Connect with us

Showbizz

Roxeanne Hazes geteisterd door heftige mysterieuze ziekte

Je had het waarschijnlijk niet achter haar gezocht maar de zus van Dre Hazes lijdt aan deze ziekte….

Roxeanne Hazes is dolgelukkig met haar vriend Eric Zwennes en helemaal in de wolken met haar zoontje Fender. De band met Fender is zeer sterk en sinds zijn geboorte is Roxeanne enorm veranderd. Logisch, want een kind vereist een enorme verantwoordelijkheid en als moeder wil je hem natuurlijk dag en nacht beschermen.

In de begintijd beleefde ze dan ook diverse angsten als het om haar kleine mannetje ging. “Ik durfde niet te vliegen met mijn kind omdat ik bang ben voor een ongeluk, autorijden wordt ineens een hel. Maar de angst voor zijn dood is wel heel heftig”, liet zij zich toentertijd ontvallen.

Angsten spelen haar wel vaker op. Bijna bizar dat ze ook nog een keer samen met haar broer Dre het nummer “ Geef mij nu je angst” zang. Ze heeft ook, volgens eigen zeggen, de instelling dat het glas altijd half leeg in plaats van half vol is. En een dergelijke instelling maakt je natuurlijk eerder onzeker dan zeker. Dat uit zich ook als Rox moet optreden. “Het is mijn grootste angst dat ik flauwval op het podium”.

Het lijkt een rode draad door haar leven. Misschien komt het wel door haar jeugd. Op het schoolplein werd ze altijd gepest en dat kan een mens zijn leven lang met zich meedragen. Kinderen moesten haar niet en dat is een weinig prettige ervaring. Ook nu valt ze weer buiten de boot in haar familie. Dre en moeder Rachel hebben zich verzoend en recent verzoende Rachel zich met haar vader Jan. Rox valt er even buiten.

Door alle ervaringen kun je daardoor zomaar een fobie ontwikkelen en laat Roxeanne aan een mysterieus fobie lijden met de naam “ trypofobie”. Een wat? Een trypofobie. Een mooi woord voor Scrabble. Het is geen gevaar voor je gezondheid maar best wel lastig om mee te moeten leven. In een interview legt ze zelf uit wat het precies betekent; “Ik heb trypofobie, wat betekent dat ik kan overgeven als ik kleine gaatjes zie of dingen die niet kloppen.

Voorbeeld: ‘Onkruid dat uit asfalt groeit, dat snap ik niet, waardoor ik er trillerig van word.” Zo kun je ook angst hebben voor gaatjes achter op je telefoon of belletjes in chocoladereepjes of pannenkoeken. Het fobie waaraan Roxeanne lijdt is dus eigenlijk een “gaatjesangst”. Vervelend, maar zeer goed mee te leven.

Lees verder

Showbizz

Bridget Maasland vraagt volgers wat er mis is met haar achterwerk!

Bridget Maasland is een dame die behoorlijk actief is op social media. Voornamelijk op Instagram zijn er veel foto’s en stories te vinden waar je haar op ieder moment van de dag kunt volgen. De presentatrice plaatst voornamelijk selfies en foto’s in spiegels, wat eigenlijk ook selfies zijn. Of niet soms? In ieder geval kunnen we in haar verhaal op Instagram ook altijd zien welke kleding ze die ochtend, middag of avond heeft aangetrokken.

Echter weet je dat je met social media altijd kritiek kunt verwachten op van alles en nog wat. Bridget heeft schijnbaar behoorlijk wat kritiek, en complimenten, gekregen betreffende haar zitvlak. Op de ene foto is de 47-jarige Hagenees te zien in een casual outfit en op de tweede in een strak yoga-pak. Beide stonden naar eigen zeggen in haar ‘story’ als ‘look of the day’. Maar Bridget zit met een prangende vraag bij haar volgers.

Bridget Maasland vindt dit lekker belangrijk!

Bridget plaatst de twee foto’s op Instagram en vraagt: “Deze 2 foto’s heb ik op dezelfde dag afgelopen week gemaakt. Beide hebben op mijn insta story gestaan voor ‘look of the day’. Op foto 1 kreeg ik louter positieve reacties voornamelijk over mijn (goeie) kont. Op foto 2 kreeg ik veel positieve reacties maar ook een aantal negatieve over over mijn (te kleine) kont. Snap jij het nog?! Mijn reactie: ‘lekker belangrijk’” In ieder geval wel belangrijk genoeg om er een nieuwe post op Instagram aan te wijden. Gelukkig weten haar volgers wat de oorzaak van alle kritiek is: “Zo zie je maar. Als je vanuit een ander perspectief iets bekijkt kan het beeld heel anders overkomen.” Bridget stelt hierop: “Precies en dat is met alles zo.” Een andere volger merkt op: “Sowieso rare foto’s om te posten..” Swipe onderstaande foto voor de verschillen:

Lees verder

Showbizz

Nicol in grote shock: ‘Dacht dat Peter Gillis doodging’

Peter Gillis werd woensdag met spoed met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Het waren angstige momenten, ook voor zijn vriendin Nicol. ,,Ik dacht, daar komt hij niet meer bovenop. Dat dachten we allemaal.”

Peter en zijn zoon Mark zaten samen met de cameraploeg van Massa Is Kassa te overleggen, toen Peter plotseling onwel werd. Gelukkig had de familie snel door dat het niet goed ging. ,,Hij kwam niet meer uit zijn woorden en begreep ook niets meer van wat wij zeiden of vroegen”, vertelt Nicol aan Shownieuws. Ze twijfelden geen moment en besloten gelijk een ambulance te bellen.

‘Dan ga je van het ergste uit’

In de ambulance ging het steeds slechter met Peter. ,,We moesten nog een keer stoppen om een extra reanimatie-team aan boord te halen, want hij had nog maar een hartslag van 25”, aldus Nicol. Volgens Mark dacht de ambulancebroeder aan een beroerte. ,,Dan ga je van het ergste uit en dan krijg je toch een brok in je keel”, vertelt hij.

Nicol dacht dat ze Peter kwijt was

Maar niet alleen Mark dacht dat zijn vader het niet ging redden, ook Nicol dacht dat ze haar partner ging verliezen. ,,Uit de scans en uit de onderzoeken bleek er eigenlijk niets aan de hand, alleen een te hoge suiker. Ik dacht echt, hier komt hij niet meer bovenop. Die moeten we wegbrengen. Dat dachten we allemaal”, zegt Nicol geschrokken.

Voor Peter was de gebeurtenis een wake up call. ,,Iets moet er veranderen in mijn levenspatroon”, besluit hij. ,,Ik doe natuurlijk te weinig bewegen, te veel eten, ongezond eten, onregelmatig. Daar moet ik echt aan gaan werken.” Gelukkig is Peter inmiddels weer thuis.

Lees verder

Showbizz

Peter Gillis (ex?) vriendin Nicol Kremers uit de kleren voor spannende fotoshoot

Met het tv-programma ‘Massa is Kassa’ werd Peter Gillis in één klap beroemd in Nederland. Niet alleen Peter wist met zijn opmerkelijke verschijning de kijkers aan zich te binden, ook zijn vriendin Nicol Kremers eist regelmatig de aandacht op. Dit keer doet ze dat met een fotoshoot voor haar nieuwe ‘pikante’ onderneming.

Nicol start eigen onderneming

Peter heeft zijn vriendin Nicol blijkbaar aangestoken met zijn ondernemingsdrang. De Eindhovense Nicolleke start nu namelijk zelf haar eigen onderneming waar Peter helemaal foxwild van wordt. Ze start namelijk een webshop en winkel in ‘slaapkamerartikelen’ voor volwassenen.

Nicol Kremers vertelt aan Shownieuws dat ze “het taboe bij vrouwen op het kopen van speeltjes wil doorbreken”. De 28 jaar jongere vriendin van Peter Gillis gaat spannende setjes en speeltjes voor in de slaapkamer verkopen.

Nicol staat zelf model in fotoshoot

Tja, wat is nou een betere manier om de producten van je eigen winkel te promoten dan zelf model te gaan staan. Met dat idee in het achterhoofd hees Nicol zichzelf in een weinig verhullende outfit en liet zichzelf op de gevoelige plaat vastleggen.

De foto’s en beelden van die spannende fotoshoot verschenen kort in Massa is Kassa en maken de nodige tongen los. Of andere klanten hier net zo foxwild van worden als Peter zelf is nog maar de vraag. Bekijk de foto’s hieronder.

Lees verder

Trending