Connect with us

Showbizz

Je kunt je nu opgeven voor een date met Rapper Sjors: “20 tot 69 jaar!”

Rapper Sjors kun je wellicht kennen van zijn beroemde uitspraak in ‘Man Bijt Hond’ waarin hij zei: “Ik heb net pindakaas gegeten“. De pindakaas moest even zakken voordat hij op camera kon beginnen met rappen. De rapper werd alom bekend in Nederland, vooral onder jongeren, en paste precies in het straatje met artiesten als Zanger Rinus, Ben & Ruurd en Lil Kleine (he-he). Na het uitbrengen van een paar liedjes werd de rapper behoorlijk vaak geboekt.

Echter heeft Sjors in de tussentijd een aantal behoorlijk opmerkelijke fases gehad wat zijn populariteit sterk verslechterde. Zo kwam Sjors tot twee keer aan toe in een aflevering van BOOS met Tim Hofman. De rapper had zich niet aan afspraken gehouden met mensen die een ‘videoboodschap’ bij hem kochten. Daarbij heeft Sjors een tijdje foute volwassene-video’s gemaakt met transgenders uit het buitenland. De laatste tijd was het echter erg rustig rondom de rapper.

Rapper Sjors zoekt een date!
Sjors heeft onlangs aangekondigd transgender te zijn. De rapper geeft aan aangesproken te willen worden met ‘zij’. Daarbij is de rapper via Instagram altijd opzoek naar dates via Instagram en vliegen de oproepen je om de oren wanneer je haar volgt op sociale media. Voorheen was de voorkeur van Sjors nog erg onduidelijk nu ze bekend heeft gemaakt transgender te zijn. In haar laatste oproep is het duidelijk. Sjors: “Transgender zoekt leuke dame voor date. 20 jaar of ouder, maximaal 69. Dan, meld je via DM-berichtje!” Sjors kennende dan wil ze vast wel een uitzondering maken mocht je een leuke knappe vent zijn. Zie jij een date met Sjors wel zitten, dan weet je wat te doen:

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending