Connect with us

Showbizz

Zien: ‘Sarah van Soelen en vriendin net als Barbie in de prostitutie’

Sarah van Soelen is terecht gekomen in een behoorlijk merkwaardig bericht op verschillende juicekanalen. Sarah kondigt de laatste weken “grootse plannen” aan voor aankomende maand. Reality.FBI heeft het volgende laten weten: “Sarah schijnt volgens de geruchten grootse plannen te hebben in oktober. Het schijnt dat ze samen met wat vriendinnen, waaronder Esther Scipio, een tijdje in Dubai wil gaan werken als ‘gezelschapsdame’. Op Videoland Online bestaat een documentaire ‘Dutchie in Dubai’.

De invulling van de werkzaamheden zouden daarop gebaseerd zijn.” Een behoorlijk vreemde ontwikkeling in het luxeleventje van Sarah. Het juicekanaal meldt dat het Sarah om een reactie gevraagd heeft maar dat er geen reactie kwam. Inmiddels heeft Sarah wél gereageerd: “Stelletje zieke mensen!” Vervolgens meldt Sarah het volgende: “De man die hierachter zit heeft een mail gestuurd zie die. Om 12:13 om precies te zijn. Helaas ben ik dan aan het werk en kan ik dus niet reageren.”

Sarah van Soelen reageert woedend!

Sarah heeft inmiddels, uiteraard, wél een reactie gegeven op de roddel dat ze als ‘gezelschapsdame’ zou gaan werken. Sarah: “Haha, stelletje sukkels. Ben benieuwd uit welke duim dit komt. Want een drol van een hond die jullie ‘spionnen’ noemen trap ik allang niet meer in. Kom met wat beters man. Dat ga ik namelijk ook doen. Ik en zelfs mijn vriendinnen eigenlijk maar uitmaken voor ‘ingevlogen gezelschapsdames’ kan echt niet. Ben het zat als die leugens. Kom met feiten!” Sarah in een volgend bericht: “De enige waarheid hieraan is… dat ik met m’n moeder dit jaar naar Dubai vlieg voor vakantie. Zoals twee keer in het jaar met familie en vrienden. En kan je vertellen dat mijn moeder mij niet laat invliegen om de gezelschapsdame uit te hangen. Stelletje misselijke mensen. En probeer een keer met echte feitsen te komen want het wordt echt lachwekkend.” Hier meer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending