Connect with us

Showbizz

Dionne Stax zorgt voor veel onrust met “té strak jurkje” op foto!

Dionne Stax is als nieuwslezeres altijd dé publiekstrekker van het journaal geweest. Ieder journaal was het weer wachten op de outfits die de blonde presentatrice aan zou hebben waar dan half Nederland weer een mening over zou hebben. Maxim Hartman, hoe kan het ook anders, vond bijvoorbeeld dat de truitjes van Stax veel te veel voor afleiding zorgden tijdens het journaal. Zelfs de introverte Astrid Kerseboom heeft zich er eind vorig jaar over uitgelaten: “Ik vind dat je als presentator moet oppassen dat je er niet te opvallend bij staat en loopt. Je werk is het nieuws zo duidelijk en goed mogelijk overbrengen, het gaat niet om hoe spectaculair jij eruitziet. Je moet je er, zeker ook als vrouw, bewust van zijn dat als je iets heel straks aantrekt, dat het dan in de huiskamers ook over je voorgevel kan gaan.” Astrid zelf prefereert vormloze en uitdrukkingsloze outfits.

Dionne Stax steelt de show!

Echter kan het mannelijk Nederland natuurlijk weinig schelen wat Astrid van de strakke truitjes van Dionne vindt. Ook de mening van Maxim zal veel mannen een worst wezen. Afgelopen week is Dionne samen met haar nieuwe vriend naar een concert geweest. Aangezien we weinig foto’s van de presentatrice en haar nieuwe, wereldberoemde, vriend te zien krijgen is dit extra speciaal. Dionne is sinds een tijdje de helft van het nieuwe showbizzkoppel, Dionne en Steve.

Steve kun je wellicht kennen, zijn andere helft maakt namelijk deel uit het dj-duo Lucas & Steve. De twee waren aanwezig op het Koningsdagconcert in Maastricht, aangeboden door Koning Willem Alexander en Koningin Maxima in het Theater aan het Vrijthof. Wat volgers opvalt is dat Dionne straalt: “Leuk om te zien dat weer gelukkig bent, Dionne!” Ook wordt er gegrapt over de verwachte ophef over haar outfit: “Dit zal wel weer een ’té strak jurkje’ zijn!” Foto hier:

Lees verder

Showbizz

Het gaat echt niet goed met Hans Kraay, huwelijk kapot

Hans Kraay die we natuurlijk allemaal nog kennen toen hij als gast vaak aan de tafel zat bij het programma Veronica Inside schijnt heftige ruzie te hebben met zijn vrouw sterker nog zijn huwelijk schijnt in zwaar weer te zitten en sommige bronnen melden zelfs al dat het over en uit is tussen Hans en zijn 24 jaar jongere vrouw.

Hans die al 16 jaar getrouwd is met Sophie na twee mislukte huwelijken hiervoor heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Maar Sophie volgt Hans niet meer op Instagram en heeft haar account op privé gezet.

Sophie had een aantal jaar geleden een herseninfarct en de twee gingen een zware periode tegemoet, maar gelukkig herstelde Sophie volledig. In Veronica Inside liet Hans Kraay altijd weten hoe blij hij is met zijn vrouw, maar dat Hans zijn trouwring zelfs nu niet meer draagt zegt genoeg. Wat de reden is dat de twee waarschijnlijk gaan scheiden is niet bekende, maar vroeger stond Hans Kraay bekend dat hij vaak vreemdging.

Lees verder

Showbizz

John de Bever emotioneel over vreselijk groot verlies

John de Bever staat bij iedereen bekend als de vrolijke volkszanger uit het zuiden. Gister beleefde John echter een erg emotionele dag. Via Instagram plaatste De Bever een foto van zijn overleden moeder.

7 jaar geleden
John’s moeder overleed gisteren op de kop af zeven jaar geleden. Dat wilde hij zijn volgers laten weten. Hij plaatste dan ook een schitterende foto van haar met de hashtag #eenmoedervergeetjenooit. Ook schreef hij: ”Al 7 jaar niet meer bij ons”, gevolgt door een eerbetoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Veel sterkte gewenst.

Bron: Showblad

Lees verder

Showbizz

Meisje in Lang Leve de Liefde snapt het niet: “Is een krab een dier?”

In Lang Leve de Liefde worden niet altijd de meest ingenieuze gesprekken uitgelicht weten we uit veel kijkervaring. Natuurlijk gaat het bij het programma niet alleen om het maken van goede matches. Het is ook belangrijk dat er genoeg mensen naar de afleveringen blijven kijken. Daarom worden de meest opvallende momenten uit de dagenlange dates uitgelicht. Er is vaak genoeg bier en wijn aanwezig om het ijs tussen de singles te breken.

Maar dat levert uiteraard ook genoeg gespreksstof op waar wij thuis vanaf de bank ook graag van willen meegenieten. Om je vast een inleiding te geven op wat komen gaat. Het zal gaan over verschillende dieren en niet-dieren. Wat niet-dieren zijn? Dat weten we ook niet helemaal zeker, maar daar zel je zo direct wel achter komen. In het dierenrijk kunnen we alle eetbare dieren natuurlijk ook nog categoriseren. En dat blijkt een lastig punt te zijn.

Pittig gesprek in Lang Leve de Liefde!
Want wanneer is een dier nu een dier? Iedere vis is natuurlijk een dier. Maar niet ieder dier is een vis. En hoort een krab nu bij de vissen? Of hoort een krab nu bij de… dieren? Is een krab überhaupt wel een dier? En is kip vlees of is dat misschien iets anders? Allemaal vragen waar mevrouw uit de volgende date mee zit. Gouden uitspraken als “Kip is vlees maar het valt onder kip.” en “Krab is onderdeel van een vis, niet van een dier.” en “Een krab is geen dier.” komen naar voren. Om natuurlijk af te sluiten met: “En insecten dan?” Heerlijke televisie en we kunnen nu al niet wachten om de rest van de beelden te kunnen zien:

Lees verder

Trending