Connect with us

Showbizz

Sylvie Meis geconfronteerd met borstkanker

Sylvie Meis kreeg in 2009 borstkanker. Hoewel ze met succes geopereerd werd, ging ze een moeilijke periode door. Zelfs nu, bijna 14 jaar later, denkt ze er nog elke dag aan. ,,Je ervaart iets waarvan je weet dat het anders had kunnen lopen.”

Sylvie was net 31 jaar oud toen ze de diagnose borstkanker kreeg. Al eerder vertelde ze hoe pijnlijk het was toen haar haar, wimpers en wenkbrauwen uitvielen door de chemotherapie. Toch besloot ze niet bij de pakken neer te gaan zitten: ze droeg een pruik en presenteerde nog steeds ‘Das Supertalent’.

‘Dankbaar dat ik het mocht overleven’

Hoewel Sylvie altijd heel voorzichtig is met informatie als het op haar privéleven aankomt, heeft ze een openhartig interview gegeven aan Bunte. ,,Ik ben heel dankbaar dat ik het heb mogen overleven”, vertelt ze.

Er gaat geen dag voorbij dat ze niet aan de kanker denkt. Toch probeert ze uit alles het positieve te halen. ,,Bewust leven is erg aanwezig na kanker. Voor mij betekende dit dat ik duidelijk mijn doelen stelde, intens gelukkig was met de kleine momenten. Met mijn gezin, met mijn zoon. Om te genieten van wat dat leven is, om tijd met elkaar te hebben. Je ervaart iets waarvan je weet dat het anders had kunnen aflopen.”

‘Damián kreeg alles mee’

Toen Meis ziek werd, was haar 16-jarige zoon Damián pas drie jaar oud. Toch heeft hij veel van haar ziekte meegekregen. ,,Hij was klein, maar terwijl mijn make-up werd gedaan en de pruiken werden voorbereid, zag hij natuurlijk alles”, legt ze uit. ,,Ik wilde weten of hij het zich nu, op 16-jarige leeftijd, nog kan herinneren. Hij zei: ‘Ja, dat herinner ik me precies.”’

Zenuwachtig

Sylvie weet tot op de dag van vandaag nog precies hoe ze zich voelde toen ze hoorde dat ze kankervrij was. ,,Ik voelde me opgelucht, maar ik moet zeggen dat ik een beetje zenuwachtig was na mijn chemo. Hoe ga ik nu om met mijn eigen lichaam? Na chemo moet je gewoon weer vertrouwen hebben dat je eigen lichaam gezond zal zijn en hopen dat de chemo alle slechte cellen vernietigd heeft. En dan moet je weer gaan leven.”

Toch voelde ze zich niet helemaal ‘veilig’. ,,Dat is wat velen onderschatten: het is nog niet voorbij met de laatste chemo”, aldus Sylvie.

Verder lezen

Showbizz

Deze man is de reden waarom Nicol Peter Gillis gedumpt heeft

De breuk tussen Peter Gillis en Nicol Kremers blijft voor onrust zorgen. Werd Peter Gillis gedumpt door deze man?

Na een breuk met de Massa Is Kassa-ster lijkt Nicol een kortstondige relatie te hebben met Mike de kapper uit Schoonhoven, maar in de tussentijd krijgt Nicol een nieuw vriendje. Wie is de nieuwe vriend van Nico?

Tijdens een van Nicols reguliere TikTok-streams om geld te verdienen, onthulde ze dat ze nu een extra dochter heeft en bijna zelfs een extra kleinkind. Dan is er maar één conclusie te trekken…

Bronnen op roddelzender RealityFBI kunnen niet anders dan concluderen dat Nicole Kramers een nieuwe vriend heeft. Dan kan Juice Channel het er al op noemen…

Het wordt Pat of Patrick, lezen we op Instagram Stories van RealityFBI. Benieuwd of dit “degene” is van Peter Gillis’ ex…

Verder lezen

Showbizz

Schokkende onthulling: Zoontje (7) van Jan Smit op gruwelijke wijze aangepakt

Voetbal hoort een feestje te zijn en dat missen we soms in dit land. Nou ja, meer dan eens eigenlijk.

We gaan ervan uit dat iedereen een tv heeft en het nieuws leest, dus we hoeven u niet te vertellen waar we het over hebben. Gisteren nog, tijdens FC Groningen vs SC Heerenveen, ging het helemaal mis toen een boze thuisfan iemand van zijn eigen team in elkaar sloeg.

Jan Smit
Jan Smit is de voorzitter van FC Volendam. Jan plaatste gisteren goed nieuws op Twitter, waarin hij pronkte met zijn zoontje Senn. Net als Jan houdt hij van voetbal maar heeft (momenteel) geen voorkeur voor clubs. Jan schreef het volgende bij de foto van Senn (7):

“Onze zoon is een voetbalfan. Of het nu Ajax, Feyenoord, PEC Zwolle of FC Volendam is…het maakt Senn niet uit! Hij houdt gewoon van voetbal! Gelukkig. Blij dat hij onbevooroordeeld is! De klassieke(re) selectiedruk van vandaag.. .”

Het is een heel mooie foto, maar er zijn een paar rare mensen op sociale media die in gesloten afdelingen van psychiatrische inrichtingen passen. De trieste anonieme persoon die zich achter het @lerenhandschoe1-account verschuilde, noemde het kind van Jan een “kankermongool”.

Verder lezen

Showbizz

Nicol Kremers gaat naakt voor geld: “Een spannende stap”

Nicol Kremers heeft dringend geld nodig. De moeder van vier kinderen schaamt zich niet meer en heeft besloten dat ze voortaan zal worden aangeklaagd voor het uittrekken van haar kleren.

OnlyFans

Nicolleke liet via haar Instagram-account weten dat ze een OnlyFans-account heeft aangemaakt. Hier kunnen volgers haar betalen voor pikante beelden. Zelf noemde ze het een “nieuw avontuur”, dat ze omschreef als “lang en moeilijk”.

Nicol plaatste een hete foto van zichzelf: “Beste fans! Ik heb er lang over nagedacht! Maar na een bewogen tijd is het nu een goed moment om een ​​nieuw avontuur te beginnen!”

Verder lezen

Showbizz

René le Blanc onthult groot nieuws voor alle Nederlanders: ‘Onvoorstelbaar dat dit gebeurt’

René le Blanc kan zijn geluk niet op: na jaren van ijzige relaties hebben hij en zijn zoon Nicky het goedgemaakt. “Ik had nooit gedacht dat het zo zou zijn,” zei René.

Nicky was lange tijd boos op zijn vader. “Iedereen heeft het over René, maar niemand weet wat hij is”, zei hij eerder in een interview met Story magazine. Nikki zei bijvoorbeeld dat zijn vader over alles loog en zijn moeder bedroog. Maar dat is niet alles. “René was erg agressief en hij sloeg mijn moeder toen ze zwanger was van mij.”

“Hij heeft me gesmoord”

Nicky’s ouders gingen kort na zijn geboorte uit elkaar, maar zelfs toen ging het gekibbel door. Volgens Nicky voldeed René niet aan zijn financiële verplichtingen. “Hij betaalde nooit de maandelijkse alimentatie van 250 gulden en mijn moeder stond er helemaal alleen voor.” Toen zijn moeder te ziek werd om voor hem te zorgen, was René er niet voor zijn zoon. “Hij smoorde me. (…) René beloofde een onderkomen voor me te zoeken, maar deed het niet. Hij deed loze beloftes.”

“nooit meer gedacht”

Nicky is nu 31 en probeert het verleden achter zich te laten. In Story onthult René dat het de goede kant op gaat tussen hem en Nicky. “We hebben elkaar twee keer ontmoet en veel gebeld”, zegt René. ,,Het beste. Ik ben blij en Nicky ook. We spreken af ​​dat we elkaar grondig zullen leren kennen. Dit geeft rust. Ik had niet verwacht dat dit zou gebeuren. ”

Verder lezen

Showbizz

De nieuwe vriend van Nicol Kremers is een bekend gezicht uit het verleden

Nicol Kremers en Peter Gillis wonen al een tijdje apart, dus de kans is groot dat de twee weer gaan daten. Wat Nico betreft is de snelheid erg hoog.

Kapper Mike bleek dat ze contact had met een kapper (wat een kapper betekent), maar de twee waren zo arm dat ze alleen op een luchtbed konden slapen. Als blijkt dat Nicole met Michael Vanderplatz wil daten, gooit Mike de kapper haar eruit.

Volgens de zender Reality.FBI heeft Nicole in de tussentijd niet stilgezeten. Ze volgden Nicol op TikTok en merkten dat Nicol een nieuw huis had. Aan de rugleuningen van stoelen en banken te zien, denkt de zender te weten met wie mevrouw Kramers omgaat.

Ex-medewerker Peter blijkt dat Nicole iemand heeft gevonden die hij haar vriendin mag noemen. Het is niet zomaar iemand. Het gaat om een ​​voormalig werknemer van… Peter Gillis. Hoe pittig wil je het hebben?

De man in kwestie heet Patrick Udema, en werkt dus voor Peter. Maar er is meer, want Reality.FBI heeft de cracker ook gegoogeld, maar de resultaten waren niet erg goed. Dat komt omdat de resultaten lijken te verwijzen naar vermeende betrokkenheid bij fraude.

Voor oudere bezoekers van onze site: Patrick is de zoon van zangeres Hanny, die je wellicht kent van het nummer ‘But Tonight I Have a Headache’. Ook Nicole trok meteen in bij haar nieuwe minnaar.

Verder lezen

Showbizz

Persoon met wie Tom Egbers een affaire had, bekendgemaakt

Volgens de Volkskrant zou Tom Egbers zich schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag bij Studio Sport. Hij zou een jonge vrouwelijke collega hebben gestalkt nadat zij niet verder wilde gaan dan zoenen. Daarnaast zou hij haar gepest hebben op de werkvloer en haar continu hebben gezegd dat ze geen andere keuze had dan op te stappen.

Er lijken echter twijfels te bestaan over de motieven van het vermeende slachtoffer. Ze werkte tot voor kort zelf bij de Volkskrant en zou van plan zijn geweest een boek uit te brengen over haar affaire met Tom Egbers.

Johan Derksen is ook van mening dat er iets niet klopt in deze zaak. Hoewel Egbers een affaire had met de stagiair en zich na de breuk niet vriendelijk gedroeg op de werkvloer, is er geen sprake van ongewenste intimiteiten.

Het vermeende slachtoffer is inmiddels volledig van internet verdwenen. Haar Instagram-account is afgeschermd en haar Twitter-account en website zijn niet langer beschikbaar. Hieronder staat een afbeelding van haar huidige Instagram-account.

Verder lezen

Showbizz

Tim Hofman deelt zwaar nieuws en is in tranen

Tim Hoffman was vandaag emotioneel. Daarom besloot hij na te denken over de ervaring van een ernstig ongeval dat 20 jaar geleden gebeurde.

20 jaar geleden

De BOOS-host schreef op Instagram: “20 jaar geleden dat ik vanmorgen om 11 uur wakker werd op asfalt”, begon Tim. “Ik kon niets zien omdat ik een snee op de brug van mijn neus had, mijn ogen vol bloed zaten en mijn lichaam in shock was.”

Tim bleek op zijn fiets te zitten toen hij werd aangereden door een bestuurder die geen voorrang gaf. Terwijl hij weerloos op de kruising lag, voelde Tim even dat hij stervende was. Slecht nieuws: ik ben er helemaal kapot van. Het goede nieuws: volgens de ambulancebroeders heb ik puur geluk dat ik nog leef. ”

Tim wilde er vandaag even over nadenken omdat hij vanaf dat moment wist dat de dood echt was. Hij weet nu dat de dood echt kan gebeuren, en de gastheer greep het emotionele moment meteen aan om zijn dank uit te spreken aan zijn dierbaren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos)

Verder lezen

Showbizz

‘Nicol Kremers keert toch terug in de serie Massa is Kassa’

Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, leidt nu een leven van dakloosheid. Ze sliep al eerder in het vakantiehuisje van Peter, maar werd er door Peter hardhandig uitgegooid. Ze is inmiddels naar een vriendin in Kaatsheuvel gegaan, maar het is niet bekend of ze daar nog heeft overnacht. Zoals we allemaal weten, ging Nicole volledig van de baan.

Nicol moet ook geld verdienen, wat ze nu doet door live te gaan op TikTok en vervolgens mensen te vragen om te doneren, waarbij ze als bedankje de naam van de persoon met een stift op haar voorhoofd schrijft. Radeloos.

Je kunt haar dus bijna elke dag live zien uitzenden op TikTok om geld te verdienen. Sommige netizens vroegen onlangs echter of Nicole in het nieuwe seizoen van Massa Casa zal verschijnen. Nicole antwoordde als volgt:

“Nee, ik kom niet op tv voor het nieuwe seizoen, nee.”

Het is dus echt over en uit met Nicole. Na een tijdje horen we niets meer van haar, iedereen zal haar vergeten, ze zal niet kunnen leven van haar tijdelijke roem, ze moet echt een vaste baan vinden. Of zal ze opnieuw proberen Peters hart te winnen?

Verder lezen

Showbizz

Marco Borsato belde ’s nachts om 1 uur een The Voice-deelnemer

Marco Borsato heeft zich volledig teruggetrokken uit de schijnwerpers sinds de BOOS-video over The Voice of Holland begin vorig jaar, waarin hij en andere mannen beschuldigd werden van grensoverschrijdend gedrag.

Sommige van deze beschuldigingen hadden betrekking op The Voice. Terwijl Ali B en Jeroen Rietbergen zich voor de rechter moeten verantwoorden, loopt er nog een zaak tegen Borsato buiten The Voice om. Recentelijk heeft oud-deelnemer Babette van Vugt haar verhaal gedeeld over haar ervaring met Borsato, wat voor veel ophef heeft gezorgd.

Van Vugt deed in 2012 én 2015 mee aan The Voice of Holland. In de YouTube-show ‘En Dan?’ heeft ze openlijk gesproken over haar interacties met Borsato. Ze beweert dat hij haar beloofde dat ze de finale zou halen als ze weer zou meedoen.

Toen de battles aanbraken, koos Borsato echter voor een andere kandidaat. Van Vugt voelde zich enorm onrechtvaardig behandeld en besloot haar verhaal te delen.

Van Vugt’s verhaal is slechts een van de vele beschuldigingen tegen Borsato en andere mannen in de muziekindustrie.

Het brengt opnieuw de problemen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik in de muziekindustrie aan het licht. Het is aan de industrie en de maatschappij als geheel om deze kwesties aan te pakken en te zorgen voor een veilige en respectvolle omgeving voor iedereen.

Verder lezen

Showbizz

“Het is niet uit te leggen aan jullie”: Rachel Hazes deelt hartverscheurend bericht

Holland Zingt Hazes competitie van dit jaar zit erop. Rachel Hazes blikt terug op haar succes op social media.

“Omg Holland zingen waas 2023 is weer voorbij wat een ongelofelijk feest”, begon Rachel haar bericht op Instagram.

“Ik kan je niet uitleggen hoe geweldig het is om zo’n avond voor je te mogen organiseren. Ik heb het vorige week gezegd, maar ik zeg het nog een keer.”

Ze vertelde haar fans ook dat ze het “ongelooflijk” vond dat ze Andre 19 jaar later nog steeds respecteren.

In haar emotionele bericht laat Rachel haar volgers ook weten hoe trots ze is op haar zoon Andre. “Hij heeft geweldig werk geleverd.

Zoveel respect voor de manier waarop hij daar staat, als je echt iets anders gewend bent, ga ervoor. Het duurde lang voordat ik terugkwam en toen was ik helemaal wakker. ”

Natuurlijk maakt ze van de gelegenheid gebruik om iedereen te bedanken en te laten weten dat ze blij is dat haar vader er dit jaar is.

“Het voelt echt als een heel grote familie voor mij. Ik ben ook heel trots dat mijn vader eindelijk terug is, want ik zal altijd zijn kleine meid blijven.”

Verder lezen

Trending