Connect with us

Showbizz

Nicol van ‘Massa is Kassa’ toont hele ‘stoute setjes’: “Dit is niet ordinair, toch?”

In Massa is Kassa is Peter Gillis natuurlijk de man die het geld laat binnenstromen. Nicol is er later bijgekomen en wordt daardoor vaak een zogenoemde ‘golddigger’ genoemd. Iemand die alleen een relatie met iemand heeft om zijn of haar geld. Het feit dat de twee constant aan het kibbelen met elkaar in de goed bekeken afleveringen zorgt ook voor argwaan bij veel kijkers. Veel liefde spat er dan ook niet vanaf bij de twee. Om zelf ook wat centen in het laatje te brengen heeft Nicol besloten om het even helemaal over een andere boeg te gaan gooien. In eerste instantie zal de reality-ster verschillende kledingsetjes en speeltjes gaan verkopen in haar webshop. Echter zijn de twee ook al bezig met een grote verbouwing van een winkelpand. Het is de bedoeling dat je hier alle items in het echt kunt bekijken om vervolgens thuis uit te proberen.

Stijl en klasse, zoals we van Nicol gewend zijn in Massa is Kassa!
Nicol is vandaag de dag dus druk bezig met het uitzoeken van alle setjes en speeltjes. Of alles ook uitgeprobeerd gaat worden door de twee laten we maar even aan je eigen fantasie over. Nicol is alleen wel van plan om stijl uit te stralen met haar intimiteitsboetiek. De plannen voor een overload aan neonletters en neonverlichting aan zowel binnen als buitenzijde zijn al gemaakt. We kunnen je vast verklappen dat je blij mag zijn dat je niet naast deze lichtgevende boetiek woont. Nicol is nu ook druk bezig met het uitzoeken en passen van alle setjes. Ook dit mag niet té ordinair zijn en moet natuurlijk weer de klasse en stijl van Nicol uitstralen. Als je begrijpt wat we bedoelen. Tijd om Peter even alle setjes te laten zien:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending