Connect with us

Showbizz

Roxanne Kwant plaatst heerlijk bikinikiekje op Instagram

Roxanne Kwant geniet op dit moment van een heerlijke vakantie in Italië. De influencer neemt ons gezellig mee op die vakantie door verschillende foto’s en filmpjes te delen in haar Instagram Stories. Enne, dit weekend verraste ze haar volgers me een prachtig bikinikiekje op haar feed.

Mooie foto
Roxanne deelt vaak hilarische content op haar Instagram. In haar Stories zien we bijvoorbeeld hoe een boottochtje aan de Amalfi Coast letterlijk en figuurlijk in het water liep, omdat het regende. Echter, Roxanne liet de regen de pret niet drukken, want aan de foto op haar feed te zien heeft ze alsnog van de boottocht genoten. “Lekker dagje motorboten richting Texel”, grapt ze in de caption.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxanne Kwant 📸⚡️🔥 (@roxannekwant)

Het bikinikiekje valt behoorlijk in de smaak bij volgers van de influencer. In de comments regent het hartjesogen en vlammetjes. “verrrry pretty“, schrijft Isadee Jansen. En: “Ik ben er stil van”, zo reageert Sophie Milzink. Wij ook!

Break-up
Roxanne vertelde vorige maand nog dat zij en haar vriend Stephan Leicher inmiddels uit elkaar zijn. “Het is net uit met mijn vriend, maar het is te vers om het daarover te hebben”, zei de presentatrice in de LINDA.meiden vorige week. Ze vertelt dat de break-up “volwassen en goed” is gegaan en dat de twee nog goed met elkaar om kunnen gaan. “Ik heb geen idee hoe single zijn werkt, ben van relatie naar relatie gegaan. Ik wil niet harteloos naar mijn ex klinken, want ik hou nog steeds veel van hem, maar ik heb zin in een nieuwe periode. Geen onenightstands hoor, ik moet iemand wel leuk vinden om er mee naar bed te gaan”, vertelde Roxanne openhartig.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending