer belangrijk en dus gaat ze graag op stap met haar zusjes. Het wordt soms wel verwarrend tijdens het uitgaan, want Yolanthe en haar zussen lijken best veel op elkaar. Mensen hebben daarom wel eens moeite om ze uit elkaar te houden. Maar dat maakt het voor Yolanthe ook wel weer grappig, want dan kunnen ze mensen een beetje voor de gek houden tijdens het stappen. Maar zelfs zonder die fratsen gaat Yolanthe graag met haar familie om. De band tussen haar en haar zussen is sterk en dat merk je aan alles. Dat is wel fijn natuurlijk, dat Yolanthe zoveel liefdevolle mensen om zich heen heeft.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending