Connect with us

Showbizz

‘Glennis Grace voor aantal jaren de gevangenis in’

Glennis Grace die verdacht wordt samen met haar zoon en een knokploeg van tien man van het mishandelen van het minderjarige supermarkt personeel van de Jumbo deed kort geleden haar verhaal over wat er precies gebeurd was.

Glennis beweert namelijk dat het verhaal heel anders in elkaar steekt dan dat er nu in de media gezegd werd. Het verhaal was dat haar 15-jarige zoon in de Jumbo een e-sigaret rookte en dat het personeel hem vroeg dit niet te doen. Daar luisterde de zoon niet naar en hij werd uit de winkel gezet. Maar voordat hij uit de winkel werd gezet ging hij nog met mandjes gooien. Toen hij uit de winkel werd gezet struikelde hij zelf nog over één van de mandjes die hij naar het personeel gooide dat leverde hem een schram in zijn gezicht op. Hierna is hij naar zijn moeder gegaan, om te vertellen dat hij mishandeld is in de Jumbo.

Glennis is toen samen met haar zoon en haar vriend en een knokploeg van tien man terug naar de Jumbo gegaan om verhaal te halen. Daar kwam het eigenlijk meteen tot een uitbarsting van geweld en moest het supermarkt personeel het ontgelden.

Nu horen wij uit de omgeving van Glennis dat ze de rechtszaak vreest die binnenkort plaatsvindt. Ze houdt er sterk rekening mee dat ze een gevangenisstraf krijgt en dat gaat haar niet in de koude kleren zitten. Een insider laat weten dat ze er continue over aan het piekeren is en dat het haar maar niet loslaat. Tja Glennis wellicht de volgende keer iets beter nadenken voordat je zulke achterlijke beslissingen neemt.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending