Connect with us

Showbizz

Zien: ‘Boobies’ van Eva Jinek weer vól in de picture tijdens talkshow!

Eva Jinek heeft in het verleden nogal wat aandacht getrokken door te spelen met verschillende knoopjes. Zo’n 14 jaar geleden verscheen de presentatrice nog als broekie bij het NOS Journaal waarin ze druk bezig was met haar voorkomen. In 2009 was er namelijk een gebruiker van Fok! Forum die een lek ontdekte bij de Publieke Omroep. Via publiekelijk toegankelijke mappen was verschillende content te downloaden. Daar zat ook behoorlijk wat ‘behind the scenes’ materiaal van het NOS Journaal tussen. Dit was dan ook nog in de tijd dat Eva als nieuwslezer bij de NOS werkte.

Een video van bijna 8 minuten verscheen, onder andere op YouTube, en die was hilarisch. De presentatrice is druk bezig met de knoopjes van haar truitje en doet haar moeder na die dit teveel van het goede zou vinden. Tot op de dag van vandaag wordt de presentatrice hier nog aan herinnerd, zo ook gisteren.

Eva Jinek wordt weer terug de tijd in getrokken door Michel Perridon!

Gisteravond zat de schatrijke Michel Perridon aan tafel bij Jinek. Schrijver Splinter Chabot heeft het op een gegeven moment over het feit dat een vrouw ook mooi kan zijn met wat minder grote vormen. Meneer Perridon is het daar niet mee eens en zegt stellig: “Nee!” Chabot reageert hier hard op: “Dan leven wij in een andere tijd in een andere visie.” Vervolgens begint Perridon met een van de meest ongemakkelijke momenten van de avond: “Ik ken een vrouw die ooit zei, ik heb een extra knoopje open gedaan…” Kort daarop vervolgt Perridon: “Dat is het eerste waar ik aan dacht toen ik hier werd uitgenodigd!” Jinek heeft hier duidelijk geen zin in: “Ja, maar dat was 10 jaar geleden…” Peridon besluit om het allemaal nóg wat schunniger te maken: “Ik denk er nog elke dag aan…” Hieronder het complete fragment:

 

Lees verder

Showbizz

Het gaat echt niet goed met Hans Kraay, huwelijk kapot

Hans Kraay die we natuurlijk allemaal nog kennen toen hij als gast vaak aan de tafel zat bij het programma Veronica Inside schijnt heftige ruzie te hebben met zijn vrouw sterker nog zijn huwelijk schijnt in zwaar weer te zitten en sommige bronnen melden zelfs al dat het over en uit is tussen Hans en zijn 24 jaar jongere vrouw.

Hans die al 16 jaar getrouwd is met Sophie na twee mislukte huwelijken hiervoor heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Maar Sophie volgt Hans niet meer op Instagram en heeft haar account op privé gezet.

Sophie had een aantal jaar geleden een herseninfarct en de twee gingen een zware periode tegemoet, maar gelukkig herstelde Sophie volledig. In Veronica Inside liet Hans Kraay altijd weten hoe blij hij is met zijn vrouw, maar dat Hans zijn trouwring zelfs nu niet meer draagt zegt genoeg. Wat de reden is dat de twee waarschijnlijk gaan scheiden is niet bekende, maar vroeger stond Hans Kraay bekend dat hij vaak vreemdging.

Lees verder

Showbizz

John de Bever emotioneel over vreselijk groot verlies

John de Bever staat bij iedereen bekend als de vrolijke volkszanger uit het zuiden. Gister beleefde John echter een erg emotionele dag. Via Instagram plaatste De Bever een foto van zijn overleden moeder.

7 jaar geleden
John’s moeder overleed gisteren op de kop af zeven jaar geleden. Dat wilde hij zijn volgers laten weten. Hij plaatste dan ook een schitterende foto van haar met de hashtag #eenmoedervergeetjenooit. Ook schreef hij: ”Al 7 jaar niet meer bij ons”, gevolgt door een eerbetoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Veel sterkte gewenst.

Bron: Showblad

Lees verder

Showbizz

Meisje in Lang Leve de Liefde snapt het niet: “Is een krab een dier?”

In Lang Leve de Liefde worden niet altijd de meest ingenieuze gesprekken uitgelicht weten we uit veel kijkervaring. Natuurlijk gaat het bij het programma niet alleen om het maken van goede matches. Het is ook belangrijk dat er genoeg mensen naar de afleveringen blijven kijken. Daarom worden de meest opvallende momenten uit de dagenlange dates uitgelicht. Er is vaak genoeg bier en wijn aanwezig om het ijs tussen de singles te breken.

Maar dat levert uiteraard ook genoeg gespreksstof op waar wij thuis vanaf de bank ook graag van willen meegenieten. Om je vast een inleiding te geven op wat komen gaat. Het zal gaan over verschillende dieren en niet-dieren. Wat niet-dieren zijn? Dat weten we ook niet helemaal zeker, maar daar zel je zo direct wel achter komen. In het dierenrijk kunnen we alle eetbare dieren natuurlijk ook nog categoriseren. En dat blijkt een lastig punt te zijn.

Pittig gesprek in Lang Leve de Liefde!
Want wanneer is een dier nu een dier? Iedere vis is natuurlijk een dier. Maar niet ieder dier is een vis. En hoort een krab nu bij de vissen? Of hoort een krab nu bij de… dieren? Is een krab überhaupt wel een dier? En is kip vlees of is dat misschien iets anders? Allemaal vragen waar mevrouw uit de volgende date mee zit. Gouden uitspraken als “Kip is vlees maar het valt onder kip.” en “Krab is onderdeel van een vis, niet van een dier.” en “Een krab is geen dier.” komen naar voren. Om natuurlijk af te sluiten met: “En insecten dan?” Heerlijke televisie en we kunnen nu al niet wachten om de rest van de beelden te kunnen zien:

Lees verder

Trending