Connect with us

Showbizz

Ernstig ongeluk tekent Martien Meiland voor de rest van z’n leven

Echte Château Meiland-fans hebben dit misschien opgemerkt. De ogen van het Marskasteel Lord Meiland zijn niet helemaal hetzelfde. Zijn rechteroog pupil is een beetje anders.

Martien heeft als kind een ongeluk gehad, veroorzaakt door hemzelf. “Toen ik vier jaar oud was, heb ik een ongeluk gehad”, vertelde deze man aan Stories Weekly. “Ik heb mezelf met een schaar in het rechteroog gestoken, als een kind met een schaar in mijn oog gestoken.”

Pech voor Martien Meiland
Sindsdien heeft hij niets anders meer gezien dan zijn rechteroog. Het is moeilijk om wormen te zien met slechts één werkend oog, maar Martien denkt dat het niet zo erg voor hem is omdat het ongeluk als kind gebeurde. Het enige wat hem stoorde was een blinde vlek aan zijn rechterkant.
Beide ogen van Martien Meiland hebben een andere kleur en dit komt door een kinderongeluk. Sindsdien is de kasteelheer blind aan zijn rechteroog. Martien heeft niet veel details over het ongeluk onthuld, maar hij onthult nu enkele details in zijn bio. “Ik ben vier jaar oud. Mijn moeder stofzuigt boven en ik knip zelf foto’s beneden. Ik heb mezelf per ongeluk in mijn oog gestoken”, aldus Martien. Het doet niet echt pijn. “De volgende ochtend werd ik wakker en mijn kussen was nat”, zei de kasteelheer, waarna hij de dokter bezocht. “Hij zei: ‘Dat is heel verkeerd. Meteen naar het ziekenhuis! ‘

Geen positieve resultaten
Martien verbleef een half jaar in een ziekenhuis in Leiden, gevolgd door een half jaar in Sluiskil in Zeeland. Martien heeft negen oogoperaties ondergaan. Na vele jaren van operatie en ziekenhuisopname was er nog steeds geen bevredigend resultaat. “Het hielp niet – ik was blind aan dat oog.” Toen Martien opgroeide, heeft hij het helemaal gehaald. “Toen ik een jaar of twaalf of dertien was, vroeg ik mezelf af: ‘Wat moet ik met deze poppenkast? Ik stop ermee.’ Acht jaar lang zal ik niet rotzooien.

Een nieuw oog
Martien bleef gewoon lichtflitsen zien met zijn rechteroog en accepteerde het. Tijdens het winkelen voor zijn interieurwinkel in India, kwam hij een ondernemer tegen die hem eindelijk “een nieuw oog” gaf. ‘Ik zei:’ Ga je me een nieuw oog geven? Dat kan toch niet? Deze zakenman stelt hem gerust en nodigt hem uit voor onderzoek in zijn oogziekenhuis. Martien moest de hele dag allerlei testen doen en kreeg dezelfde avond de uitslag: de spieren achter dit blinde oog waren zo zwak geworden dat het geen nieuw oog meer kon ‘dragen’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending