Connect with us

Showbizz

Zien: Yvonne Coldeweijer betaalt monsterbedrag voor prachtig winkelpand!

Yvonne Coldeweijer opent over twee weken haar fysieke winkel genaamd ‘Meid in the City’ in Amsterdam. De juicekoningin doet naast ‘juicen‘ ook veel met haar webshop waarop sieraden en kleding te koop is. De zaken blijken zó goed te gaan dat er een echte winkel aan te pas kan komen. Op Instagram deelt Coldeweijer trots de beelden van haar winkel die over twee weken open gaat. Coldeweijer: “Over twee weken is het zover!

Dan open ik mijn eigen kledingwinkel ‘Meid in the City’ in de Pijp (Amsterdam).” De roddelvlogster deelt wat beelden van het pand en een boom die opgezet wordt voor de winkel. Natuurlijk zijn we allemaal razend benieuwd hoe het er uit komt te zien. In ieder geval kunnen we alvast een voorproefje krijgen door een ander juicekanaal genaamd Reality.FBI. Reality.FBI heeft namelijk uitgezocht waar dit pand zich precies bevind en wat de kosten zijn.

Yvonne Coldeweijer heeft prachtig winkelpand gevonden!
We kunnen je vast vertellen dat de kosten niet mis zijn. Het gaat om Daniël Stalpertstraat 97. Het pand heeft een vloeroppervlak van maar liefst 154 vierkante meter, een flinke winkel dus. Uit de omschrijving op Funda valt op te maken dat het om een compleet gerenoveerde ruimte gaat: “Recent geheel gerenoveerd en voorzien van vloerverwarming, een toilet bij de entree en aansluitingen voor een keuken. Aan de achterzijde bevindt zich een buitenplaats van circa 17 m2.” Coldeweijer heeft het pand niet gekocht maar gehuurd voor een behoorlijk bedrag. Op Funda staat het pand te huur voor 5.950 euro per maand. Of Coldeweijer dit er ook voor betaalt weten we niet. Dit bedrag is overigens nog exclusief BTW. Swipe onderstaande foto’s voor een impressie van het prachtige winkelpand:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

Showbizz

Heel pijnlijk Hazes-verleden onthuld: “pittige tijd”

Wat liep er fout tijdens de jeugd van André en Roxeanne Hazes? En vooral: wie spreekt de waarheid?

De uitlatingen van Roxeanne Hazes tijdens ‘Beste Zangers’ en de daaropvolgende reacties van zowel Rachel als André beroeren nog steeds de gemoederen. Eén ding is duidelijk…

André en Rox lijken hun jeugdjaren totaal anders te hebben ervaren als je hun getuigenissen naast elkaar legt. Al hoeft dat niet te betekenen dat er leugens in het spel zijn…

“Iedereen heeft andere herinneringen aan z’n jeugd”, klinkt het bij Rob Goossens van RTL Boulevard in het Vlaamse blad ‘Dag Allemaal’. Al is één ding ondertussen wel duidelijk…

“Bij de één blijven sommige zaken langer hangen dan bij de ander. Dat het ‘n pittige tijd was, staat vast”, benadrukt Rob Goossens over de jeugdjaren van de Hazes-kinderen. En dan kan de journalist slechts één conclusie trekken…

“Misschien had Roxeanne net iets meer behoefte aan een liefdevolle knuffel dan haar broer?” oppert Rob Goossens van RTL Boulevard in de Vlaamse pers.

Lees verder

Showbizz

Gordon in de problemen: ‘Jij hebt mij mishandeld!’

Gordon zou afgelopen weekend een behoorlijk ruzie hebben gehad met zijn ex-vriend Jeffrey. Jeffrey zou samen met de presentator en een vriendin uiteten geweest zijn in Dubai. Yvonne Coldeweijer wist dit al tijdens het weekend te melden. Ze zei: “De spion vertelde me dat Goor, Jeffrey en de vriendin in Dubai in een restaurant zaten en er een discussie ontstond. Jeffrey had gezegd dat hij was gekomen om hem te vergeven. Maar dat hij verder niet opnieuw een relatie meer met hem wilde. De zanger werd woest, want die voelde zich aan het lijntje gehouden. Hij had zelfs de tickets betaald. Hij werd zo boos dat hij in een vol restaurant een glas wijn in Jeffrey’s gezicht smeet.” Uit verschillende berichten uit de showbizzmedia kunnen we vaststellen dat er video’s en foto’s zijn gemaakt. Echter weet het management van Goor te zeggen dat er niets van deze verhalen waar is.

Gordon in de problemen?

Albert Verlinde weet echter meer te vertellen in Shownieuws. Hij zegt onder andere: “We hebben als redactie een paar foto’s binnengekregen waarop Jeffrey er toch gehavend uitziet. We hebben een soort verslag gekregen van mensen in de omgeving van Jeffrey die zich echt zorgen maken. En ook echt beschrijven dat er echt wel pittige dingen daar zijn gebeurd. Een mishandeling.” Het zou eerder volledig uit de hand gelopen zijn bij de presentator.

Verlinde zegt: “En Gordon zou op een gegeven moment gedreigd hebben een overdosis insuline in te spuiten. Dat heeft Jeffrey weten te voorkomen. Die familie heeft iets van: ‘Jeffrey wordt al maandenlang gestalkt door Gordon en we hopen nu op rust.’” Mochten de beelden van de gehavende Jeffrey bij de politie terecht komen samen met een aanklacht, dan vrezen de showbizzwatchers dat de presentator in de problemen zal zitten. Hieronder meer, waaronder de ontkenning en de “bewijzen”!

Lees verder

Showbizz

Na geruchten over de affaire van Frans Bauer onthult zijn vrouw Mariska eindelijk hoe het gaat tussen hen

Mariska, de vrouw van Frans Bauer, laat weten wat ze vindt van de geruchten over haar man. Volgens verschillende Nederlandse kanalen zou hij haar bedriegen. Mariska heeft alvast een duidelijke boodschap voor hem.

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska stapten in 2008 in het huwelijksbootje. Sindsdien lijken ze een gelukkig leven te lijden. Echter duiken er nu geruchten op dat Frans zijn vrouw zou bedriegen.

In een interview met Vriendin reageert Mariska op die roddels. Zij laat weten dat er nooit sprake is geweest van overspel. Maar als ze er ooit zou achterkomen, is het voor haar heel simpel. “Maar zo wel, dan is het klaar”, reageert ze.

Momenteel zijn ze dus gewoon nog steeds gelukkig samen. Mariska stoort haar ook niet langer aan de fans van Frans die hem aandacht geven. “Heel in het begin dacht ik altijd ‘hey, dat is mijn vriendje’”, zegt ze. Maar daar ligt ze nu niet meer van wakker.

Lees verder

Trending