Connect with us

Showbizz

Lieke van Lexmond doet schokkende onthulling over haar ex Jeroen Rietbergen

In 2016 trouwde Lieke van Lexmond (39) met haar grote liefde Bas van Veggel. Het echtpaar heeft twee kinderen, zo werden zij in 2014 trotse ouders van zoontje Vik en in 2017 werd hun tweede zoon Zef geboren. Voordat ze haar man leerde kennen, had de presentatrice een relatie met Jeroen Rietbergen (50). Afgelopen zaterdag erkende de pianist dat hij relaties van ‘seksuele aard’ heeft gehad met vrouwen die betrokken waren bij The Voice of Holland. Lieke reageert daar nu voor het eerst op.

Aan RTL Boulevard laat Lieke weten dat ze geschrokken is van het nieuws.

Reactie
Ook vertelt de presentatrice dat haar ex Jeroen ver achter haar ligt. ‘Zoals Chantal al zei: de onderste steen moet inderdaad boven.’ Zelf presenteert Lieke The Voice Senior, maar ze laat weten dat ze er zelf nooit iets van heeft gemerkt tijdens de opnames van het programma. ‘Maar ik kan niet spreken voor iedereen of eventuele misstanden bij medewerkers’, aldus de presentatrice.

Verklaring
Afgelopen zaterdag werd The Voice of Holland gestaakt, nadat er berichten van mogelijk seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik binnen waren gekomen bij RTL en ITV. Jeroen erkende vlak daarna dat hij relaties van ‘seksuele aard’ heeft gehad met vrouwen die betrokken waren bij het programma. Ook zou hij seksueel getinte berichten hebben uitgewisseld. Rietbergen bevestigde ook in de verklaring dat hij per direct stopt met zijn medewerking aan alle The Voice-programma’s en dat hij spijt heeft.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending