Connect with us

Showbizz

Olcay Gulsen doet gemene uitspraak over overleden koningin Elizabeth: ‘Rare vrouw’

Olcay Gulsen was gisteren te gast bij de talkshow Khalid & Sophie. Zij had alleen geen zin om mee te doen aan de lofuitingen over de overleden Britse koningin. Ze zei: “Ik vond haar altijd ijskoud.”

Olcay was kritisch
Gisteren was een zware dag voor veel mensen: de Britse koningin Elizabeth is overleden. Het ging gisterenavond dan ook nergens anders over. Ook Khalid & Sophie had een tafel vol met gasten om te praten over de vorstin.

Het werd iets na half acht duidelijk dat Elizabeth was overleden. Na dit nieuws werd de talkshow abrupt afgebroken door presentatrice Sophie Hilbrand. Daarna ging Sophie verder met de gasten Suse van Kleef, Barrie Stevens, Peter Brusse en Olcay Gulsen. Maar Olcay was de enige die géén lovende woorden had voor de koningin.

Olcay liet duidelijk merken wat ze van haar vond: “Wat is nou het geheim van haar enorme populariteit? Want ik heb haar altijd best wel een ijzige, koude vrouw gevonden.”

Geen populaire uitspraak
Dit zorgde voor een luid ‘Oooooh’ geroep in de studio. Olcay vervolgt: “Ja, sorry, misschien vloek ik hier in de kerk.”

Barrie Stevens zegt vervolgens dat de koningin zich meer dan 70 jaar heeft ingezet voor het Engelse volk. Olcay: “Nee, dat is iets anders. Dat is respect hebben voor de vrouw. Het is een vakvrouw, dat begrijp ik helemaal.”

Suse vindt niet dat je die dingen moet scheiden. “Dat maakt haar ook geliefd, hè? Er is heel veel respect voor haar plichtsbewustzijn bijvoorbeeld.”

Zelfs René van der Gijp was positief over de koningin. Hij vindt het enorm knap dat Elizabeth een paar dagen voor haar overlijden de nieuwe Britse premier ontving. “Dan ben je toch ongelooflijk taai? Dan ben je een bikkel.”

Continue Reading

Showbizz

Oeps! Jutta Leerdam laat nét iets te veel van haar filmrol zien

Schaatster Jutta Leerdam wist onlangs in Hamar haar Europese titel met overmacht te prolongeren. De 24-jarige pakte weer eens winst op de 1000 meter en was daarmee sneller dan Femke Kok. Bam, weer een medaille erbij. Maar naast het schaatsen mag er ook tijd zijn voor ontspanning.

Ook het ontspannen kun je wel aan haar overlaten. Jutta deelde deze week op haar socials beelden van een gezellig avondje uit met een vriendin, maar wie goed kijkt ziet daar toch ineens een paar opmerkelijke plaatjes in haar filmrol staan.

Scroll verder voor eens screenshot van Jutta’s filmrol:

Continue Reading

Showbizz

Yvonne weet het zeker: André Hazes gaat trouwen met deze vrouw!

Yvonne Coldeweijer is op last van de rechtbank wel uitgepraat over Rachel Hazes, maar over André heeft ze – zoals altijd – weer iets nieuws te melden. In haar nieuwste video vertelt ze in geuren en kleuren het nieuwste relationele plan van Dreetje.

Volgens de juice-verkoper waren André en Monique Westenberg (de moeder van zijn kind) tot vorige week nog uit elkaar, maar daar is wéér verandering in gekomen. Yvonne: “Ik durf het bijna niet te zeggen – jullie weten dat dit niet door mij komt – ik had vorige week gebracht dat André en Monique uit elkaar zijn. Hij had tegen haar gezegd dat hij geen aantrekkingskracht meer voelde. Hij zegt dat vaak hè. Hij vindt haar een oud wijf en hij kan het er niet meer zo echt op, dat was de strekking.”

Trouwen voor de bühne

“De scoop is: ze zijn weer samen!” aldus Coldeweijer. “Sorry, het lijkt dus net alsof ik het verkeerd breng, maar ik zit er zó bovenop, ik zit er zó middenin, dat ik alles zie en hoor wat ze doen. Het spijt me, maar hij heeft zich gewoon weer bedacht. Hij heeft zoiets van: er komt weer een docu aan. […] Nou komt het, ik schaam me eigen bijna dood al is het mijn eigen scoop: zoals je weet heb ik ooit gebracht dat ze in de docu gingen trouwen en dat er extra delen kwamen enzo. Dat gaan ze nu alsnog doen in deel twee van de documentaire op Videoland.”

André ging vreemd

Yvonne haakt vervolgens nog even in op die Spaanse dame waar André het erg gezellig mee had: “In 2019 hebben ze van juli tot december gedatet, Op het profiel van die Spaanse meid zie je ook allemaal berichten gepost uit die tijd. Dingen zoals ‘love of my life’, die was dus helemaal verliefd. Ze is André tegengekomen in Marbella en zijn helemaal verliefd geworden. Ik heb dus met haar anderhalf uur gepraat vorige week. […] Zij kregen dus meteen een soort van relatie, maar hij was dus nog met Monique, hij heeft dus gecheat.”

Voor de volledige tekst en uitleg: zie Yvonne’s video hieronder

 

Continue Reading

Showbizz

Gaat niet goed met gezondheid Samantha Steenwijk

Een tijdje geleden sleepte Samantha Steenwijk haar ‘goede’ vriendin Yvonne Coldeweijer voor de rechter. Samantha had namelijk gezegd dat ze zoveel was afgevallen door paardrijden. Yvonne vond dit lachwekkend en zei dat ze gehoord had dat Samantha verboden dieetpillen nam. Uiteindelijk kwam dit dus voor de rechter en Samantha haar collega’s bij RTL Boulevard vonden het paardrijd verhaal van Samantha ook niet geloofwaardig. Sterker nog ze vonden vooral dat Samantha het niet zo zwaar had moeten oppakken, omdat ze ook altijd in RTL Boulevard roddelden over haar collega’s. Nu ze zelf een keer aan de beurt was kon dat blijkbaar niet.

Maar goed nu deelde Samantha dus zelf de onderstaande recente foto en daarop zien we toch dat Samantha er niet echt heel goed uitziet. Ze is echt extreem veel afgevallen. Dat paardrijd dieet is dus toch echt een aanrader, not.

Hieronder de foto van de extreem afgevallen Samantha.

Continue Reading

Trending