Connect with us

Showbizz

Gaat niet goed met Hélène Hendriks: ‘Ik ben helemaal kapot!’

Hélène Hendriks werkt de afgelopen tijd heel erg veel. Zo zien we haar de voorbeschouwing presenteren van voetbalwedstrijden, verslag doen en ook de talkshow HLF8 presenteren. Johnny de Mol die normaal gesproken de presentatie op zich nam heeft het laten afweten doordat er een zaak van zijn ex tegen hem loopt wegens mishandeling. Maar Johnny en zijn vader hebben wel besloten dat HLF8 door moet gaan. Eigenlijk weet niemand waarom die beslissing is genomen, want de kijkcijfers zijn dramatisch slecht.

Maar goed nu komt het presenteren van deze talkshow 3 dagen in de week op het bordje van Hélène. In Vandaag Inside laat ze weten dat het echt heel zwaar is en ze het bijna niet meer aankan. Ze gaat er zelfs aan kapot. Eigenlijk zegt ze tussen neus en lippen door dat ze het helemaal niet HLF8 wil presenteren, maar dat er waarschijnlijk iets in haar contract staat waardoor ze er niet onderuit kan komen.

Hélène zei er aan tafel bij de heren van Vandaag Inside het volgende over:

“Ik heb het drie dagen gedaan en ik ben kapot. Ja, dat meen ik serieus. Dat was best zwaar.”

“Je bent continu bezig en je moet heel erg goed ingelezen zijn in echt alles. Je moet er echt hard voor werken, want in zo’n uitzending gaat het allemaal niet vanzelf. Als je er echt hard aan moet trekken is het vermoeiend.”

“Je probeert natuurlijk altijd een beetje wat anders te doen en dat heb ik eerder al gezegd aan deze tafel, maar het blijkt heel moeilijk te zijn.”

“Ik heb ook niet de autoriteit om dat eens even helemaal om te gooien, maar ik vind het best wel heftig drie dagen volle bak. Jij (tegen Wilfred Genee, red.) doet vijf dagen en ook nog drie uitzendingen op een dag, maar het is gewoon best wel moeilijk.”

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending