Connect with us

Showbizz

Samantha de Jong (Barbie) na arrestatie helemaal volgeboekt: “Voor €165,- per uur!”

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, wint toch wel de award voor het bezoeken van de meest interessante plekken in een aanzienlijk korte tijd. Zo werd ze begin deze week nog afgevoerd door de politie na een inval bij haar thuis. Stond ze sinds gisteren alweer te paraderen bij een privéhuis in Den Haag. Nou staan we daar niet per sé direct van te kijken.

Eerder werd de blondine al eens in soortgelijke setting gespot. In Roddelpraat: “Ik dus daarheen en kom in een crackhuis in Scheveningen, echt niet normaal goor. Zit Samantha Barbie daar en zegt ‘150 per uur en zonder condommeke 200’. Ik heb een filmpje waar ze zich voordoet als Naomie met een zwarte pruik.” En Reality_FBI liet recent nog weten dat de inval door de politie vermoedelijk naar aanleiding van activiteiten in de (illegale) prostitutie en verboden middeltjes was.

Samantha de Jong is een populaire meid!
Op de website van privéhuis Diane’s Secret valt in hoofdletters te lezen: “Pssst niet doorvertellen.. Bnner Barbie. Ja die Barbie. Zie selfie. [Foto]. Is vandaag op avontuur bij Diane’s secret. Reserveren aanbevolen voor deze diva. Slank. Blond. H cup.“. Yvonne Coldeweijer heeft inmiddels het werkrooster van de blondine te pakken gekregen. En Barbie’s boekingsschema liegt er niet om. Gisteren was ze van 14:00 tot 22:00 uur volgeboekt en vandaag zit ze he-le-maal volgeboekt. Dat wordt cashen als we Coldeweijer mogen geloven. Coldeweijer: “Barb is wél een populaire meid, want morgen [vandaag] zit ze helemaal volgeboekt. Een uurtje met haar [Barbie] kost €150 en €165 inclusief jacuzzi. Of als je haast hebt €80 voor een half uurtje.” We zijn heel benieuwd wat de vriend van de blondine hiervan vindt. Maar aangezien hij momenteel vastzit in de gevangenis, zal hij hier vast nog niet van op de hoogte zijn…

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending