Connect with us

Showbizz

Sylvie Meis geconfronteerd met borstkanker

Sylvie Meis kreeg in 2009 borstkanker. Hoewel ze met succes geopereerd werd, ging ze een moeilijke periode door. Zelfs nu, bijna 14 jaar later, denkt ze er nog elke dag aan. ,,Je ervaart iets waarvan je weet dat het anders had kunnen lopen.”

Sylvie was net 31 jaar oud toen ze de diagnose borstkanker kreeg. Al eerder vertelde ze hoe pijnlijk het was toen haar haar, wimpers en wenkbrauwen uitvielen door de chemotherapie. Toch besloot ze niet bij de pakken neer te gaan zitten: ze droeg een pruik en presenteerde nog steeds ‘Das Supertalent’.

‘Dankbaar dat ik het mocht overleven’

Hoewel Sylvie altijd heel voorzichtig is met informatie als het op haar privéleven aankomt, heeft ze een openhartig interview gegeven aan Bunte. ,,Ik ben heel dankbaar dat ik het heb mogen overleven”, vertelt ze.

Er gaat geen dag voorbij dat ze niet aan de kanker denkt. Toch probeert ze uit alles het positieve te halen. ,,Bewust leven is erg aanwezig na kanker. Voor mij betekende dit dat ik duidelijk mijn doelen stelde, intens gelukkig was met de kleine momenten. Met mijn gezin, met mijn zoon. Om te genieten van wat dat leven is, om tijd met elkaar te hebben. Je ervaart iets waarvan je weet dat het anders had kunnen aflopen.”

‘Damián kreeg alles mee’

Toen Meis ziek werd, was haar 16-jarige zoon Damián pas drie jaar oud. Toch heeft hij veel van haar ziekte meegekregen. ,,Hij was klein, maar terwijl mijn make-up werd gedaan en de pruiken werden voorbereid, zag hij natuurlijk alles”, legt ze uit. ,,Ik wilde weten of hij het zich nu, op 16-jarige leeftijd, nog kan herinneren. Hij zei: ‘Ja, dat herinner ik me precies.”’

Zenuwachtig

Sylvie weet tot op de dag van vandaag nog precies hoe ze zich voelde toen ze hoorde dat ze kankervrij was. ,,Ik voelde me opgelucht, maar ik moet zeggen dat ik een beetje zenuwachtig was na mijn chemo. Hoe ga ik nu om met mijn eigen lichaam? Na chemo moet je gewoon weer vertrouwen hebben dat je eigen lichaam gezond zal zijn en hopen dat de chemo alle slechte cellen vernietigd heeft. En dan moet je weer gaan leven.”

Toch voelde ze zich niet helemaal ‘veilig’. ,,Dat is wat velen onderschatten: het is nog niet voorbij met de laatste chemo”, aldus Sylvie.

Lees verder

Showbizz

Het gaat echt niet goed met Hans Kraay, huwelijk kapot

Hans Kraay die we natuurlijk allemaal nog kennen toen hij als gast vaak aan de tafel zat bij het programma Veronica Inside schijnt heftige ruzie te hebben met zijn vrouw sterker nog zijn huwelijk schijnt in zwaar weer te zitten en sommige bronnen melden zelfs al dat het over en uit is tussen Hans en zijn 24 jaar jongere vrouw.

Hans die al 16 jaar getrouwd is met Sophie na twee mislukte huwelijken hiervoor heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Maar Sophie volgt Hans niet meer op Instagram en heeft haar account op privé gezet.

Sophie had een aantal jaar geleden een herseninfarct en de twee gingen een zware periode tegemoet, maar gelukkig herstelde Sophie volledig. In Veronica Inside liet Hans Kraay altijd weten hoe blij hij is met zijn vrouw, maar dat Hans zijn trouwring zelfs nu niet meer draagt zegt genoeg. Wat de reden is dat de twee waarschijnlijk gaan scheiden is niet bekende, maar vroeger stond Hans Kraay bekend dat hij vaak vreemdging.

Lees verder

Showbizz

John de Bever emotioneel over vreselijk groot verlies

John de Bever staat bij iedereen bekend als de vrolijke volkszanger uit het zuiden. Gister beleefde John echter een erg emotionele dag. Via Instagram plaatste De Bever een foto van zijn overleden moeder.

7 jaar geleden
John’s moeder overleed gisteren op de kop af zeven jaar geleden. Dat wilde hij zijn volgers laten weten. Hij plaatste dan ook een schitterende foto van haar met de hashtag #eenmoedervergeetjenooit. Ook schreef hij: ”Al 7 jaar niet meer bij ons”, gevolgt door een eerbetoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Veel sterkte gewenst.

Bron: Showblad

Lees verder

Showbizz

Meisje in Lang Leve de Liefde snapt het niet: “Is een krab een dier?”

In Lang Leve de Liefde worden niet altijd de meest ingenieuze gesprekken uitgelicht weten we uit veel kijkervaring. Natuurlijk gaat het bij het programma niet alleen om het maken van goede matches. Het is ook belangrijk dat er genoeg mensen naar de afleveringen blijven kijken. Daarom worden de meest opvallende momenten uit de dagenlange dates uitgelicht. Er is vaak genoeg bier en wijn aanwezig om het ijs tussen de singles te breken.

Maar dat levert uiteraard ook genoeg gespreksstof op waar wij thuis vanaf de bank ook graag van willen meegenieten. Om je vast een inleiding te geven op wat komen gaat. Het zal gaan over verschillende dieren en niet-dieren. Wat niet-dieren zijn? Dat weten we ook niet helemaal zeker, maar daar zel je zo direct wel achter komen. In het dierenrijk kunnen we alle eetbare dieren natuurlijk ook nog categoriseren. En dat blijkt een lastig punt te zijn.

Pittig gesprek in Lang Leve de Liefde!
Want wanneer is een dier nu een dier? Iedere vis is natuurlijk een dier. Maar niet ieder dier is een vis. En hoort een krab nu bij de vissen? Of hoort een krab nu bij de… dieren? Is een krab überhaupt wel een dier? En is kip vlees of is dat misschien iets anders? Allemaal vragen waar mevrouw uit de volgende date mee zit. Gouden uitspraken als “Kip is vlees maar het valt onder kip.” en “Krab is onderdeel van een vis, niet van een dier.” en “Een krab is geen dier.” komen naar voren. Om natuurlijk af te sluiten met: “En insecten dan?” Heerlijke televisie en we kunnen nu al niet wachten om de rest van de beelden te kunnen zien:

Lees verder

Trending