Connect with us

Showbizz

Roxeanne Hazes geteisterd door heftige mysterieuze ziekte

Je had het waarschijnlijk niet achter haar gezocht maar de zus van Dre Hazes lijdt aan deze ziekte….

Roxeanne Hazes is dolgelukkig met haar vriend Eric Zwennes en helemaal in de wolken met haar zoontje Fender. De band met Fender is zeer sterk en sinds zijn geboorte is Roxeanne enorm veranderd. Logisch, want een kind vereist een enorme verantwoordelijkheid en als moeder wil je hem natuurlijk dag en nacht beschermen.

In de begintijd beleefde ze dan ook diverse angsten als het om haar kleine mannetje ging. “Ik durfde niet te vliegen met mijn kind omdat ik bang ben voor een ongeluk, autorijden wordt ineens een hel. Maar de angst voor zijn dood is wel heel heftig”, liet zij zich toentertijd ontvallen.

Angsten spelen haar wel vaker op. Bijna bizar dat ze ook nog een keer samen met haar broer Dre het nummer “ Geef mij nu je angst” zang. Ze heeft ook, volgens eigen zeggen, de instelling dat het glas altijd half leeg in plaats van half vol is. En een dergelijke instelling maakt je natuurlijk eerder onzeker dan zeker. Dat uit zich ook als Rox moet optreden. “Het is mijn grootste angst dat ik flauwval op het podium”.

Het lijkt een rode draad door haar leven. Misschien komt het wel door haar jeugd. Op het schoolplein werd ze altijd gepest en dat kan een mens zijn leven lang met zich meedragen. Kinderen moesten haar niet en dat is een weinig prettige ervaring. Ook nu valt ze weer buiten de boot in haar familie. Dre en moeder Rachel hebben zich verzoend en recent verzoende Rachel zich met haar vader Jan. Rox valt er even buiten.

Door alle ervaringen kun je daardoor zomaar een fobie ontwikkelen en laat Roxeanne aan een mysterieus fobie lijden met de naam “ trypofobie”. Een wat? Een trypofobie. Een mooi woord voor Scrabble. Het is geen gevaar voor je gezondheid maar best wel lastig om mee te moeten leven. In een interview legt ze zelf uit wat het precies betekent; “Ik heb trypofobie, wat betekent dat ik kan overgeven als ik kleine gaatjes zie of dingen die niet kloppen.

Voorbeeld: ‘Onkruid dat uit asfalt groeit, dat snap ik niet, waardoor ik er trillerig van word.” Zo kun je ook angst hebben voor gaatjes achter op je telefoon of belletjes in chocoladereepjes of pannenkoeken. Het fobie waaraan Roxeanne lijdt is dus eigenlijk een “gaatjesangst”. Vervelend, maar zeer goed mee te leven.

Continue Reading

Showbizz

Breuk met Ineke komt Humberto Tan duur te staan

Begin deze maand werd bekend dat Ineke en Humberto Tan na zo’n 30 jaar op ‘harmonieuze wijze’ uit elkaar gaan. Die breuk krijgt nog een vervelend staartje voor de presentator.

Drie panden

Hoewel Ineke en Humberto nooit zijn getrouwd, moet ‘Hummie’ zijn ex-liefje een miljoenenbedrag betalen. De twee zijn samen samen eigenaar van drie panden. Het gaat om twee appartementen in Amsterdam en een villa in Amstelveen.

Volgens Bekendeburen kochten Ineke en Humberto de villa voor 1.261.000 euro, terwijl de appartementen samen meer dan 900.000 euro hebben gekost. Nu de woningprijzen zijn gestegen, wordt de totale waarde geschat op ongeveer 4,3 miljoen euro.

Als Humberto de panden wil blijven behouden, zal hij dus 2,2 miljoen euro aan Ineke moeten overmaken.

Continue Reading

Showbizz

Zoon Sylvana Simons betrokken bij overval

Multimiljonair Roland Kahn had een tijde een relatie met Sylvana Simons en in een interview met de Story laat hij weten dat hij bruut overvallen is door haar zoon.

Roland Kahn is onder meer eigenaar van de kledingketen Cool Cat en hij bracht vorig jaar een boek uit waarin hij al uit de school klapte over zijn heftige relatie met Sylvana Simons.

“Onze relatie bereikt in 2012 het absolute dieptepunt. Zijn we samen, hebben we binnen de kortste keren ruzie. Zijn we apart van elkaar op stap, dan bestookt ze me met ellenlange manipulatieve berichten. Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu.”

Maar aan de Story verteld Ronald over een overal die plaatsvond net nadat het uit was. Hij laat weten dat hij door meerdere mannen in zijn woning wordt overvallen. Ronald zegt er het volgende over in de Story.

“De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht, terwijl een andere man me voluit in mijn zij trapt.”

Ronald weet zeker dat één van de daders de zoon van Sylvana Simons was.

“Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was.”

Ook laat Ronald weten dat hij brandwonden bij één van de daders zag en de zoon van Sylvana Simons heeft brandwonden, omdat hij als kind een pan kokend water van het gasfornuis trok.

Maar Ronald noemt niet expliciet de naam van de zoon aan de Story.

“Hij heeft al een aantal gevangenisstraffen achter de rug. Het voegt niks toe om iemand dan een trap na te geven.”

Ook geeft hij nog even af op de opvoeding die Sylvana aan haar kinderen geeft. Hij vindt namelijk dat ze er niks van bakt.

“Mensen hoeven ook niet alles te kunnen”

Continue Reading

Showbizz

Het is officieel: René Le Blanc verlaat Nederland per direct

René Le Blanc, de Nederlandse zanger bekend van het programma “Ik Geloof In Mij” en de single “If I Tell You”, gaat op avontuur in Duitsland. Hij wil zijn muziekcarrière naar een hoger niveau tillen door zijn populaire lied “If I Tell You” opnieuw op te nemen, maar nu in het Duits.

René Le Blanc

Komt deze informatie je bekend voor? Dat kan goed kloppen. René had dit plan al eerder, maar dat wilde toen niet helemaal vlotten. Het idee werd namelijk tegengehouden door zijn team waarna hij een internationale carrière liet varen.

Internationale carrière

René wilde het er toch niet bij laten zitten en is dit keer echt vastberaden. Hij laat aan roddeltijdschrift Privé het volgende weten: “Als ik het niet probeer, dan weet ik zeker dat ik geen succes heb. En zal ik altijd blijven denken: Wat als ik het wel had gedaan?”. De zanger hoopt dat deze stap hem zal helpen om zijn muziek in Duitsland te laten doordringen en een groter publiek te bereiken. We hopen dat hij zijn Nederlandse fans in ieder geval niet vergeet.

Check de megahit ‘If I Tell You’ die René le Blanc in het Duits gaat opnemen hier:

 

Continue Reading

Trending