Connect with us

Showbizz

Glennis Grace neemt ingrijpend besluit: “Ze stopt met zingen!”

Je zou het al bijna vergeten, maar Glennis Grace was toch wel behoorlijk groot nieuws eerder dit jaar. De zangeres heeft namelijk behoorlijk huisgehouden met een soort van opgetrommelde knokploeg in een Jumbo vlakbij haar huis. De aanleiding van deze knokploeg was dat haar zoontje de supermarkt uitgezet zou zijn omdat hij binnen aan het roken was. Juist. Eén van de belaagde medewerkers van de desbetreffende Jumbo kon maanden later pas weer aan het werk. In de tussentijd is de redelijk veelbelovende carrière van Glennis volledig op zijn gat komen te zitten. De zangeres lijkt geen enkele samenwerking meer te kunnen vasthouden omdat andere artiesten hun eigen naam niet willen besmetten emt die van Glennis. Zo heeft zelfs goede vriend Fred van Leer haar zonder pardon uit zijn show gehaald en zijn haar Ladies of Soul het er ook over eens dat de shows niet door konden gaan.

Glennis Grace neemt afscheid van collega’s!
Glennis heeft zich meerdere malen verbijsterd uitgesproken over hoe hard ze wel niet wordt aangepakt door haar collega’s en het Nederlandse publiek. Desondanks besloot de zangeres om zelf wel door te gaan met haar ‘clubtour’. Glennis stond een paar maanden lang op verschillende kleinere podia. De ruimtes waar Glennis optrad waren vaak maar groot genoeg voor 300 man. De welbekende juicekanalen hielden de kaartverkoop nauwlettend in de gaten en concludeerde dat vaak de helft nog niet was opgekocht.

Inmiddels zijn we maanden verder en het is behoorlijk stil geweest rondom Glennis. Tot gisteren, Glennis heeft haar volledige Instagram leeg geveegd. Alle foto’s met vrienden en collega-artiesten zijn verdwenen. Er wordt gesuggereerd dat Glennis er helemaal klaar mee is en wellicht iets anders wil gaan doen. Kort erna zong Glennis een soort afscheidsliedje voor haar volgers. Video onderaan dit artikel:

Verder lezen

Showbizz

Oud-speler van Feyenoord en Excelsior doodgeschoten op straat

Voormalig Feyenoord-speler Volkan Kahraman is vandaag op gewelddadige wijze om het leven gekomen. De 43-jarige oud-voetballer werd op straat in Wenen doodgeschoten, melden Oostenrijkse media. De dader zou daarna zelfmoord gepleegd hebben.

Het incident vond aan het eind van de ochtend plaats voor een café in een drukke straat in de Oostenrijkse hoofdstad. Volgens getuigen ging er een ruzie aan vooraf. Een kennis van de dader meldt aan de krant Heute dat het gaat om ‘een jaloezieverhaal dat woensdag bloedig escaleerde.’

Kahraman maakte in november 1997 zijn debuut in de hoofdmacht van Feyenoord. De toenmalige trainer Leo Beenhakker bracht hem tegen De Graafschap in als vervanger van de Argentijn Pablo Sanchez. Het bleef voor de Oostenrijker bij dat ene optreden in het eerste van Feyenoord, waar hij sinds 1995 al in de jeugd speelde.

Omdat een doorbraak in de Kuip uitbleef, werd Kahraman op huurbasis bij Excelsior gestald. Daar verging het de middenvelder beter en kwam hij tussen 1998 en 2000 in 58 wedstrijden tot elf goals en zeven assists. Later speelde hij nog onder meer in Turkije, Griekenland en Oostenrijk. De in Wenen geboren speler kwam drie keer uit voor de nationale ploeg van zijn land.

Verder lezen

Showbizz

Slecht nieuws voor Peter Gillis over relatie met Nicol

Er loopt nog steeds een onderzoek naar Peter Gillis. In mei 2022 zou hij zijn vriendin Nicol Kremers mishandeld hebben op een van de vakantiedomeinen.

Peter Gillis en Nicol Kremers zien we momenteel samen in ‘Massa Is Kassa’. Achter de schermen zou het er minder liefdevol aan toe gaan. Hoewel Peter en Nicol onlangs de schijn hoog probeerden houden door samen op vakantie te gaan, zouden ze al een tijdje uit elkaar zijn.

In Nederland lijkt Nicol echter gewoon verder te gaan met haar leven. Op het juicekanaal ‘Reality FBI’ zien we Nicol met ene Mike. “Nicol en Mike lijken elkaars huigje flink warm te likken”, schrijft het juicekanaal bij beelden van het duo.

Een spion weet meer. “Peter is foxwild, want Nicol is vreemdgegaan met barbier Mike uit Schoonhoven. Ver voor september 2022 ging het al niet zo goed meer in de relatie. Ze zijn officieel sinds september uit elkaar gegaan na een relatie van 4 jaar, maar dat moest geheim blijven voor de buitenwereld.”

Verder lezen

Showbizz

SBS6 haalt Nicol Kremers uit Massa is Kassa

De laatste dagen, eigenlijk maanden, worden de geruchten over het einde van de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis hardnekkiger. Peter en Nicol hebben er alleen zelf nog niet op gereageerd.

Kijkcijfers
Het vermoeden bestaat bij veel juicekanalen dat dit voor de schijn is omdat het programma Massa is Kassa goed bekeken moet blijven. Dalende kijkcijfers zijn desastreus voor SBS en het bekendmaken van een breuk tussen de twee helpt daar natuurlijk niet bij.

Gisteren onthulden onze gewaardeerde collega’s van Internetgekkies beelden waarop Nicol te zien zou zijn met minnaar Mike, een barbier die stukken minder binnensleept dan foxwilde Peter. Een dorpsgenoot van Mike onthult nu iets heel ergs eigenaardigs. Nicol is verhuisd…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

”Ze heeft haar luxe villa waar ze met Peter woonde ingeruild voor een mini huisje achterin de kapsalon van Mike. Ze slapen momenteel samen op een luchtbedje.”

SBS6 kijkt mee
Gisteravond ging Nicol live op Instagram Dat was een eigenaardige sessie. Zo was overduidelijk dat ze met iemand aan het praten was, maar ze vertelde dat ze alleen was. Kijkers hadden het al snel door: ze zat in de kapsalon van Mike. En drie keer raden wie er meekeek? Juist ja: SBS6.

Wanneer het uitkomt dat Peter en Nicol uit elkaar zijn, zal laatstgenoemde de set moeten verlaten. De familie Gillis gaat dan natuurlijk vrolijk verder. De vraag is nu wanneer dit bekend wordt gemaakt.

Verder lezen

Trending