Connect with us

Showbizz

René van der Gijp scheldt Tim Hofman helemaal verrot uit

Tim Hofman die we allemaal kennen van de BOOS aflevering die het Voice misbruik schandaal onthulde blijkt niet bij ieder geliefd te zijn. De mannen van Vandaag Inside vinden Tim namelijk een enorme kwal die alles beter schijnt te weten.

Vooral een fragment uit de talkshow Khalid & Sophie waar Tim te gast was vonden de heren stuitend. Tim nam namelijk bijna de hele talkshow over en liet een andere gast niet uitspreken en zat hem continue vragen venijnige te stellen.

De heren van Vandaag Inside zeiden er het volgende over.

Johan Derksen:

“Ik zou bijna zeggen tegen zo’n jongen: kun je ook even je bek houden? Hij denkt wel dat hij het geweten van Nederland is, hè? Zo obsessief, hè? Het lijkt wel alsof er een soort hysterie in zijn hoofd zit, weet je wel”

“Ik zou zo’n gozer er gewoon niet bij willen hebben. Het is toch niet gezellig als die gek erbij zit?”

Hélène Hendriks:

“Had jij er iets van gezegd als presentator?”

Johan:

“Je laat je de leiding niet afnemen.”

René van der Gijp gaat los:

“Deze manier van hem vind ik gewoon stuitend. Wie is hij godverd*mme? Paardenl*l!”

Het publiek is het eens met wat René zegt want er wordt luid geapplaudisseerd.

Wilfred Genee:

“Oh, er wordt zelfs geapplaudisseerd hier zeg!”

René:

“Ja, kom op zeg! Je mag tegen zo’n man alles zeggen, van: ‘Zit je hier wel op een goed punt of heb je wel het goede punt?’ Maar de manier… De stuitende arrogantie die die gozer uitstraalt. Bah!!! Misselijkmakend.”

Johan:

“We hebben met een snotneus te maken met heel weinig levenservaring die dan volwassen mensen even de les leest als een kwajongen.”

René:

“Ik haal die twee klootzakken ook altijd door elkaar hè? Hij en die ADHD-ADHD’er. Tim den Besten, ja! Die haal ik altijd door elkaar! Tim den Besten, hahaha.”

Johan:

“Die jongens gedragen zich dusdanig… Ze hebben echt professionele hulp nodig. Ze weten zich niet te beheersen, hebben zichzelf zó opgeblazen, vinden zichzelf zó belangrijk, vinden dat ze íedere Nederlander tot de orde moeten roepen.”

Lees verder

Showbizz

Peter Gillis (ex?) vriendin Nicol Kremers uit de kleren voor spannende fotoshoot

Met het tv-programma ‘Massa is Kassa’ werd Peter Gillis in één klap beroemd in Nederland. Niet alleen Peter wist met zijn opmerkelijke verschijning de kijkers aan zich te binden, ook zijn vriendin Nicol Kremers eist regelmatig de aandacht op. Dit keer doet ze dat met een fotoshoot voor haar nieuwe ‘pikante’ onderneming.

Nicol start eigen onderneming

Peter heeft zijn vriendin Nicol blijkbaar aangestoken met zijn ondernemingsdrang. De Eindhovense Nicolleke start nu namelijk zelf haar eigen onderneming waar Peter helemaal foxwild van wordt. Ze start namelijk een webshop en winkel in ‘slaapkamerartikelen’ voor volwassenen.

Nicol Kremers vertelt aan Shownieuws dat ze “het taboe bij vrouwen op het kopen van speeltjes wil doorbreken”. De 28 jaar jongere vriendin van Peter Gillis gaat spannende setjes en speeltjes voor in de slaapkamer verkopen.

Nicol staat zelf model in fotoshoot

Tja, wat is nou een betere manier om de producten van je eigen winkel te promoten dan zelf model te gaan staan. Met dat idee in het achterhoofd hees Nicol zichzelf in een weinig verhullende outfit en liet zichzelf op de gevoelige plaat vastleggen.

De foto’s en beelden van die spannende fotoshoot verschenen kort in Massa is Kassa en maken de nodige tongen los. Of andere klanten hier net zo foxwild van worden als Peter zelf is nog maar de vraag. Bekijk de foto’s hieronder.

Lees verder

Showbizz

Martien Meiland zoals je hem dus nog nóóit gezien hebt: “Straalbezopen!”

Martien Meiland zijn sinds een aantal jaar onwijs populair en succesvol op de Nederlandse televisie. Dat is natuurlijk niet zo gek met een markante man als Martien. Na het gigantische succes van Chateau Meiland zijn de Meilandjes eigenlijk niet meer uit de tv-wereld weg te denken. We hebben nu dan ook onwijs veel nieuwe programma’s waar ze te zien zijn.

Chateau Bijstand, wat enorm veel kritiek kreeg maar inmiddels een kijkcijfer hit is geworden. Daarnaast is er ook behoorlijk veel kritiek geweest op het gezin vanwege verschillende uitspraken van Erica over hoofddoeken. Inmiddels is Erica ook daar op teruggekomen. De laatste tijd hoor je dat veel mensen toch wel klaar zijn met de Meilandjes. Echter weten de gezinsleden keer op keer te presteren met ongelooflijk goede kijkcijfers. Er is vermoedelijk dus nog meer dan genoeg animo voor dit opvallende gezin om nog jaren door te gaan.

Martien Meiland gaat los, met nieuwe liefde!

Maar je weet tegenwoordig nooit meer hoe hard een carrière onderuit kan gaan met de tegenwoordige juicekanalen op Instagram. Je moet dan natuurlijk wel echt iets goeds fout uithalen als BN’er en we vermoeden dat de Meilandjes geen personeel van de Jumbo zullen gaan aanvallen. Hoogstens die van de Gall & Gall. Grapje. Naast de glamoureuze carrière op televisie hebben de Meilandjes natuurlijk ook nog hun eigen leven, naast de camera’s. En blijkbaar is het óók daar geweldig om naar Martien te kijken. Hij is namelijk, volgens critici op social media, behoorlijk beschonken gespot op een feestje waar hij bovenop een bank los staat te gaan. Daarbij zou de oud-kasteelheer ook gespot zijn terwijl hij het gezellig gehad heeft met een andere man. Video te zien onder onderstaande foto met de desbetreffende man:

Lees verder

Royalty

Bekende advocaat heeft met koning Willem-Alexander gevochten

Job de advocaat is iemand die regelmatig te gast is bij Vandaag Inside. Hij is ook regelmatig te zien bij andere talkshows maar gisteren heeft hij een wel heel opmerkelijke onthulling gedaan toen hij aanschoof bij Johan Derksen en Rene van der Gijp.

Hij zou namelijk ooit hebben gevochten met niemand minder dan onze koning Willem Alexander, liet hij de mannen van VI weten.

Job Knoester heeft met Willem-Alexander gevochten

Job en Willem hebben toen ze jong waren op dezelfde school gezeten, verteld Hij bij Vandaag Inside. Hij liet tijdens de talkshow weten dat hij ooit een keer één van de vrienden van Willem had beledigt en dat het toen misging.

Job vertelde dat Willem woest was, naar hem toeliep en hem bij zijn oren greep. Vervolgens sleurde hij Job helemaal naar beneden van de trap af.

Vechtersbaas

Met Willem moet je dus kennelijk geen problemen zoeken maar gelukkig is dit al jaren geleden. Job was ook zo aardig om toch nog even zijn excuses op de televisie aan te bieden voor zijn vroegere daden.

Lees verder

Trending