Connect with us

Showbizz

Zien: Arjen Lubach gesloopt na tonen van video van overleden koningin Elizabeth!

Arjen Lubach krijgt bakken kritiek over zich heen vanwege een video van koningin Elizabeth in haar kist. Naast de video kwam er ook een ‘aanhoudende stroom aan grappen’ over de overleden koningin. Op de dag van haar overlijden maakte Arjen al een grapje: “We beginnen met verdrietig nieuws. We hebben geen gast vanavond, want aan het begin van de avond hoorden we helaas dat ze is overleden.” Gisteren besloot de presentator daarop door te gaan. Arjen: “In Groot-Brittannië gaat het al helemaal over niks anders. Het is daar echt hysterisch. Ik zat een beetje te zappen en er is daar zelfs een kanaal, BBC Extra Plus, met een live verslag van binnenuit.” De presentator laat een soort simulatie van binnenin de kist zien. Arjen licht nog toe: “Nee, oké. Dit was heel ziek, maar ze had dit waarschijnlijk zelf heel mooi gevonden, want ze had ‘heel veel humor’.”

Arjen Lubach ‘gaat te ver’ met grap over koningin Elizabeth!
Op sociale media gaat het gelijk los omdat men de grap van Arjen nogal onsmakelijk vinden. Peter: “Ik heb Arjen en z’n programma hoog zitten, maar het kistfilmpje van Queen Elizabeth vond ik toch net een stapje te ver.” Laurens: “Ik reageer zelden op een video maar ik vind de zogenaamde livebeelden van de queen uitzenden echt een ongemakkelijk grap. Zelfs voor een persoon als Lubach die tegen de monarchie is.” Daarbij zijn er genoeg mensen die de grap van Arjen niet helemaal doorhadden en zich daardoor afvroegen of er écht een camera in de kist van koningin Elizabeth zit. Hieronder de complete beelden uit het programma:

 

Lees verder

Showbizz

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

Showbizz

Sarah van Soelen laat haar ‘meloenen’ uit jurkje floepen op vakantie in Arabisch land

Sarah van Soelen geniet duidelijk van haar vakantie in Dubai. Op haar Instagram-account deelt ze een foto die weinig aan de verbeelding overlaat. Ze pronkt daarbij op foto’s waarbij ze de tweeling bijna uit haar jurkje laat floepen.

Sarah is ‘happier than ever’

Ze deelt met haar volgers op Instagram dat ze zich goed voelt. Sarah geniet van een avondje uit tijdens haar welverdiende vakantie in Dubai. ‘happier than ever’ schreef ze, waarna het verwijst naar de diep uitgesneden jurk die ze draagt. De ex-vriendin van André Hazes Jr heeft het zeker moeilijk gehad.

Eerder liet ze haar volgers zien wat Andre in haar ziet, maar dat behoort nu volgens haar helemaal tot het verleden. Het is nu tijd voor iedereen om te zien dat ze gelukkiger is dan ooit. We geloven haar zeker, vooral de jurk die ze aan heeft, roept het uit!

Lees verder

Showbizz

Heftig voor Gerard Joling: ‘Je gunt het je ergste vijand niet’

Gerard Joling is vorige week maandag met spoed opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Na een week, vorige dinsdag, mocht de zanger weer naar huis. Nu vertelt Geer hoe het met hem gaat.

Hij vertelt dat het best schrikken was. Door de pijn is hij ook wat magerder geworden. Toch was Gerard niet bang. “Ik dacht: ‘Hier kom ik wel weer uit. Ik ga goed, ik voel mij goed, ik heb geen koorts en ik heb geen pijn.”

De zanger laat verstaan dat het best wel een groot drama was. “Drie weken lang ben ik ermee bezig geweest. (…) Je gunt het je ergste vijand niet.”

Lees verder

Trending