Connect with us

Showbizz

Reinout Oerlemans kotst op John de Mol: ‘Helemaal klaar met hem’

Reinout Oerlemans is he-le-maal klaar met John de Mol. Hij vindt de werkwijze van de mediamiljardair verwerpelijk en wil daar absoluut niets mee te maken hebben. “Laat maar!”

Reinout Oerlemans heeft een groot interview gegeven aan Frank Evenblij. Het resultaat was gisterenavond te zien in een ruim vijftig minuten durende reportage op NPO 1, goed voor 812 duizend kijkers. Zij zagen onder meer hoe de steenrijke tv-maker keihard uithaalde naar mediamiljardair John de Mol.

Contact met John
Vanuit Los Angeles houdt Reinout zijdelings in de gaten wat er op de Nederlandse tv-markt gebeurt. “Ik hou het wel in de gaten, natuurlijk wel. Ik had bijvoorbeeld die knikkershow gezien. Ik dacht: ik ben van huis uit altijd een beetje tegengewerkt door meneer De Mol, door John. Dat is nooit echt een vriend geweest, zal ik maar zeggen.”

Toch besloot Reinout om contact op te nemen. “Ik had contact gemaakt en ik zei: ‘Goh, Marble Mania, een groot succes. Misschien leuk om samen op te trekken om dat in Amerika voor elkaar te kunnen krijgen.’ ‘Nou, leuk en over nadenken.’”

‘Nou, laat maar’
Het enthousiasme van Reinout maakte snel plaats voor walging. “Toen las ik drie dagen later in de krant dat het gejat was van een autistische jongen op YouTube. Toen dacht ik: aahhh. Toen heb ik ook gezegd: ‘Nou, laat maar.’ Laat maar…”

Frank: “Dat komt niet meer goed tussen jou en John, hè?”

Reinout: “Nee. Dat is niet mijn manier van ondernemen ook.”

‘Ik ga je kapotmaken!’
Het is geen geheim dat John altijd stikjaloers is geweest op Reinout. “Weet jij hoeveel een 1 met 9 nullen is?”, schijnt John de Mol hem ooit gevraagd te hebben. “Een 1 met 9 nullen is één miljard. Eén miljard euro welteverstaan. Daar heb ik er twee van. En die ga ik allemaal gebruiken om jou kapot te maken.”

Dat is, helaas voor John, niet bepaald gelukt.

Continue Reading

Showbizz

Oeps! Jutta Leerdam laat nét iets te veel van haar filmrol zien

Schaatster Jutta Leerdam wist onlangs in Hamar haar Europese titel met overmacht te prolongeren. De 24-jarige pakte weer eens winst op de 1000 meter en was daarmee sneller dan Femke Kok. Bam, weer een medaille erbij. Maar naast het schaatsen mag er ook tijd zijn voor ontspanning.

Ook het ontspannen kun je wel aan haar overlaten. Jutta deelde deze week op haar socials beelden van een gezellig avondje uit met een vriendin, maar wie goed kijkt ziet daar toch ineens een paar opmerkelijke plaatjes in haar filmrol staan.

Scroll verder voor eens screenshot van Jutta’s filmrol:

Continue Reading

Showbizz

Yvonne weet het zeker: André Hazes gaat trouwen met deze vrouw!

Yvonne Coldeweijer is op last van de rechtbank wel uitgepraat over Rachel Hazes, maar over André heeft ze – zoals altijd – weer iets nieuws te melden. In haar nieuwste video vertelt ze in geuren en kleuren het nieuwste relationele plan van Dreetje.

Volgens de juice-verkoper waren André en Monique Westenberg (de moeder van zijn kind) tot vorige week nog uit elkaar, maar daar is wéér verandering in gekomen. Yvonne: “Ik durf het bijna niet te zeggen – jullie weten dat dit niet door mij komt – ik had vorige week gebracht dat André en Monique uit elkaar zijn. Hij had tegen haar gezegd dat hij geen aantrekkingskracht meer voelde. Hij zegt dat vaak hè. Hij vindt haar een oud wijf en hij kan het er niet meer zo echt op, dat was de strekking.”

Trouwen voor de bühne

“De scoop is: ze zijn weer samen!” aldus Coldeweijer. “Sorry, het lijkt dus net alsof ik het verkeerd breng, maar ik zit er zó bovenop, ik zit er zó middenin, dat ik alles zie en hoor wat ze doen. Het spijt me, maar hij heeft zich gewoon weer bedacht. Hij heeft zoiets van: er komt weer een docu aan. […] Nou komt het, ik schaam me eigen bijna dood al is het mijn eigen scoop: zoals je weet heb ik ooit gebracht dat ze in de docu gingen trouwen en dat er extra delen kwamen enzo. Dat gaan ze nu alsnog doen in deel twee van de documentaire op Videoland.”

André ging vreemd

Yvonne haakt vervolgens nog even in op die Spaanse dame waar André het erg gezellig mee had: “In 2019 hebben ze van juli tot december gedatet, Op het profiel van die Spaanse meid zie je ook allemaal berichten gepost uit die tijd. Dingen zoals ‘love of my life’, die was dus helemaal verliefd. Ze is André tegengekomen in Marbella en zijn helemaal verliefd geworden. Ik heb dus met haar anderhalf uur gepraat vorige week. […] Zij kregen dus meteen een soort van relatie, maar hij was dus nog met Monique, hij heeft dus gecheat.”

Voor de volledige tekst en uitleg: zie Yvonne’s video hieronder

 

Continue Reading

Showbizz

Gaat niet goed met gezondheid Samantha Steenwijk

Een tijdje geleden sleepte Samantha Steenwijk haar ‘goede’ vriendin Yvonne Coldeweijer voor de rechter. Samantha had namelijk gezegd dat ze zoveel was afgevallen door paardrijden. Yvonne vond dit lachwekkend en zei dat ze gehoord had dat Samantha verboden dieetpillen nam. Uiteindelijk kwam dit dus voor de rechter en Samantha haar collega’s bij RTL Boulevard vonden het paardrijd verhaal van Samantha ook niet geloofwaardig. Sterker nog ze vonden vooral dat Samantha het niet zo zwaar had moeten oppakken, omdat ze ook altijd in RTL Boulevard roddelden over haar collega’s. Nu ze zelf een keer aan de beurt was kon dat blijkbaar niet.

Maar goed nu deelde Samantha dus zelf de onderstaande recente foto en daarop zien we toch dat Samantha er niet echt heel goed uitziet. Ze is echt extreem veel afgevallen. Dat paardrijd dieet is dus toch echt een aanrader, not.

Hieronder de foto van de extreem afgevallen Samantha.

Continue Reading

Trending