Connect with us

Showbizz

‘Levensbedreigende situatie’ – Fred van Leer met grote spoed opgenomen in ziekenhuis

Paniek op de Rotterdamse Mathenesserlaan, waar vanmiddag Fred van Leer even voor vier uur door politie en brandweer uit zijn huis werd getakeld. Volgens zijn management is Fred ’ter observatie’ opgenomen in het ziekenhuis. Onbevestigde berichten zeggen dat de stylist een einde aan zijn leven wilde maken. Het management laat weten dat er geen verdere mededelingen worden gedaan.

Volgens de Rotterdamse hulpdiensten ging het om een levensbedreigende situatie toen zij om 15.24 uitrukten. “Dit betreft een prio 1 melding wat betekent dat de hulpdiensten binnen 15 minuten ter plaatse moeten zijn omdat er mogelijk sprake is van een levensbedreigende situatie. Er wordt gereden met optische en akoestische Signalen.”

In de eerder dit verschenen documentaire over het turbulente leven van de stylist: Fred: Het Andere Gezicht. Daarin laat de Rotterdammer voor het eerst een persoonlijke kant van zichzelf zien en bekent hij ‘weleens depressief’ te zijn.

De ziekenhuisopname van Fred van Leer, buurtbewoners beweren dat Van Leer een zelfmoordpoging heeft gedaan, komt dagen na uitlekken van de s1ksvideo van Fred van Leer. In die video is te zien dat hij, duidelijk onder invloed van drugs, s1ksuele handelingen bij zichzelf verricht, daartoe aangespoord door een man met Marokkaans accent.

Het uitlekken van het filmpje zou het gevolg zijn van een hack. Als dat klopt is het niet de eerste keer. Eind augustus vorig jaar werd ook al het twitteraccount van de stylist door anderen overgenomen. Uit naam van de stylist verscheen de onheilspellende mededeling ‘Bedankt en vaarwel’ op zijn twitter, waarop de gealarmeerde Rotterdamse politie ook al eens uitrukte naar het huis van Fred. Van Leer heeft in Rotterdam een dubbelbovenhuis met een woonoppervlakte van 180 vierkante meter. Er zijn zeven kamers, waaronder drie slaapkamer. Ook beschikt Fred over een riant dakterras met uitzicht op een zeer mooie binnentuin.

Het huis van de stylist in Rotterdam

Veel van zijn honderderdduizenden volgers dachten dat hij Van Leer zich van het leven beroofd had of van plan was te doen. Vrienden en fans van Fred raakten ongerust en besloten daarop de alarmdiensten te bellen. Na zeventien keer gebeld te zijn besloot de politie met man en macht naar het huis van de Rotterdammer vertrokken. Het bleek gelukkig loos alarm.

In een eigen tweet schreef Fred van Leer: “Weet niet wie de lolbroek was die iets op mijn twitter heeft gezet, maar zeventien mensen hebben dus de politie gebeld en die stond zojuist mijn deur te forceren om binnen te komen. Ze dachten dat ik mezelf iets had aangedaan. Dank voor de bezorgdheid, maar ik ben er nog!”

Ook in een filmpje op Instagram liet de presentator destijds weten dat het goed met hem ging: “Er is namelijk vannacht een bericht geplaatst op mijn Twitteraccount, heb ik zelf niet gedaan en een aantal mensen waren bezorgd. Zij hebben de politie gebeld. Er stonden drie politieagenten voor de deur, in uniform wat ik normaal best leuk vind. Ze hebben geprobeerd mijn deur te forceren omdat ze dachten dat er iets aan de hand was met mij. Dat is dus niet zo, ik ben nog alive en kicking, naja kicking… ik moet nog een beetje bijkomen.”

Ook nu bij het uitlekken van de s1ksvideo – volgens Albert Verlinde ’te verschrikkelijk om te zien’ – zou er sprake zijn geweest van een hack. shownieuws meldde vrijdagavond dat op de twitterlijn van Fred van Leer kort screenshots va de video te zien zouden zijn geweest. Ook de video zou even op de twitter te zien zijn geweest.

Ook Albert Verlinde zag het filmpje dat nu op internet en in whats app-groepen circuleert en schrok.: “Het is duidelijk gefilmd door iemand die door van Leer uitgenodigd is en Fred waarschijnlijk onder invloed van iets heeft gebracht. Hij laat hem dingen doen die gewoon echt verschrikkelijk zijn om te zien. Het is niet alleen s1ksueel, maar ook intimiderend en zelfs discriminerend, laat ik dat ook zeggen. Er wordt duidelijk een soort statement gemaakt tegen homo’s, dat kan ik toch wel zo zeggen op die manier. Het is heel triest.”

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending