Connect with us

Showbizz

‘Levensbedreigende situatie’ – Fred van Leer met grote spoed opgenomen in ziekenhuis

Paniek op de Rotterdamse Mathenesserlaan, waar vanmiddag Fred van Leer even voor vier uur door politie en brandweer uit zijn huis werd getakeld. Volgens zijn management is Fred ’ter observatie’ opgenomen in het ziekenhuis. Onbevestigde berichten zeggen dat de stylist een einde aan zijn leven wilde maken. Het management laat weten dat er geen verdere mededelingen worden gedaan.

Volgens de Rotterdamse hulpdiensten ging het om een levensbedreigende situatie toen zij om 15.24 uitrukten. “Dit betreft een prio 1 melding wat betekent dat de hulpdiensten binnen 15 minuten ter plaatse moeten zijn omdat er mogelijk sprake is van een levensbedreigende situatie. Er wordt gereden met optische en akoestische Signalen.”

In de eerder dit verschenen documentaire over het turbulente leven van de stylist: Fred: Het Andere Gezicht. Daarin laat de Rotterdammer voor het eerst een persoonlijke kant van zichzelf zien en bekent hij ‘weleens depressief’ te zijn.

De ziekenhuisopname van Fred van Leer, buurtbewoners beweren dat Van Leer een zelfmoordpoging heeft gedaan, komt dagen na uitlekken van de s1ksvideo van Fred van Leer. In die video is te zien dat hij, duidelijk onder invloed van drugs, s1ksuele handelingen bij zichzelf verricht, daartoe aangespoord door een man met Marokkaans accent.

Het uitlekken van het filmpje zou het gevolg zijn van een hack. Als dat klopt is het niet de eerste keer. Eind augustus vorig jaar werd ook al het twitteraccount van de stylist door anderen overgenomen. Uit naam van de stylist verscheen de onheilspellende mededeling ‘Bedankt en vaarwel’ op zijn twitter, waarop de gealarmeerde Rotterdamse politie ook al eens uitrukte naar het huis van Fred. Van Leer heeft in Rotterdam een dubbelbovenhuis met een woonoppervlakte van 180 vierkante meter. Er zijn zeven kamers, waaronder drie slaapkamer. Ook beschikt Fred over een riant dakterras met uitzicht op een zeer mooie binnentuin.

Het huis van de stylist in Rotterdam

Veel van zijn honderderdduizenden volgers dachten dat hij Van Leer zich van het leven beroofd had of van plan was te doen. Vrienden en fans van Fred raakten ongerust en besloten daarop de alarmdiensten te bellen. Na zeventien keer gebeld te zijn besloot de politie met man en macht naar het huis van de Rotterdammer vertrokken. Het bleek gelukkig loos alarm.

In een eigen tweet schreef Fred van Leer: “Weet niet wie de lolbroek was die iets op mijn twitter heeft gezet, maar zeventien mensen hebben dus de politie gebeld en die stond zojuist mijn deur te forceren om binnen te komen. Ze dachten dat ik mezelf iets had aangedaan. Dank voor de bezorgdheid, maar ik ben er nog!”

Ook in een filmpje op Instagram liet de presentator destijds weten dat het goed met hem ging: “Er is namelijk vannacht een bericht geplaatst op mijn Twitteraccount, heb ik zelf niet gedaan en een aantal mensen waren bezorgd. Zij hebben de politie gebeld. Er stonden drie politieagenten voor de deur, in uniform wat ik normaal best leuk vind. Ze hebben geprobeerd mijn deur te forceren omdat ze dachten dat er iets aan de hand was met mij. Dat is dus niet zo, ik ben nog alive en kicking, naja kicking… ik moet nog een beetje bijkomen.”

Ook nu bij het uitlekken van de s1ksvideo – volgens Albert Verlinde ’te verschrikkelijk om te zien’ – zou er sprake zijn geweest van een hack. shownieuws meldde vrijdagavond dat op de twitterlijn van Fred van Leer kort screenshots va de video te zien zouden zijn geweest. Ook de video zou even op de twitter te zien zijn geweest.

Ook Albert Verlinde zag het filmpje dat nu op internet en in whats app-groepen circuleert en schrok.: “Het is duidelijk gefilmd door iemand die door van Leer uitgenodigd is en Fred waarschijnlijk onder invloed van iets heeft gebracht. Hij laat hem dingen doen die gewoon echt verschrikkelijk zijn om te zien. Het is niet alleen s1ksueel, maar ook intimiderend en zelfs discriminerend, laat ik dat ook zeggen. Er wordt duidelijk een soort statement gemaakt tegen homo’s, dat kan ik toch wel zo zeggen op die manier. Het is heel triest.”

Lees verder

Showbizz

Bridget Maasland vraagt volgers wat er mis is met haar achterwerk!

Bridget Maasland is een dame die behoorlijk actief is op social media. Voornamelijk op Instagram zijn er veel foto’s en stories te vinden waar je haar op ieder moment van de dag kunt volgen. De presentatrice plaatst voornamelijk selfies en foto’s in spiegels, wat eigenlijk ook selfies zijn. Of niet soms? In ieder geval kunnen we in haar verhaal op Instagram ook altijd zien welke kleding ze die ochtend, middag of avond heeft aangetrokken.

Echter weet je dat je met social media altijd kritiek kunt verwachten op van alles en nog wat. Bridget heeft schijnbaar behoorlijk wat kritiek, en complimenten, gekregen betreffende haar zitvlak. Op de ene foto is de 47-jarige Hagenees te zien in een casual outfit en op de tweede in een strak yoga-pak. Beide stonden naar eigen zeggen in haar ‘story’ als ‘look of the day’. Maar Bridget zit met een prangende vraag bij haar volgers.

Bridget Maasland vindt dit lekker belangrijk!

Bridget plaatst de twee foto’s op Instagram en vraagt: “Deze 2 foto’s heb ik op dezelfde dag afgelopen week gemaakt. Beide hebben op mijn insta story gestaan voor ‘look of the day’. Op foto 1 kreeg ik louter positieve reacties voornamelijk over mijn (goeie) kont. Op foto 2 kreeg ik veel positieve reacties maar ook een aantal negatieve over over mijn (te kleine) kont. Snap jij het nog?! Mijn reactie: ‘lekker belangrijk’” In ieder geval wel belangrijk genoeg om er een nieuwe post op Instagram aan te wijden. Gelukkig weten haar volgers wat de oorzaak van alle kritiek is: “Zo zie je maar. Als je vanuit een ander perspectief iets bekijkt kan het beeld heel anders overkomen.” Bridget stelt hierop: “Precies en dat is met alles zo.” Een andere volger merkt op: “Sowieso rare foto’s om te posten..” Swipe onderstaande foto voor de verschillen:

Lees verder

Showbizz

Nicol in grote shock: ‘Dacht dat Peter Gillis doodging’

Peter Gillis werd woensdag met spoed met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Het waren angstige momenten, ook voor zijn vriendin Nicol. ,,Ik dacht, daar komt hij niet meer bovenop. Dat dachten we allemaal.”

Peter en zijn zoon Mark zaten samen met de cameraploeg van Massa Is Kassa te overleggen, toen Peter plotseling onwel werd. Gelukkig had de familie snel door dat het niet goed ging. ,,Hij kwam niet meer uit zijn woorden en begreep ook niets meer van wat wij zeiden of vroegen”, vertelt Nicol aan Shownieuws. Ze twijfelden geen moment en besloten gelijk een ambulance te bellen.

‘Dan ga je van het ergste uit’

In de ambulance ging het steeds slechter met Peter. ,,We moesten nog een keer stoppen om een extra reanimatie-team aan boord te halen, want hij had nog maar een hartslag van 25”, aldus Nicol. Volgens Mark dacht de ambulancebroeder aan een beroerte. ,,Dan ga je van het ergste uit en dan krijg je toch een brok in je keel”, vertelt hij.

Nicol dacht dat ze Peter kwijt was

Maar niet alleen Mark dacht dat zijn vader het niet ging redden, ook Nicol dacht dat ze haar partner ging verliezen. ,,Uit de scans en uit de onderzoeken bleek er eigenlijk niets aan de hand, alleen een te hoge suiker. Ik dacht echt, hier komt hij niet meer bovenop. Die moeten we wegbrengen. Dat dachten we allemaal”, zegt Nicol geschrokken.

Voor Peter was de gebeurtenis een wake up call. ,,Iets moet er veranderen in mijn levenspatroon”, besluit hij. ,,Ik doe natuurlijk te weinig bewegen, te veel eten, ongezond eten, onregelmatig. Daar moet ik echt aan gaan werken.” Gelukkig is Peter inmiddels weer thuis.

Lees verder

Showbizz

Peter Gillis (ex?) vriendin Nicol Kremers uit de kleren voor spannende fotoshoot

Met het tv-programma ‘Massa is Kassa’ werd Peter Gillis in één klap beroemd in Nederland. Niet alleen Peter wist met zijn opmerkelijke verschijning de kijkers aan zich te binden, ook zijn vriendin Nicol Kremers eist regelmatig de aandacht op. Dit keer doet ze dat met een fotoshoot voor haar nieuwe ‘pikante’ onderneming.

Nicol start eigen onderneming

Peter heeft zijn vriendin Nicol blijkbaar aangestoken met zijn ondernemingsdrang. De Eindhovense Nicolleke start nu namelijk zelf haar eigen onderneming waar Peter helemaal foxwild van wordt. Ze start namelijk een webshop en winkel in ‘slaapkamerartikelen’ voor volwassenen.

Nicol Kremers vertelt aan Shownieuws dat ze “het taboe bij vrouwen op het kopen van speeltjes wil doorbreken”. De 28 jaar jongere vriendin van Peter Gillis gaat spannende setjes en speeltjes voor in de slaapkamer verkopen.

Nicol staat zelf model in fotoshoot

Tja, wat is nou een betere manier om de producten van je eigen winkel te promoten dan zelf model te gaan staan. Met dat idee in het achterhoofd hees Nicol zichzelf in een weinig verhullende outfit en liet zichzelf op de gevoelige plaat vastleggen.

De foto’s en beelden van die spannende fotoshoot verschenen kort in Massa is Kassa en maken de nodige tongen los. Of andere klanten hier net zo foxwild van worden als Peter zelf is nog maar de vraag. Bekijk de foto’s hieronder.

Lees verder

Trending