Connect with us

Showbizz

Peter Gillis krijgt zorgwekkend nieuws ná ziekenhuisopname

De gezondheid van Peter Gillis blijkt niet al te best te zijn, dat bleek wel uit een spoedopname in het ziekenhuis vorige week. De Massa is Kassa-ster kampt al langer met gezondheidsproblemen vanwege zijn overgewicht en het lijkt hem niet te lukken hier genoeg verandering in te brengen. Gillis vertelde Turbantia: “Dit is een wake up call, ik moet nu echt iets aan mijn gewicht gaan doen.” Na het eten van een worstenbroodje in het ziekenhuis is Gillis weer naar huis gegaan. Gillis is eerder al 40 kilo afgevallen en is dat nu weer van plan: “Over enkele maanden herken je me niet meer terug.” Echter kan stress een grote factor zijn tot overmatig eten, en er is weer een stressfactor bijgekomen. De eerder verkochte villa van 1,4 miljoen blijkt namelijk tóch niet verkocht te zijn. Dit was al even bekend, maar er blijkt nog steeds geen nieuwe eigenaar te zijn gevonden.

Peter Gillis krijgt zijn huis niet verkocht!
De villa van Gillis, die wekelijks op SBS6 te zien is geweest, is opnieuw in de verkoop gegaan. De Belgische makelaar, Heylen Vastgoed, geeft een korte beschrijving van de opvallende villa: “Deze prachtige villa is gelegen op een zeer gunstige en rustige omgeving te Pelt, toch is de woning gelegen in de nabijheid van alle nodige voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer. Indeling: ruime inkomhal, ruime living, gezellige woonkamer, eetkamer, veranda, keuken, bijkeuken. Daarbij 5 slaapkamers, 2 badkamers, dressing en ruime garage.” Je krijgt hiermee 425 vierkante meter woonoppervlak en bijna 9000 vierkante meter tuin. Het opvallende is dat de prijs niet meegegaan is met de tijd, deze staat nog steeds op 1,4 miljoen. Dit heeft er natuurlijk ook mee te maken dat de huizenmarkt in België iets minder ontploft is dan in Nederland. Misschien tóch iets van de prijs af? Gillis kennende niet. Hieronder meer:

 

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending