Connect with us

Showbizz

Fragment in Massa is Kassa blijkt helemaal nep: ‘Kijk goed naar zijn tand!’

Dat Peter Gillis liever een frikandel wil dan een appel weten we door Massa is Kassa. Echter hebben we vorig jaar kunnen zien dat een appel ook serieuze schade kan toebrengen bij Peter. Nicol had Peter namelijk een appel gegeven omdat Peter wat meer gezonde voeding tto zich moet nemen.

Tot de grote schrik van Peter brak zijn tand af tijdens een bijt van zijn appel. De ondernemer legt natuurlijk direct de schuld bij ons Nicol neer, zij gaf hem immers de appel. Wie de beelden heeft gezien weet dat dat geen normale afgebroken tand was. Het was namelijk een facing over een geslepen tand van Peter. Een facing is een soort neptand die over een geslepen tand heen geschoven wordt waarmee de vorm en stand van de tand volledig naar eigen wens gemaakt kan worden. Je gezonde gebit moet er wel voor geslepen worden om het te laten passen.

Toneelspel in Massa is Kassa?
Echter heeft een aanwezige op de set van het programma zijn mond voorbij gepraat bij de heren van Roddelpraat. Roddelpraat meldt dat het een toneelstuk is wat opgevoerd wordt in het programma, iets waarvan het programma al vaker van beticht is. Roddelpraat meldt: “De aflevering waar hij in een appel bijt en zijn tand afbreekt was gespeeld, hahaha. Ik was hier bij.” We hebben de aflevering er even bij gepakt en zien toch echt dat de tand van Peter eruit ligt. Echter geeft ‘de bron’ aan dat dit van te voren is bedacht, waarschijnlijk om het appel-frikandel verhaal van Peter nog eens te benadrukken. Roddelpraat: “Er werd een nep tand in zijn mond gedaan die dan opeens brak.” Hieronder de desbetreffende beelden:

 

Lees verder

Showbizz

Het gaat echt niet goed met Hans Kraay, huwelijk kapot

Hans Kraay die we natuurlijk allemaal nog kennen toen hij als gast vaak aan de tafel zat bij het programma Veronica Inside schijnt heftige ruzie te hebben met zijn vrouw sterker nog zijn huwelijk schijnt in zwaar weer te zitten en sommige bronnen melden zelfs al dat het over en uit is tussen Hans en zijn 24 jaar jongere vrouw.

Hans die al 16 jaar getrouwd is met Sophie na twee mislukte huwelijken hiervoor heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Maar Sophie volgt Hans niet meer op Instagram en heeft haar account op privé gezet.

Sophie had een aantal jaar geleden een herseninfarct en de twee gingen een zware periode tegemoet, maar gelukkig herstelde Sophie volledig. In Veronica Inside liet Hans Kraay altijd weten hoe blij hij is met zijn vrouw, maar dat Hans zijn trouwring zelfs nu niet meer draagt zegt genoeg. Wat de reden is dat de twee waarschijnlijk gaan scheiden is niet bekende, maar vroeger stond Hans Kraay bekend dat hij vaak vreemdging.

Lees verder

Showbizz

John de Bever emotioneel over vreselijk groot verlies

John de Bever staat bij iedereen bekend als de vrolijke volkszanger uit het zuiden. Gister beleefde John echter een erg emotionele dag. Via Instagram plaatste De Bever een foto van zijn overleden moeder.

7 jaar geleden
John’s moeder overleed gisteren op de kop af zeven jaar geleden. Dat wilde hij zijn volgers laten weten. Hij plaatste dan ook een schitterende foto van haar met de hashtag #eenmoedervergeetjenooit. Ook schreef hij: ”Al 7 jaar niet meer bij ons”, gevolgt door een eerbetoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Veel sterkte gewenst.

Bron: Showblad

Lees verder

Showbizz

Meisje in Lang Leve de Liefde snapt het niet: “Is een krab een dier?”

In Lang Leve de Liefde worden niet altijd de meest ingenieuze gesprekken uitgelicht weten we uit veel kijkervaring. Natuurlijk gaat het bij het programma niet alleen om het maken van goede matches. Het is ook belangrijk dat er genoeg mensen naar de afleveringen blijven kijken. Daarom worden de meest opvallende momenten uit de dagenlange dates uitgelicht. Er is vaak genoeg bier en wijn aanwezig om het ijs tussen de singles te breken.

Maar dat levert uiteraard ook genoeg gespreksstof op waar wij thuis vanaf de bank ook graag van willen meegenieten. Om je vast een inleiding te geven op wat komen gaat. Het zal gaan over verschillende dieren en niet-dieren. Wat niet-dieren zijn? Dat weten we ook niet helemaal zeker, maar daar zel je zo direct wel achter komen. In het dierenrijk kunnen we alle eetbare dieren natuurlijk ook nog categoriseren. En dat blijkt een lastig punt te zijn.

Pittig gesprek in Lang Leve de Liefde!
Want wanneer is een dier nu een dier? Iedere vis is natuurlijk een dier. Maar niet ieder dier is een vis. En hoort een krab nu bij de vissen? Of hoort een krab nu bij de… dieren? Is een krab überhaupt wel een dier? En is kip vlees of is dat misschien iets anders? Allemaal vragen waar mevrouw uit de volgende date mee zit. Gouden uitspraken als “Kip is vlees maar het valt onder kip.” en “Krab is onderdeel van een vis, niet van een dier.” en “Een krab is geen dier.” komen naar voren. Om natuurlijk af te sluiten met: “En insecten dan?” Heerlijke televisie en we kunnen nu al niet wachten om de rest van de beelden te kunnen zien:

Lees verder

Trending