Connect with us

Showbizz

Linda Hakeboom met spoed afgevoerd naar ziekenhuis

Linda Hakeboom, die in 2020 werd getroffen door borstkanker, heeft opnieuw een knobbeltje ontdekt. Op Instagram laat ze weten dat de artsen zich niet direct zorgen maken, gaat ze toch naar het ziekenhuis voor een echo. ,,Het doet gewoon iets in je hoofd.”

Linda Hakeboom, die eerder dit jaar kankervrij is verklaard, is de afgelopen tijd wat meer afwezig op Instagram. ,,Toen ik klaar was met mijn behandelingen heb ik jullie beloofd op de hoogte te houden van het herstel”, schrijft ze op Instagram. ,,Ik vind het soms lastig om het op een medium als dit onder woorden te brengen, merk ik.”

‘Ik voelde laatst weer een knobbel’
Linda heeft een hoop berichten ontvangen van volgers met de vraag hoe het nu met haar gaat. In een lange video geeft ze antwoord. ,,Eigenlijk heb ik een dubbel antwoord. Ja, het gaat goed met me. Ik ben behoorlijk aan het herstellen”, begint Linda haar verhaal.

Hoewel ze weer een hoop dingen kan doen, gaat haar herstel met vallen en opstaan. Ze heeft nog lang niet de conditie die ze had voordat alles begon. ,,En er is ook een dingetje. Ik voelde laatst weer een knobbel.”

‘Het doet iets in je hoofd’
Linda benadrukt direct dat er waarschijnlijk niets aan de hand is, maar toch maakt ze zich zorgen. ,,Ik heb mijn arts gebeld en die zei: je bent daar geopereerd en bestraald, en bestralingsschade kan na maanden en zelfs na jaren nog ontstaan en erger worden. Daardoor kan er van alles in het weefsel veranderen.”

De arts maakt zich dus ‘niet direct’ zorgen, zo laat Linda weten. ,,Maar het is natuurlijk wel iets, dat doet gewoon iets in je hoofd. Vroeger als ik ooit al eens voelde, dacht ik niet eens aan de optie dat het zoiets als kanker zou kunnen zijn. En nu schiet het natuurlijk wel weer meteen door je hoofd.”

Vandaag gaat ze naar het ziekenhuis voor een echo. ,,En de dag erna ben ik jarig”, zegt ze. „Dat typeert wel een beetje waar ik doorheen ga. Pieken en dalen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom)

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending