Connect with us

Showbizz

Ernstig ongeluk tekent Martien Meiland voor de rest van z’n leven

Echte Château Meiland-fans hebben dit misschien opgemerkt. De ogen van het Marskasteel Lord Meiland zijn niet helemaal hetzelfde. Zijn rechteroog pupil is een beetje anders.

Martien heeft als kind een ongeluk gehad, veroorzaakt door hemzelf. “Toen ik vier jaar oud was, heb ik een ongeluk gehad”, vertelde deze man aan Stories Weekly. “Ik heb mezelf met een schaar in het rechteroog gestoken, als een kind met een schaar in mijn oog gestoken.”

Pech voor Martien Meiland
Sindsdien heeft hij niets anders meer gezien dan zijn rechteroog. Het is moeilijk om wormen te zien met slechts één werkend oog, maar Martien denkt dat het niet zo erg voor hem is omdat het ongeluk als kind gebeurde. Het enige wat hem stoorde was een blinde vlek aan zijn rechterkant.
Beide ogen van Martien Meiland hebben een andere kleur en dit komt door een kinderongeluk. Sindsdien is de kasteelheer blind aan zijn rechteroog. Martien heeft niet veel details over het ongeluk onthuld, maar hij onthult nu enkele details in zijn bio. “Ik ben vier jaar oud. Mijn moeder stofzuigt boven en ik knip zelf foto’s beneden. Ik heb mezelf per ongeluk in mijn oog gestoken”, aldus Martien. Het doet niet echt pijn. “De volgende ochtend werd ik wakker en mijn kussen was nat”, zei de kasteelheer, waarna hij de dokter bezocht. “Hij zei: ‘Dat is heel verkeerd. Meteen naar het ziekenhuis! ‘

Geen positieve resultaten
Martien verbleef een half jaar in een ziekenhuis in Leiden, gevolgd door een half jaar in Sluiskil in Zeeland. Martien heeft negen oogoperaties ondergaan. Na vele jaren van operatie en ziekenhuisopname was er nog steeds geen bevredigend resultaat. “Het hielp niet – ik was blind aan dat oog.” Toen Martien opgroeide, heeft hij het helemaal gehaald. “Toen ik een jaar of twaalf of dertien was, vroeg ik mezelf af: ‘Wat moet ik met deze poppenkast? Ik stop ermee.’ Acht jaar lang zal ik niet rotzooien.

Een nieuw oog
Martien bleef gewoon lichtflitsen zien met zijn rechteroog en accepteerde het. Tijdens het winkelen voor zijn interieurwinkel in India, kwam hij een ondernemer tegen die hem eindelijk “een nieuw oog” gaf. ‘Ik zei:’ Ga je me een nieuw oog geven? Dat kan toch niet? Deze zakenman stelt hem gerust en nodigt hem uit voor onderzoek in zijn oogziekenhuis. Martien moest de hele dag allerlei testen doen en kreeg dezelfde avond de uitslag: de spieren achter dit blinde oog waren zo zwak geworden dat het geen nieuw oog meer kon ‘dragen’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending