Connect with us

Showbizz

Peter Gillis kan opdoeken: “In verband gebracht met ernstige criminele activiteiten!”

Peter Gillis leek het tot voor de zomer allemaal prima voor elkaar te hebben. De Nederlandse investeerder en eindbaas van Oostappen Groep Vakantieparken wist vier jaar op rij een plek te bemachtigen in de Quote500. Met zijn programma ‘Massa is Kassa’ op de buis presteerde hij ook nog eens als een baas en werd hij door heel Nederland in het hart gesloten. Deze liefde heeft echter niet heel lang geduurd. De televisie-lieveling kwam dit jaar namelijk in het nieuws vanwege een vermeende mishandeling van zijn vriendin Nicol.

Er is hieromtrent veel ophef ontstaan over de beste man en velen zijn van mening dat hij van de buis gehaald moest worden. Maar aangezien SBS6 al genoeg schandalen had toegeëigend dit jaar, werd toch besloten dat Gillis mocht blijven. En daar heeft SBS6 geen spijt van, want de kijkcijfers zijn verrassend goed. Wat minder goed gaat, is eigenlijk alles búíten televisie.

Peter Gillis krijgt geen vergunning na BIBOB-onderzoek!

In november 2021 heeft De Oostappen Groep van Gillis een camping gekocht en geopend in Limburg, weliswaar zonder exploitatievergunning. Op last van de gemeente heeft de vakantiepark-baas de camping om deze reden moeten sluiten. Na de sluiting is er alsnog een vergunning aangevraagd. Maar deze is recentelijk afgewezen. En niet zonder reden! In de Telegraaf valt te lezen: “Bij de beoordeling van die aanvraag stelde de gemeente een zogenoemd BIBOB-onderzoek in, waarna werd besloten geen vergunning te verlenen.” Wat schijnt zo’n BIBOB-onderzoek volgens een volger van Reality_FBI in te houden? “BIBOB-afwijzing houdt in dat er een angst is dat de vergunning (of de financiering hiervan) misbruikt zal gaan worden. Of dat er een reële kans is dat de vergunning verband houdt met criminele activiteiten/crimineel geld.” Leuk dus die kijkcijfers, maar met afwijzingen als deze én de Villa van Gillis in Spanje in de verkoop, lijkt het einde in zicht…

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending