Connect with us

Showbizz

Marco Borsato komt met verklaring over betasten jonge meisje ‘op alle plekken die vrouwelijk en privé zijn

Marco Borsato komt met een verklaring over de verhalen de over hem de ronde doen.

Zo beweert de moeder van een jonge meisje dat haar dochter ongepast, ‘op alle plekken die vrouwelijk en privé zijn, zou zijn betast door Marco Borsato op een barbecue die hij gaf voor The Voice Kids-deelnemers.

De moeder zegt dat haar dochter en nog twee andere meisjes, op het moment dat het zou zijn gebeurd, tussen de 13 en 15 jaar oud, dat ‘de meisjes’ zelf bepalen ‘wat er gebeurt en in welke volgorde er iets naar buiten komt’.

Ook zijn er verhalen dat Borsato, die na een scheiding terugkeerde in de armen van Leontine, haar opnieuw niet trouw zou zijn.

Het management van de zanger laat aan Boulevard weten “Op dit moment geeft Marco Borsato geen reactie. Op enig moment dat hem uitkomt, zal hij met een verklaring komen.”

De vrouw ‘wier dochter door Marco zou zijn betast’ doet haar verhaal deze week in Story. het tijdschrift: “Dit is een onderwerp waar ik mijn vingers liever niet aan brand”, zegt ze.

“Geen commentaar. Ik kan hier echt niets mee nu. Ik hoop dat je dat snapt. Ik realiseer me erg goed wat mijn reactie doet. Ik ontken het namelijk niet. Maar ik bevestig het ook niet.”

Maar de moeder zegt wel dat het aan haar dochter, en de andere meisjes is, om te beslissen of ze (juridische) stappen willen ondernemen tegen de zanger.

Ze laat weten dat ‘de meisjes’ zelf bepalen ‘wat er gebeurt en in welke volgorde er iets naar buiten komt’.

Ui de woorden van de moeder lijkt op te maken dat de meisjes die door Borsato zouden zijn betast contact met elkaar hebben en een lijn willen trekken als het gaat om actie te ondernemen.

Daarmee lijkt de moeder ook het verhaal van Yvonne Coldeweijer te bevestigen, die op haar You Tube-kanaal Life of Yvonne in een video vertelde dat zij contact heeft een van de ‘slachtoffers’.

Coldeweijer zegt in haar video het echte nieuws over Borsato pas naar buiten te brengen als zij toestemming krijgt. “Het slachtoffer mag van mij aangeven hoe zij wil dat het een en ander loopt.”

Marco Borsato en zijn management willen volgens de Story niet ingaan op de geruchten.

Ook de makers van RoddelPraat, Jan Roos en Dennis Schouten, zeggen dat Marco Borsato commentaar weigert op de nieuwe beschuldiging dat hij ongepast aan twee jonge The Voice Kids-meisjes zou hebben gezeten hebben en dat op een geluidsopname gemaakt door de moeder van een van die meisjes bekend zou hebben.

Jan Roos en Dennis Schouten in de video die zij publiceerden over Borsato en de meisjes: “We willen vooraf één kanttekening maken: alles wat we zeggen hebben we van meerdere bronnen gehoord.

Het gaat om bekende en onbekende mensen.” “Het gebeurde tijdens de bekende barbecues van Marco Borsato voor zijn Voice Kids-team”, beweren Roos en Schouten.

“Daar heeft hij ten minste twee meisjes overal betast, op alle plekken die vrouwelijk en privé zijn. Een van die meisjes schreef het op in haar dagboek.”

“De moeder confronteerde Borsato met de beweringen van haar dochter in het dagboek en de zanger bekende. Wat hij niet wist dat de moeder het gesprek opnam.

De moeder zou geen aangifte willen doen om haar dochter te beschermen. Ze ging met de geluidsopname wel naar John van den Heuvel die er niets mee wilde doen.”

Jan Roos: “Hij wilde er niets mee doen en dat klinkt ook wel weer logisch, want The Voice is van RTL en John is vaak te zien bij RTL Boulevard.”

Misdaadjournalist John van den Heuvel reageert op die aantijging in weekblad Story: “Ik heb de uitzending van RoddelPraat gezien.

Ik ga daar helemaal niets over zeggen, behalve dat ik nooit reageer op RoddelPraat. Zeker niet als het onzin is, als het gaat om mijn rol in dit verhaal.”

Opmerkelijk is dat de misdaadman niet ontkent iets te weten over de geruchten die er over Marco rondgaan.

“De feiten zullen nog wel een keer aan het licht komen, denk ik. Eerder dan jullie denken. Maar verder ga ik daar niets over zeggen”, zegt hij in het weekblad.

Schouten en Roos brachten afgelopen september het gerucht dat er ‘walgelijke dingen‘ zouden zijn gebeurd achter de schermen van een bekende talentenjacht.

Die geruchten over Marco en jonge meisjes waren volgens Jan Roos ‘algemeen bekend’ in de vaderlandse showbizz.

“Ik ben erbij geweest dat een érg bekende Nederlander, een echt serieuze bekende Nederlander die echt vaak op televisie komt, dit verhaal aan ons heeft verteld en ook zei:

‘Het is zó belachelijk. Iedereen weet het, iedereen praat erover, maar niemand doet er iets aan, want iedereen is bang wat de gevolgen zijn.’ Nou, wij zijn niet zo bang.”

Yvonne Coldeweijer, ook bekend als Alberta Verlinde, die vorige week Borsato ook nog eens beschuldigde van het nog altijd veelvuldig bedriegen van Leontine werkt aan een verhaal waarin ze Marco in verband brengt met jonge meisjes ‘strafbare feiten‘.

“De echte versie komt nog wel. Voor nu blijf ik liever even strategisch dan roekeloos, sorry!”, zegt ze nu.

Er gaan al langere tijd verhalen over zowel Marco als The Voice. Zo heeft Farja Farvardin in zijn You tube-programma De Roddelloog gisteren dat de Voice-coach Borsato een derde slachtoffertje zou hebben gemaakt en dat drie meisjes inmiddels aangifte willen doen tegen de zanger.

Volgens Farja Farvardin van het You tube-programma De Roddelloog zit er een rechtszaak aan te komen.

“Nu heb ik vorige week met een hele goede bron gebeld en die heeft mij dus verteld dat er op dit moment drie meiden zijn die een aanklacht tegen hem gaan indienen. Er komt dus binnenkort een rechtszaak tegen Marco over dit hele gebeuren.”

Volgens Farja zou Marco Nederland willen verlaten. “Hij ziet het al aankomen, want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Italië een stukje grond heeft gekocht.

Stel je voor dat het gaat ontploffen, dan gaat hij dus emigreren naar Italië of onderduiken. Dat is dus wel zijn plan al, om te emigreren als het daadwerkelijk gaat exploderen.”

Twee weken geleden trok Borsato zich terug uit een Warchild-kerstcampagne. Borsato was al 22 jaar ambassadeur van Warchild.

Jan Roos zegt in RoddelPraat dat Warchild de relatie verbroken heeft vanwege de verhalen rond hun ambassadeur.

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending