Connect with us

Showbizz

Frans Bauer en Mariska leven in grote onzekerheid: Het zal je maar overkomen

Het nieuwe jaar begon heftig voor de familie Bauer. Mariska werd getroffen door een hersen!nfarct en Frans zijn broer bleek ernstig ziek te zijn.

De zanger vertelt in gesprek met weekblad Story hoe het nu met zijn Mariska gaat. De maanden vol spanning zijn achter de rug.

Frans heeft het gevoel dat de grootste ellende achter hem en zijn familie ligt. Hij laat weten dat het Mariska stukken beter gaat.

Mariska is volop bezig met herstellen en gaat iedere dag een stapje vooruit. Het herstel gaat nog wel een tijdje duren.

‘We kunnen nog niet zeggen of ze voor honderd procent gaat herstellen’, vertelt Frans aan Story. ‘Wel spreekt en beweegt ze weer als voor het !nfarct.

Die lichamelijke functies zijn dus volledig hersteld. Maar wat je niet aan de buitenkant ziet, zoals vermoeidheid en mentale prikkels, daar heeft ze nog wel last van’, vervolgt de zanger.

‘De artsen hebben ons verteld dat bij een hersen!nfarct een gedeelte van je hersencellen afst&rft. Dat gedeelte gaat als het ware ‘op slot’. De cellen om dat gebied heen gaan de functies overnemen.

Maar dat kost tijd. Pas na een jaar, dus volgend jaar januari, kunnen de artsen zeggen of Maris volledig zal herstellen. Maar we zijn al heel dankbaar dat ze weer normaal kan lopen en praten’, aldus Frans.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Peter Gillis en Nicol Kremers op gesprek: ‘Ik heb maar 1 simpele vraag gesteld’😬🤔

De broer van de zanger, Dorus kreeg dit jaar ook slecht nieuws te horen, hij kreeg van de artsen de diagnose blaaskank*er.

Frans en Dorus hebben een zeer innige band met elkaar. ,,Het zijn emotionele gesprekken die ik met Dorus voer”, zei Frans enige tijd geleden in weekblad Privé.

,,Je verwacht het ook niet, het komt ineens op je pad. Terwijl je nog midden in het proces zit van Mariska, en we moeten afwachten hoe het leven na dat infarct eruit gaat zien, gebeurt dit. Opnieuw staat de wereld even stil.”

Bij Dorus hebben ze de tum0r gelukkig helemaal kunnen verwijderen en daar is hij maar ook zijn familie ontzettend blij mee.

,,Naast de tum0r zijn er ook 23 lymfeklieren weggehaald, om te kijken of daar nog iets in zat, maar dat was gelukkig niet het geval”, vertelt Dorus in weekblad Story.

,,Er zijn geen kwaadaardige cellen meer, ik voel me goed en wandel veel.” De vooruitzichten zijn dan ook zeer positief.

,,Tot op heden ziet het er goed uit”, laat hij weten. ,,Vorige maand heb ik een bloedonderzoek gehad, en volgende week staat er een scan gepland.”

Dorus voelt zich uitstekend en is weer volledig aan het werk. ,,Ik heb vanaf eind mei de werkzaamheden in mijn auto-importeerbedrijf volledig hervat. Het is fijn om weer aan het werk te zijn.”

Continue Reading

Showbizz

Breuk met Ineke komt Humberto Tan duur te staan

Begin deze maand werd bekend dat Ineke en Humberto Tan na zo’n 30 jaar op ‘harmonieuze wijze’ uit elkaar gaan. Die breuk krijgt nog een vervelend staartje voor de presentator.

Drie panden

Hoewel Ineke en Humberto nooit zijn getrouwd, moet ‘Hummie’ zijn ex-liefje een miljoenenbedrag betalen. De twee zijn samen samen eigenaar van drie panden. Het gaat om twee appartementen in Amsterdam en een villa in Amstelveen.

Volgens Bekendeburen kochten Ineke en Humberto de villa voor 1.261.000 euro, terwijl de appartementen samen meer dan 900.000 euro hebben gekost. Nu de woningprijzen zijn gestegen, wordt de totale waarde geschat op ongeveer 4,3 miljoen euro.

Als Humberto de panden wil blijven behouden, zal hij dus 2,2 miljoen euro aan Ineke moeten overmaken.

Continue Reading

Showbizz

Zoon Sylvana Simons betrokken bij overval

Multimiljonair Roland Kahn had een tijde een relatie met Sylvana Simons en in een interview met de Story laat hij weten dat hij bruut overvallen is door haar zoon.

Roland Kahn is onder meer eigenaar van de kledingketen Cool Cat en hij bracht vorig jaar een boek uit waarin hij al uit de school klapte over zijn heftige relatie met Sylvana Simons.

“Onze relatie bereikt in 2012 het absolute dieptepunt. Zijn we samen, hebben we binnen de kortste keren ruzie. Zijn we apart van elkaar op stap, dan bestookt ze me met ellenlange manipulatieve berichten. Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu.”

Maar aan de Story verteld Ronald over een overal die plaatsvond net nadat het uit was. Hij laat weten dat hij door meerdere mannen in zijn woning wordt overvallen. Ronald zegt er het volgende over in de Story.

“De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht, terwijl een andere man me voluit in mijn zij trapt.”

Ronald weet zeker dat één van de daders de zoon van Sylvana Simons was.

“Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was.”

Ook laat Ronald weten dat hij brandwonden bij één van de daders zag en de zoon van Sylvana Simons heeft brandwonden, omdat hij als kind een pan kokend water van het gasfornuis trok.

Maar Ronald noemt niet expliciet de naam van de zoon aan de Story.

“Hij heeft al een aantal gevangenisstraffen achter de rug. Het voegt niks toe om iemand dan een trap na te geven.”

Ook geeft hij nog even af op de opvoeding die Sylvana aan haar kinderen geeft. Hij vindt namelijk dat ze er niks van bakt.

“Mensen hoeven ook niet alles te kunnen”

Continue Reading

Showbizz

Het is officieel: René Le Blanc verlaat Nederland per direct

René Le Blanc, de Nederlandse zanger bekend van het programma “Ik Geloof In Mij” en de single “If I Tell You”, gaat op avontuur in Duitsland. Hij wil zijn muziekcarrière naar een hoger niveau tillen door zijn populaire lied “If I Tell You” opnieuw op te nemen, maar nu in het Duits.

René Le Blanc

Komt deze informatie je bekend voor? Dat kan goed kloppen. René had dit plan al eerder, maar dat wilde toen niet helemaal vlotten. Het idee werd namelijk tegengehouden door zijn team waarna hij een internationale carrière liet varen.

Internationale carrière

René wilde het er toch niet bij laten zitten en is dit keer echt vastberaden. Hij laat aan roddeltijdschrift Privé het volgende weten: “Als ik het niet probeer, dan weet ik zeker dat ik geen succes heb. En zal ik altijd blijven denken: Wat als ik het wel had gedaan?”. De zanger hoopt dat deze stap hem zal helpen om zijn muziek in Duitsland te laten doordringen en een groter publiek te bereiken. We hopen dat hij zijn Nederlandse fans in ieder geval niet vergeet.

Check de megahit ‘If I Tell You’ die René le Blanc in het Duits gaat opnemen hier:

 

Continue Reading

Trending