Connect with us

Showbizz

‘Wat heeft Emma Heesters hier nou tussen haar benen!?’

Emma Heesters heeft zich enorm vermaakt bij de Vrienden van Amstel Live. Alleen wat heeft ze toch de hele tijd tussen haar benen?

De bloedmooie zangeres zong de sterren van de hemel tijdens de Vrienden van Amstel Live. Maar niemand heeft het echt over de zangkunsten van Emma Heesters. Wat wel is opgevallen is haar vreemde outfit. Natuurlijk ziet Emma er beeldschoon uit in haar strakke pakje, maar wat is toch dat ding tussen haar benen? Het plekje valt nogal op vanwege de opvallende kleding van Emma. Is het een bewuste keuze, of is het gewoon een kleine kleding blunder?

 

Het pakje van Emma heesters loopt een beetje apart
Het strakke pakje van de knappe zangeres is erg leuk om naar te mogen kijken. Zo komen de mooie vormen van Emma in dit strakke pakje extreem goed tot hun recht. Emma is er zo te zien ook wel erg blij mee. Maar wat is toch die rare vorm tussen haar benen. Het lijkt wel op een soort halve korset. Het ziet er in ieder geval een beetje gek uit. Misschien dat het een functie heeft, maar het eist wel veel aandacht op en daarmee haalt het de aandacht weg bij Emma. En dat is natuurlijk zonde, want de knapper zangers verdient alle aandacht.

Emma was de meest knappe zangeres op Vrienden van Amstel live
Met zangeressen als Maan is er een moordende competitie op het podium van de Vrienden van Amstel Live. Want wie is er nu de knapste zangeres van hen allemaal? Eigenlijk is dat natuurlijk geen moeilijke wedstrijd, zeker wanneer Emma Heesters in dit soort strakke pakjes komt opdagen. Dan staat ze al met 1-0 voor op de rest. Emma weet het te presteren om in een zaal vol mooie vrouwen, zelf het meest knap over te komen. En daar mag ze trots op zijn. Het is dan ook een combinatie van haar spontane persoonlijkheid, aantrekkingskracht, mooie lach, wilde haartjes, zwoele danspasjes en strakke pakjes. Emma haalt echt alles uit de kast om zo verleidelijk mogelijk over te komen tijdens het optreden. Dat is wel gelukt, want Emma is het enige waar mensen het nog over kunnen hebben. Haar doel is duidelijk geslaagd.

Emma was een stuk braver tijdens de voorbereiding
Tijdens de voorbereiding van het optreden zag Emma er telkens heel braaf uit. Daardoor werd gedacht dat haar optreden niet zo spectaculair zou zijn om naar te kijken. Niks bleek minder waar. Emma trok last minute nog even haar verleidelijke pakjes uit de kast en greep de aandacht met beide handen beet. En die heeft ze toen de rest van de avond ook niet meer los gelaten. Emma wist precies hoe ze alle mensen in de zaal moest betoveren.

Lees verder

Showbizz

Het gaat echt niet goed met Hans Kraay, huwelijk kapot

Hans Kraay die we natuurlijk allemaal nog kennen toen hij als gast vaak aan de tafel zat bij het programma Veronica Inside schijnt heftige ruzie te hebben met zijn vrouw sterker nog zijn huwelijk schijnt in zwaar weer te zitten en sommige bronnen melden zelfs al dat het over en uit is tussen Hans en zijn 24 jaar jongere vrouw.

Hans die al 16 jaar getrouwd is met Sophie na twee mislukte huwelijken hiervoor heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Maar Sophie volgt Hans niet meer op Instagram en heeft haar account op privé gezet.

Sophie had een aantal jaar geleden een herseninfarct en de twee gingen een zware periode tegemoet, maar gelukkig herstelde Sophie volledig. In Veronica Inside liet Hans Kraay altijd weten hoe blij hij is met zijn vrouw, maar dat Hans zijn trouwring zelfs nu niet meer draagt zegt genoeg. Wat de reden is dat de twee waarschijnlijk gaan scheiden is niet bekende, maar vroeger stond Hans Kraay bekend dat hij vaak vreemdging.

Lees verder

Showbizz

John de Bever emotioneel over vreselijk groot verlies

John de Bever staat bij iedereen bekend als de vrolijke volkszanger uit het zuiden. Gister beleefde John echter een erg emotionele dag. Via Instagram plaatste De Bever een foto van zijn overleden moeder.

7 jaar geleden
John’s moeder overleed gisteren op de kop af zeven jaar geleden. Dat wilde hij zijn volgers laten weten. Hij plaatste dan ook een schitterende foto van haar met de hashtag #eenmoedervergeetjenooit. Ook schreef hij: ”Al 7 jaar niet meer bij ons”, gevolgt door een eerbetoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Veel sterkte gewenst.

Bron: Showblad

Lees verder

Showbizz

Meisje in Lang Leve de Liefde snapt het niet: “Is een krab een dier?”

In Lang Leve de Liefde worden niet altijd de meest ingenieuze gesprekken uitgelicht weten we uit veel kijkervaring. Natuurlijk gaat het bij het programma niet alleen om het maken van goede matches. Het is ook belangrijk dat er genoeg mensen naar de afleveringen blijven kijken. Daarom worden de meest opvallende momenten uit de dagenlange dates uitgelicht. Er is vaak genoeg bier en wijn aanwezig om het ijs tussen de singles te breken.

Maar dat levert uiteraard ook genoeg gespreksstof op waar wij thuis vanaf de bank ook graag van willen meegenieten. Om je vast een inleiding te geven op wat komen gaat. Het zal gaan over verschillende dieren en niet-dieren. Wat niet-dieren zijn? Dat weten we ook niet helemaal zeker, maar daar zel je zo direct wel achter komen. In het dierenrijk kunnen we alle eetbare dieren natuurlijk ook nog categoriseren. En dat blijkt een lastig punt te zijn.

Pittig gesprek in Lang Leve de Liefde!
Want wanneer is een dier nu een dier? Iedere vis is natuurlijk een dier. Maar niet ieder dier is een vis. En hoort een krab nu bij de vissen? Of hoort een krab nu bij de… dieren? Is een krab überhaupt wel een dier? En is kip vlees of is dat misschien iets anders? Allemaal vragen waar mevrouw uit de volgende date mee zit. Gouden uitspraken als “Kip is vlees maar het valt onder kip.” en “Krab is onderdeel van een vis, niet van een dier.” en “Een krab is geen dier.” komen naar voren. Om natuurlijk af te sluiten met: “En insecten dan?” Heerlijke televisie en we kunnen nu al niet wachten om de rest van de beelden te kunnen zien:

Lees verder

Trending