Connect with us

Showbizz

Peter Gillis kan opdoeken: “In verband gebracht met ernstige criminele activiteiten!”

Peter Gillis leek het tot voor de zomer allemaal prima voor elkaar te hebben. De Nederlandse investeerder en eindbaas van Oostappen Groep Vakantieparken wist vier jaar op rij een plek te bemachtigen in de Quote500. Met zijn programma ‘Massa is Kassa’ op de buis presteerde hij ook nog eens als een baas en werd hij door heel Nederland in het hart gesloten. Deze liefde heeft echter niet heel lang geduurd. De televisie-lieveling kwam dit jaar namelijk in het nieuws vanwege een vermeende mishandeling van zijn vriendin Nicol.

Er is hieromtrent veel ophef ontstaan over de beste man en velen zijn van mening dat hij van de buis gehaald moest worden. Maar aangezien SBS6 al genoeg schandalen had toegeëigend dit jaar, werd toch besloten dat Gillis mocht blijven. En daar heeft SBS6 geen spijt van, want de kijkcijfers zijn verrassend goed. Wat minder goed gaat, is eigenlijk alles búíten televisie.

Peter Gillis krijgt geen vergunning na BIBOB-onderzoek!

In november 2021 heeft De Oostappen Groep van Gillis een camping gekocht en geopend in Limburg, weliswaar zonder exploitatievergunning. Op last van de gemeente heeft de vakantiepark-baas de camping om deze reden moeten sluiten. Na de sluiting is er alsnog een vergunning aangevraagd. Maar deze is recentelijk afgewezen. En niet zonder reden! In de Telegraaf valt te lezen: “Bij de beoordeling van die aanvraag stelde de gemeente een zogenoemd BIBOB-onderzoek in, waarna werd besloten geen vergunning te verlenen.” Wat schijnt zo’n BIBOB-onderzoek volgens een volger van Reality_FBI in te houden? “BIBOB-afwijzing houdt in dat er een angst is dat de vergunning (of de financiering hiervan) misbruikt zal gaan worden. Of dat er een reële kans is dat de vergunning verband houdt met criminele activiteiten/crimineel geld.” Leuk dus die kijkcijfers, maar met afwijzingen als deze én de Villa van Gillis in Spanje in de verkoop, lijkt het einde in zicht…

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending