Connect with us

Showbizz

Zien: “Andre Hazes zoenend gespot met Vlaamse”

Regisseur Cheeru Mampaey heeft in België al heel wat tv-programma’s op haar palmares staan. Sinds een tijdje is zij bezig met een documentaire over de Nederlandse zanger André Hazes. Yvonne Coldeweijer beweerde eerder in een video dat Hazes zoenend gespot zou zijn met de Vlaamse regisseuse.

De 28-jarige zanger komt al even niet meer in het openbaar en als hij dan ergens opduikt, geeft hij zelf geen commentaar. Dat doet Cheery Mampaey wél. Zij gaf afgelopen week tekst en uitleg aan RTL Boulevard.

“Hij is een soort lachebek die altijd vrolijk is. Het is écht wel de andere kant die wij laten zien. Hij zit op een soort kruispunt van zijn leven. Het is dus niet alleen vreugde, het zijn ook de diepere struggles en de angsten waarmee hij te maken krijgt”, reageert Cheeru voor de camera van RTL Boulevard.

De Vlaamse kreeg de kans om vaak met André Hazes op te trekken. “Ik ben superdankbaar dat hij zo open is geweest en zich volledig geeft. Ik denk niet dat dat altijd makkelijk is, want het is best wel een moeilijke tijd in zijn leven”, verklaart Cheeru Mampaey.

De laatste tijd zien we André Hazes niet meer in het openbaar. Het moet André de kans geven om één en ander te verwerken, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

“De media schrijven elke dag over André en ook al je dan beslist om voor onbepaalde tijd niet in de media te komen en er toch elke dag dingen verschijnen, dat lijkt mij héél frustrerend. Dus ja, ik denk niet dat dat altijd fijn is en dat merk ik aan hem.

Het lijkt volgens Yvonne Coldeweijer best wel te klikken tussen Mampaey en Hazes. “Ik zie hem echt als mijn broertje. We hebben best ook veel raakvlakken. Dus ik snap hem echt wel en ik beschrijf hem als lief en loyaal. Ik vind hem ook één van de warmste mensen die ik ken, alleen maar liefde voor Dré”, reageert zij.

Volgens de queen van de juice zouden Cheeru en André zelfs zoenend gespot zijn en ook die vraag gaat de Vlaamse niet uit de weg. “Het is gewoon niet waar. Het bevestigt voor mij alleen maar dat er heel veel dingen niet kloppen en dat maakt dat ik alles nog beter snap”, besluit zij.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending