Connect with us

Showbizz

Sarah van Soelen post zwangerschapsfoto: ‘Zwanger van André Hazes!’

Sarah van Soelen zorgde afgelopen week voor verwarring, door ineens een echo-foto van een baby’tje te posten. Dit zorgde natuurlijk voor een stroom aan geruchten, over een mogelijke zwangerschap van Sarah. Het bleek echter om een nichtje van haar. Dit leidt tot grote irritatie bij onder meer Albert Verlinde, die haar een aandachtstrekker noemt.

‘M’n kleine freumeltje’

Sarah verkondigde woensdag ineens dat ze al lang geen contact meer met André heeft en helemaal gelukkig is met zichzelf, nadat er intieme foto’s verschenen van André en Monique in Amerika. Dit terwijl ze er lange tijd nog in geloofde dat zij en André een ‘relatiepauze’ hadden en wel weer bij elkaar zouden komen. ‘Heel toevallig’ postte ze op dezelfde dag de echo-foto, met de tekst: “Ik kan niet wachten op m’n kleine freumeltje. ???.”

“Doe je werk goed!”

Uiteraard zorgde de post voor de nodige media-aandacht, waarna ze pas 8 uur later opheldering gaf in een video op haar Insta-stories: “De mensen die zich afvragen of ík zwanger ben: ik vind wel dat ik aangekomen ben, maar dus niet zo erg. Ehh nee, het is niet van mij. Ik word tante al voor de 600ste keer en jongens: doe je werk alsjeblieft goed of moet ik echt alles uitkauwen?”

Verslaafd aan aandacht

In Shownieuws wordt Sarah dan ook behoorlijk afgemaakt om haar aandacht-actie. Evert Santegoeds: “Je zou denken – en dat was ook de bedoeling, want Sarah wil ook wel een keer aandacht – dat ze in verwachting is. Nou, dat is ze dus niet. Dit gaat om een kindje van een nichtje van d’r, maar ze voelt zich dus een soort tante worden”, waarop Albert Verlinde toevoegt: “Dan ben je toch wel verslaafd aan aandacht als je dit doet?”

Lees verder

Showbizz

Het gaat echt niet goed met Hans Kraay, huwelijk kapot

Hans Kraay die we natuurlijk allemaal nog kennen toen hij als gast vaak aan de tafel zat bij het programma Veronica Inside schijnt heftige ruzie te hebben met zijn vrouw sterker nog zijn huwelijk schijnt in zwaar weer te zitten en sommige bronnen melden zelfs al dat het over en uit is tussen Hans en zijn 24 jaar jongere vrouw.

Hans die al 16 jaar getrouwd is met Sophie na twee mislukte huwelijken hiervoor heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Maar Sophie volgt Hans niet meer op Instagram en heeft haar account op privé gezet.

Sophie had een aantal jaar geleden een herseninfarct en de twee gingen een zware periode tegemoet, maar gelukkig herstelde Sophie volledig. In Veronica Inside liet Hans Kraay altijd weten hoe blij hij is met zijn vrouw, maar dat Hans zijn trouwring zelfs nu niet meer draagt zegt genoeg. Wat de reden is dat de twee waarschijnlijk gaan scheiden is niet bekende, maar vroeger stond Hans Kraay bekend dat hij vaak vreemdging.

Lees verder

Showbizz

John de Bever emotioneel over vreselijk groot verlies

John de Bever staat bij iedereen bekend als de vrolijke volkszanger uit het zuiden. Gister beleefde John echter een erg emotionele dag. Via Instagram plaatste De Bever een foto van zijn overleden moeder.

7 jaar geleden
John’s moeder overleed gisteren op de kop af zeven jaar geleden. Dat wilde hij zijn volgers laten weten. Hij plaatste dan ook een schitterende foto van haar met de hashtag #eenmoedervergeetjenooit. Ook schreef hij: ”Al 7 jaar niet meer bij ons”, gevolgt door een eerbetoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Veel sterkte gewenst.

Bron: Showblad

Lees verder

Showbizz

Meisje in Lang Leve de Liefde snapt het niet: “Is een krab een dier?”

In Lang Leve de Liefde worden niet altijd de meest ingenieuze gesprekken uitgelicht weten we uit veel kijkervaring. Natuurlijk gaat het bij het programma niet alleen om het maken van goede matches. Het is ook belangrijk dat er genoeg mensen naar de afleveringen blijven kijken. Daarom worden de meest opvallende momenten uit de dagenlange dates uitgelicht. Er is vaak genoeg bier en wijn aanwezig om het ijs tussen de singles te breken.

Maar dat levert uiteraard ook genoeg gespreksstof op waar wij thuis vanaf de bank ook graag van willen meegenieten. Om je vast een inleiding te geven op wat komen gaat. Het zal gaan over verschillende dieren en niet-dieren. Wat niet-dieren zijn? Dat weten we ook niet helemaal zeker, maar daar zel je zo direct wel achter komen. In het dierenrijk kunnen we alle eetbare dieren natuurlijk ook nog categoriseren. En dat blijkt een lastig punt te zijn.

Pittig gesprek in Lang Leve de Liefde!
Want wanneer is een dier nu een dier? Iedere vis is natuurlijk een dier. Maar niet ieder dier is een vis. En hoort een krab nu bij de vissen? Of hoort een krab nu bij de… dieren? Is een krab überhaupt wel een dier? En is kip vlees of is dat misschien iets anders? Allemaal vragen waar mevrouw uit de volgende date mee zit. Gouden uitspraken als “Kip is vlees maar het valt onder kip.” en “Krab is onderdeel van een vis, niet van een dier.” en “Een krab is geen dier.” komen naar voren. Om natuurlijk af te sluiten met: “En insecten dan?” Heerlijke televisie en we kunnen nu al niet wachten om de rest van de beelden te kunnen zien:

Lees verder

Trending