Connect with us

Showbizz

Zien: Ali B lachend aan tafel met Linda de Mol en Jeroen Rietbergen!

Het drietal Ali B, Linda de Mol en Jeroen Rietbergen komen naar voren in een verhaal op Juicechannel. Dit naar aanleiding van het statement van Linda dat afgelopen maandag op Instagram geplaatst is. Yvonne Coldeweijer heeft haar bedenkingen al geuit betreft dit statement: “Wat ik wel vreemd vind is dat ‘Vieze Jeroentje’ zelf heeft verklaard dat hij op het matje is geroepen bij John en dit vervolgens thuis heeft opgebiecht aan Lin. Hij zei dat ze daarna zelfs even uit elkaar zijn geweest en hij in therapie is gegaan. Ik heb dit statement altijd wel geloofwaardig gevonden. En nu zegt Lin dat ze het nooit heeft geweten?” Coldeweijer stelt vervolgens dat één van de twee partijen de waarheid niet zou spreken. Bij Juicechannel komt nu een verhaal binnen van iemand die stelt dat Linda “alles bij elkaar liegt“. 58% van de volgers van Coldweijer denkt ook dat Linda liegt.

Ali B lachend aan tafel met Linda de Mol en Jeroen Rietbergen!
Juicechannel meldt: “Een bron heeft aan dat Linda in augustus 2020 nog gezellig aan tafel zat met Ali die op dat moment ook in Portugal was. Terwijl zij volgens De Telegraaf vanaf juni al op de hoogte was van de verhalen over Ali.” De volger van Juicechannel geeft aan: “Die Linda liegt alles aan elkaar. Ze zeiden toch in De Volkskrant dat ze al in juni2020 op de hoogte was van dat Ali die meiden had aangerand? Nou, ik was met mijn ex-vriend destijds op vakantie in Portugal in augustus 2020. Toen zaten Linda en Jeroen de hele avond met Ali te eten en te lachen op het strand bij ‘Julia’s’.” De volger stelt: “Als jij weet dat iemand meiden hebt lopen aanranden dan ga je daar toch niet in het openbaar mee zitten lachen en eten?” Het hele verhaal:

Lees verder

Showbizz

Heel pijnlijk Hazes-verleden onthuld: “pittige tijd”

Wat liep er fout tijdens de jeugd van André en Roxeanne Hazes? En vooral: wie spreekt de waarheid?

De uitlatingen van Roxeanne Hazes tijdens ‘Beste Zangers’ en de daaropvolgende reacties van zowel Rachel als André beroeren nog steeds de gemoederen. Eén ding is duidelijk…

André en Rox lijken hun jeugdjaren totaal anders te hebben ervaren als je hun getuigenissen naast elkaar legt. Al hoeft dat niet te betekenen dat er leugens in het spel zijn…

“Iedereen heeft andere herinneringen aan z’n jeugd”, klinkt het bij Rob Goossens van RTL Boulevard in het Vlaamse blad ‘Dag Allemaal’. Al is één ding ondertussen wel duidelijk…

“Bij de één blijven sommige zaken langer hangen dan bij de ander. Dat het ‘n pittige tijd was, staat vast”, benadrukt Rob Goossens over de jeugdjaren van de Hazes-kinderen. En dan kan de journalist slechts één conclusie trekken…

“Misschien had Roxeanne net iets meer behoefte aan een liefdevolle knuffel dan haar broer?” oppert Rob Goossens van RTL Boulevard in de Vlaamse pers.

Lees verder

Showbizz

Gordon in de problemen: ‘Jij hebt mij mishandeld!’

Gordon zou afgelopen weekend een behoorlijk ruzie hebben gehad met zijn ex-vriend Jeffrey. Jeffrey zou samen met de presentator en een vriendin uiteten geweest zijn in Dubai. Yvonne Coldeweijer wist dit al tijdens het weekend te melden. Ze zei: “De spion vertelde me dat Goor, Jeffrey en de vriendin in Dubai in een restaurant zaten en er een discussie ontstond. Jeffrey had gezegd dat hij was gekomen om hem te vergeven. Maar dat hij verder niet opnieuw een relatie meer met hem wilde. De zanger werd woest, want die voelde zich aan het lijntje gehouden. Hij had zelfs de tickets betaald. Hij werd zo boos dat hij in een vol restaurant een glas wijn in Jeffrey’s gezicht smeet.” Uit verschillende berichten uit de showbizzmedia kunnen we vaststellen dat er video’s en foto’s zijn gemaakt. Echter weet het management van Goor te zeggen dat er niets van deze verhalen waar is.

Gordon in de problemen?

Albert Verlinde weet echter meer te vertellen in Shownieuws. Hij zegt onder andere: “We hebben als redactie een paar foto’s binnengekregen waarop Jeffrey er toch gehavend uitziet. We hebben een soort verslag gekregen van mensen in de omgeving van Jeffrey die zich echt zorgen maken. En ook echt beschrijven dat er echt wel pittige dingen daar zijn gebeurd. Een mishandeling.” Het zou eerder volledig uit de hand gelopen zijn bij de presentator.

Verlinde zegt: “En Gordon zou op een gegeven moment gedreigd hebben een overdosis insuline in te spuiten. Dat heeft Jeffrey weten te voorkomen. Die familie heeft iets van: ‘Jeffrey wordt al maandenlang gestalkt door Gordon en we hopen nu op rust.’” Mochten de beelden van de gehavende Jeffrey bij de politie terecht komen samen met een aanklacht, dan vrezen de showbizzwatchers dat de presentator in de problemen zal zitten. Hieronder meer, waaronder de ontkenning en de “bewijzen”!

Lees verder

Showbizz

Na geruchten over de affaire van Frans Bauer onthult zijn vrouw Mariska eindelijk hoe het gaat tussen hen

Mariska, de vrouw van Frans Bauer, laat weten wat ze vindt van de geruchten over haar man. Volgens verschillende Nederlandse kanalen zou hij haar bedriegen. Mariska heeft alvast een duidelijke boodschap voor hem.

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska stapten in 2008 in het huwelijksbootje. Sindsdien lijken ze een gelukkig leven te lijden. Echter duiken er nu geruchten op dat Frans zijn vrouw zou bedriegen.

In een interview met Vriendin reageert Mariska op die roddels. Zij laat weten dat er nooit sprake is geweest van overspel. Maar als ze er ooit zou achterkomen, is het voor haar heel simpel. “Maar zo wel, dan is het klaar”, reageert ze.

Momenteel zijn ze dus gewoon nog steeds gelukkig samen. Mariska stoort haar ook niet langer aan de fans van Frans die hem aandacht geven. “Heel in het begin dacht ik altijd ‘hey, dat is mijn vriendje’”, zegt ze. Maar daar ligt ze nu niet meer van wakker.

Lees verder

Trending