Connect with us

Showbizz

Wat Peter Gillis op een donderdagavond naar binnen werkt: ‘6 flessen cava, twee bier, limoncello, vier flessen rode wijn, uiensoep, mosselen, een halve portie zalm en een uitsmijter’

Gillis werd precies een week geleden met een ambulance afgevoerd omdat hij tijdens een overleg met de crew van zijn realityshow onwel werd. Dinsdagavond werd in een aflevering van zijn Massa is Kassa duidelijk dat de vakantieparkuitbater niet echt gezond leeft. Vriendin Nicol hield bij wat hij een avond naar binnen stouwt. ‘Zes flessen cava, twee bier, limoncello, vier flessen rode wijn, uiensoep, mosselen, een halve portie zalm en een uitsmijter’

De ondernemer, bekend van de SBS-serie Familie Gillis: Massa Is Kassa, realiseert zich na zijn ziekenhuisopname maar weer eens dat hij het nu met het afvallen serieus zal moeten nemen. Gillis loopt al een tijdje bij een dieetcoach, die hem de opdracht gegeven een eetdagboek bij te houden.

Als Peter en Nicol, zoals dinsdagavond op tvte ziern was, een bezoekje brengen aan dieetcoach Dick vertelt Gillis vriendin Nicol dat ze van donderdag alleen heeft bijgehouden wat haar Peter in de avond heeft gegeten en gedronken. Zo blijkt Peter op één avond samen met Nicol ‘zes flessen cava, twee bier, limoncello, vier flessen rode wijn, uiensoep, mosselen, een halve portie zalm en een uitsmijter’ te hebben genuttigd.

Dieetcoach Dick meent dat het wel erg veel is. Gillis: “Ik ben nu eenmaal van de grote hoeveelheden”. Gillis zegt ook dat hij niet alles in zijn eentje heeft gegeten en gedronken, waarop Nicol zegt: “Nou aan de vier flessen wijn heb ik in ieder geval niet meegedaan”, zo laat zij weten.

Peter Gillis is overigens dan ook van mening dat hij goed bezig is.

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending