Connect with us

Showbizz

‘André Hazes mag zoontje niet meer zien van Monique’

Hoewel André Hazes en Monique Westenberg na de breuk nog altijd goed met elkaar overweg konden, lijkt de band nu zó bekoeld te zijn dat André zijn zoontje Dré niet meer ziet. ,,Er is een megaruzie ontstaan.”

Sarah mag Dré nog steeds niet zien
Omdat ze samen een zoontje hebben, hadden de twee nog een goede band met elkaar. Althans, dat zei André. ,,Ik zie mijn zoon drie keer per week. Mensen weten echt niet hoe goed de band tussen mij en Moon nu is”, zei de zanger eerder.

Dat André zijn zoontje een aantal maanden geleden nog drie keer per week zag, lijkt tegenwoordig niet meer aan de orde. André is weer actief op social media maar daar zien we alleen zijn vriendin Sarah en moeder Rachel voorbijkomen. En Rachel en Sarah mogen kleine Dré nog altijd niet zien van Monique.

Monique houdt de deur dicht
En nu lijkt er iets voorgevallen te zijn, want ineens volgt André Monique niet meer op Instagram. Wat de reden daarvan is, is nog onduidelijk. Maar influencer Yvonne Coldeweijer heeft van een bron die dichtbij het stel staat vernomen dat André zijn zoontje niet meer ziet.

Zo zou Monique een omgangsregeling willen laten vastleggen. ,,Monique heeft van de een op andere dag besloten dat er op dit moment geen omgang plaatsvindt, zonder dat er eerst van alles bij de notaris is vastgesteld”, vertelt Yvonne in haar Youtube-video. ,,Tot die tijd houdt ze de deur dicht.”

Megaruzie
Iets wat André niet verwachtte. ,,Hij dacht, ik geef ze geld en een dak boven hun hoofd. Ik ga lekker dertien keer achter elkaar op vakantie en kom binnenvallen wanneer ik wil, want ik betaal toch alles”, aldus Yvonne. ,,En ineens is Monique er helemaal klaar mee. Er is schijnbaar zo’n bom ontploft dat er een megaruzie is ontstaan.”

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending