Connect with us

Showbizz

Ex vrouw Harry Mens opgepakt wegens handel in drugs

In de nieuwe BOOS-aflevering staat Chanel Lohuis, de ex van Harry Mens, centraal. Chanel heeft een webshop genaamd Eronature waar ze lustopwekkende middelen verkoopt. Hoewel klanten denken dat ze een biologisch middel kopen, blijkt het daadwerkelijk om de drug 3-MMC te gaan.

In BOOS doet een gedupeerde, die anoniem wil blijven, zijn verhaal. Omdat hij op zoek was naar een lustopwekkend middel, kwam hij terecht op Eronature, de webshop van Chanel. Chanel verkoopt het middel onder de naam ‘Spanish lust’. De gedupeerde dacht dat het om een biologisch middel ging, dus besloot hij het te kopen.

‘Het is 3-mmc’
Toen de gedupeerde het middel innam, kwam hij er al snel achter dat hij zich anders begon te voelen. ,,Het begon dat mijn beeld wazig werd”, legt hij in BOOS uit. ,,,Daarna merkte ik dat ik best wel op mijn wangen begon te kauwen. Ik werd ook misselijk, ook over mijn nek gegaan daarna. Ik heb denk ik tot acht uur ’s ochtends op de bank gezeten, helemaal aan het trippen eigenlijk.”

De gedupeerde had direct door dat het foute boel was en besloot de volgende dag nog een keer op de website te kijken. ,,En toen zag ik direct bovenaan een review die was twee dagen daarvoor geplaatst met ‘het is 3-MMC, kijk uit’. Toen schrok ik al een beetje. Toen dacht ik al klotezooi.”

Chanel verwijdert review
Hij besloot het er niet bij te laten zitten en stuurde Chanel, de eigenaar van de webwinkel, een bericht dat hij het middel gaat laten testen op 3-MMC. ,,Toen belde ze mij, heel lacherig eigenlijk, van: ‘Dan heb je te veel genomen’. Een beetje minachtend ook. Toen wees ik haar ook op die review en twee minuten later was die review weg.”

Aangifte
Tim Hofman besluit Chanel op te zoeken om haar te confronteren. Wanneer Tim zegt dat er 3-MMC in de Spanish Lust zit, loopt Chanel snel weg. Het team van BOOS krijgt haar niet meer te pakken, waarop de gedupeerde zegt dat hij aangifte gaat doen.

,,Van Chanel hebben we niets meer gehoord”, sluit Tim de uitzending af. ,,Maar wel van de politie, want de aangifte van onze gedupeerde, de uitslagen van de VU en ons onderzoek, was aanleiding om de zaak op te pakken.”

Kort voor de BOOS-uitzending kreeg Tim een bericht van de politie waarin staat dat er op 30 augustus twee verdachten zijn aangehouden.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending