Connect with us

Showbizz

Nicol Kremers dit keer zoenend gespot met bekende Nederlandse zanger

Er gaat een hardnekkig gerucht rond over Nicol Kremers, de partner van Peter Gillis. Ze zou gespot zijn toen ze aan het zoenen was met een Nederlandse zanger. Heeft ze haar Peet bedrogen?

Peter Gillis en Nicol lijken in het programma Massa is Kassa net een oudgetrouwd stel. Hoewel ze enorm veel kibbelen, houden ze veel van elkaar. Onlangs onthulde Nicol nog dat een aanzoek van Peter haar grootste wens is. Maar zou dat aanzoek er nu nog wel komen?

Geen trouwerij meer?
,,Ik hoop in 2022 op een huwelijksaanzoek, dat is mijn grootste wens”, zo vertelde Nicol vorig jaar in gesprek met Beau Monde. Peter gaf toe nog te twijfelen aan een trouwerij, omdat het huwelijk met Treesie, de moeder van zijn kinderen, ook niet gelukt was.

In zijn biografie onthulde hij dat hij ‘verschillende bijvrouwen’ had. Treesie wist daar natuurlijk niets vanaf, tot ze op een dag erachter kwam. Peter stuurde een pikant mailtje naar de beheerder van één van zijn parken dat eigenlijk bedoeld was voor de vrouw van de beheerder.

Peter bedrogen door Nicol
Of Nicol na die onthulling Peter nog vertrouwde is niet zeker, maar toch leek het de afgelopen tijd goed te gaan tussen de twee. Tot de vermeende fout van Nicol. ,,Meerdere bronnen melden ons dat Nicolleke het laatst niet zo netjes heeft gehouden”, meldt showbizzkanaal Juice Channel in Instagram Stories. ,,Ze is namelijk op een feestje zoenen gespot met Nederlandstalige zanger Ferry de Lits.”

Lees verder

Showbizz

Het gaat echt niet goed met Hans Kraay, huwelijk kapot

Hans Kraay die we natuurlijk allemaal nog kennen toen hij als gast vaak aan de tafel zat bij het programma Veronica Inside schijnt heftige ruzie te hebben met zijn vrouw sterker nog zijn huwelijk schijnt in zwaar weer te zitten en sommige bronnen melden zelfs al dat het over en uit is tussen Hans en zijn 24 jaar jongere vrouw.

Hans die al 16 jaar getrouwd is met Sophie na twee mislukte huwelijken hiervoor heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Maar Sophie volgt Hans niet meer op Instagram en heeft haar account op privé gezet.

Sophie had een aantal jaar geleden een herseninfarct en de twee gingen een zware periode tegemoet, maar gelukkig herstelde Sophie volledig. In Veronica Inside liet Hans Kraay altijd weten hoe blij hij is met zijn vrouw, maar dat Hans zijn trouwring zelfs nu niet meer draagt zegt genoeg. Wat de reden is dat de twee waarschijnlijk gaan scheiden is niet bekende, maar vroeger stond Hans Kraay bekend dat hij vaak vreemdging.

Lees verder

Showbizz

John de Bever emotioneel over vreselijk groot verlies

John de Bever staat bij iedereen bekend als de vrolijke volkszanger uit het zuiden. Gister beleefde John echter een erg emotionele dag. Via Instagram plaatste De Bever een foto van zijn overleden moeder.

7 jaar geleden
John’s moeder overleed gisteren op de kop af zeven jaar geleden. Dat wilde hij zijn volgers laten weten. Hij plaatste dan ook een schitterende foto van haar met de hashtag #eenmoedervergeetjenooit. Ook schreef hij: ”Al 7 jaar niet meer bij ons”, gevolgt door een eerbetoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Veel sterkte gewenst.

Bron: Showblad

Lees verder

Showbizz

Meisje in Lang Leve de Liefde snapt het niet: “Is een krab een dier?”

In Lang Leve de Liefde worden niet altijd de meest ingenieuze gesprekken uitgelicht weten we uit veel kijkervaring. Natuurlijk gaat het bij het programma niet alleen om het maken van goede matches. Het is ook belangrijk dat er genoeg mensen naar de afleveringen blijven kijken. Daarom worden de meest opvallende momenten uit de dagenlange dates uitgelicht. Er is vaak genoeg bier en wijn aanwezig om het ijs tussen de singles te breken.

Maar dat levert uiteraard ook genoeg gespreksstof op waar wij thuis vanaf de bank ook graag van willen meegenieten. Om je vast een inleiding te geven op wat komen gaat. Het zal gaan over verschillende dieren en niet-dieren. Wat niet-dieren zijn? Dat weten we ook niet helemaal zeker, maar daar zel je zo direct wel achter komen. In het dierenrijk kunnen we alle eetbare dieren natuurlijk ook nog categoriseren. En dat blijkt een lastig punt te zijn.

Pittig gesprek in Lang Leve de Liefde!
Want wanneer is een dier nu een dier? Iedere vis is natuurlijk een dier. Maar niet ieder dier is een vis. En hoort een krab nu bij de vissen? Of hoort een krab nu bij de… dieren? Is een krab überhaupt wel een dier? En is kip vlees of is dat misschien iets anders? Allemaal vragen waar mevrouw uit de volgende date mee zit. Gouden uitspraken als “Kip is vlees maar het valt onder kip.” en “Krab is onderdeel van een vis, niet van een dier.” en “Een krab is geen dier.” komen naar voren. Om natuurlijk af te sluiten met: “En insecten dan?” Heerlijke televisie en we kunnen nu al niet wachten om de rest van de beelden te kunnen zien:

Lees verder

Trending