Connect with us

Showbizz

Zien: ‘Sarah van Soelen en vriendin net als Barbie in de prostitutie’

Sarah van Soelen is terecht gekomen in een behoorlijk merkwaardig bericht op verschillende juicekanalen. Sarah kondigt de laatste weken “grootse plannen” aan voor aankomende maand. Reality.FBI heeft het volgende laten weten: “Sarah schijnt volgens de geruchten grootse plannen te hebben in oktober. Het schijnt dat ze samen met wat vriendinnen, waaronder Esther Scipio, een tijdje in Dubai wil gaan werken als ‘gezelschapsdame’. Op Videoland Online bestaat een documentaire ‘Dutchie in Dubai’.

De invulling van de werkzaamheden zouden daarop gebaseerd zijn.” Een behoorlijk vreemde ontwikkeling in het luxeleventje van Sarah. Het juicekanaal meldt dat het Sarah om een reactie gevraagd heeft maar dat er geen reactie kwam. Inmiddels heeft Sarah wél gereageerd: “Stelletje zieke mensen!” Vervolgens meldt Sarah het volgende: “De man die hierachter zit heeft een mail gestuurd zie die. Om 12:13 om precies te zijn. Helaas ben ik dan aan het werk en kan ik dus niet reageren.”

Sarah van Soelen reageert woedend!

Sarah heeft inmiddels, uiteraard, wél een reactie gegeven op de roddel dat ze als ‘gezelschapsdame’ zou gaan werken. Sarah: “Haha, stelletje sukkels. Ben benieuwd uit welke duim dit komt. Want een drol van een hond die jullie ‘spionnen’ noemen trap ik allang niet meer in. Kom met wat beters man. Dat ga ik namelijk ook doen. Ik en zelfs mijn vriendinnen eigenlijk maar uitmaken voor ‘ingevlogen gezelschapsdames’ kan echt niet. Ben het zat als die leugens. Kom met feiten!” Sarah in een volgend bericht: “De enige waarheid hieraan is… dat ik met m’n moeder dit jaar naar Dubai vlieg voor vakantie. Zoals twee keer in het jaar met familie en vrienden. En kan je vertellen dat mijn moeder mij niet laat invliegen om de gezelschapsdame uit te hangen. Stelletje misselijke mensen. En probeer een keer met echte feitsen te komen want het wordt echt lachwekkend.” Hier meer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending