Connect with us

Showbizz

Fotograaf kiekt foto Suzan van Suzan & Freek onder rok, Suzan reageert!

Het zijn een paar heftige dagen geweest voor veel artiesten in Nederland. Ook voor Suzan & Freek die het ene succes na het andere weten te behalen. Met dagen als Koningsdag en Bevrijdingsdag staan de agenda’s van Nederlandse artiesten bomvol met optredens. Iets wat natuurlijk meer dan welkom is aangezien de meeste artiesten aardig stil gezeten hebben in de afgelopen 2,5 jaar.

Hoewel het zangduo niet stilgezeten heeft en de afgelopen tijd de Top 40 van Nederland aardig gedomineerd heeft was een reeks aan optredens vast een fijn vooruitzicht. Naast de festivals die op de eerder genoemde dagen georganiseerd werden was daar natuurlijk ook Vrienden van Amstel Live wat je niet gemist kunt hebben op social media. Er waren naar dit zangduo ongelooflijk veel andere artiesten aanwezig zoals Guus Meeuwis, DI-RECT, Nick & Simon, Chef’Special, Typhoon, Willeke Alberti, Miss Montreal, Davina Michelle en Danny Vera. Maar daar houdt de lijst niet op.

Suzan van Suzan & Freek heeft voorzorgsmaatregelen getroffen!

Ook Lucas & Steve, Diggy Dex, Kraantje Pappie, Emma Heesters, Thomas Acda, Paul de Munnik, Flemming, VanVelzen, 3JS, Rolf Sanchez, Maan en Snelle waren van de partij. Op Instagram schrijft het liefdes- én zangduo: “De zoveelste keer in de afgelopen weken dat we onszelf afvragen of dit allemaal echt gebeurt. Vandaag per helikopter naar 4 Bevrijdingsfestivals als ‘Ambassadeur v/d Vrijheid’ in Haarlem, Almere, Assen en Leeuwarden. Wat een dag!!” Vanwege de drukke agenda’s moeten de artiesten deze dagen overgevlogen worden per helikopter om volgend optreden te halen. Suzan schrijft bij een foto: “We voelen ons echt Justin Bieber. Allebei de helft dan.” Tijdens de optredens worden ongelooflijk veel foto’s gemaakt waardoor de artiesten er altijd op hun paasbest uit zien. Een rok kan op een podium voor nogal wat ongemak zorgen aangezien je hoger dan de rest staat. Gelukkig wist Suzan wat er kon gebeuren en was ze voorbereid:

Lees verder

Showbizz

Het gaat echt niet goed met Hans Kraay, huwelijk kapot

Hans Kraay die we natuurlijk allemaal nog kennen toen hij als gast vaak aan de tafel zat bij het programma Veronica Inside schijnt heftige ruzie te hebben met zijn vrouw sterker nog zijn huwelijk schijnt in zwaar weer te zitten en sommige bronnen melden zelfs al dat het over en uit is tussen Hans en zijn 24 jaar jongere vrouw.

Hans die al 16 jaar getrouwd is met Sophie na twee mislukte huwelijken hiervoor heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Maar Sophie volgt Hans niet meer op Instagram en heeft haar account op privé gezet.

Sophie had een aantal jaar geleden een herseninfarct en de twee gingen een zware periode tegemoet, maar gelukkig herstelde Sophie volledig. In Veronica Inside liet Hans Kraay altijd weten hoe blij hij is met zijn vrouw, maar dat Hans zijn trouwring zelfs nu niet meer draagt zegt genoeg. Wat de reden is dat de twee waarschijnlijk gaan scheiden is niet bekende, maar vroeger stond Hans Kraay bekend dat hij vaak vreemdging.

Lees verder

Showbizz

John de Bever emotioneel over vreselijk groot verlies

John de Bever staat bij iedereen bekend als de vrolijke volkszanger uit het zuiden. Gister beleefde John echter een erg emotionele dag. Via Instagram plaatste De Bever een foto van zijn overleden moeder.

7 jaar geleden
John’s moeder overleed gisteren op de kop af zeven jaar geleden. Dat wilde hij zijn volgers laten weten. Hij plaatste dan ook een schitterende foto van haar met de hashtag #eenmoedervergeetjenooit. Ook schreef hij: ”Al 7 jaar niet meer bij ons”, gevolgt door een eerbetoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Veel sterkte gewenst.

Bron: Showblad

Lees verder

Showbizz

Meisje in Lang Leve de Liefde snapt het niet: “Is een krab een dier?”

In Lang Leve de Liefde worden niet altijd de meest ingenieuze gesprekken uitgelicht weten we uit veel kijkervaring. Natuurlijk gaat het bij het programma niet alleen om het maken van goede matches. Het is ook belangrijk dat er genoeg mensen naar de afleveringen blijven kijken. Daarom worden de meest opvallende momenten uit de dagenlange dates uitgelicht. Er is vaak genoeg bier en wijn aanwezig om het ijs tussen de singles te breken.

Maar dat levert uiteraard ook genoeg gespreksstof op waar wij thuis vanaf de bank ook graag van willen meegenieten. Om je vast een inleiding te geven op wat komen gaat. Het zal gaan over verschillende dieren en niet-dieren. Wat niet-dieren zijn? Dat weten we ook niet helemaal zeker, maar daar zel je zo direct wel achter komen. In het dierenrijk kunnen we alle eetbare dieren natuurlijk ook nog categoriseren. En dat blijkt een lastig punt te zijn.

Pittig gesprek in Lang Leve de Liefde!
Want wanneer is een dier nu een dier? Iedere vis is natuurlijk een dier. Maar niet ieder dier is een vis. En hoort een krab nu bij de vissen? Of hoort een krab nu bij de… dieren? Is een krab überhaupt wel een dier? En is kip vlees of is dat misschien iets anders? Allemaal vragen waar mevrouw uit de volgende date mee zit. Gouden uitspraken als “Kip is vlees maar het valt onder kip.” en “Krab is onderdeel van een vis, niet van een dier.” en “Een krab is geen dier.” komen naar voren. Om natuurlijk af te sluiten met: “En insecten dan?” Heerlijke televisie en we kunnen nu al niet wachten om de rest van de beelden te kunnen zien:

Lees verder

Trending