Connect with us

Showbizz

René van der Gijp scheldt Tim Hofman helemaal verrot uit

Tim Hofman die we allemaal kennen van de BOOS aflevering die het Voice misbruik schandaal onthulde blijkt niet bij ieder geliefd te zijn. De mannen van Vandaag Inside vinden Tim namelijk een enorme kwal die alles beter schijnt te weten.

Vooral een fragment uit de talkshow Khalid & Sophie waar Tim te gast was vonden de heren stuitend. Tim nam namelijk bijna de hele talkshow over en liet een andere gast niet uitspreken en zat hem continue vragen venijnige te stellen.

De heren van Vandaag Inside zeiden er het volgende over.

Johan Derksen:

“Ik zou bijna zeggen tegen zo’n jongen: kun je ook even je bek houden? Hij denkt wel dat hij het geweten van Nederland is, hè? Zo obsessief, hè? Het lijkt wel alsof er een soort hysterie in zijn hoofd zit, weet je wel”

“Ik zou zo’n gozer er gewoon niet bij willen hebben. Het is toch niet gezellig als die gek erbij zit?”

Hélène Hendriks:

“Had jij er iets van gezegd als presentator?”

Johan:

“Je laat je de leiding niet afnemen.”

René van der Gijp gaat los:

“Deze manier van hem vind ik gewoon stuitend. Wie is hij godverd*mme? Paardenl*l!”

Het publiek is het eens met wat René zegt want er wordt luid geapplaudisseerd.

Wilfred Genee:

“Oh, er wordt zelfs geapplaudisseerd hier zeg!”

René:

“Ja, kom op zeg! Je mag tegen zo’n man alles zeggen, van: ‘Zit je hier wel op een goed punt of heb je wel het goede punt?’ Maar de manier… De stuitende arrogantie die die gozer uitstraalt. Bah!!! Misselijkmakend.”

Johan:

“We hebben met een snotneus te maken met heel weinig levenservaring die dan volwassen mensen even de les leest als een kwajongen.”

René:

“Ik haal die twee klootzakken ook altijd door elkaar hè? Hij en die ADHD-ADHD’er. Tim den Besten, ja! Die haal ik altijd door elkaar! Tim den Besten, hahaha.”

Johan:

“Die jongens gedragen zich dusdanig… Ze hebben echt professionele hulp nodig. Ze weten zich niet te beheersen, hebben zichzelf zó opgeblazen, vinden zichzelf zó belangrijk, vinden dat ze íedere Nederlander tot de orde moeten roepen.”

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending