Connect with us

Showbizz

‘Lil’ Kleine gooit vader van trap’

Na de mishandeling van Jaimie Vaes gaat er een hardnekkig gerucht rond over Lil’ Kleine. Hij zou niet alleen zijn verloofde, maar ook zijn vader bewust pijn hebben gedaan.
Lil’ Kleine is dinsdag opnieuw vastgezet op verdenking van mishandeling van zijn verloofde. De rapper werd eerder vrijgelaten, maar het OM ging met succes in beroep om dat terug te draaien. En in de tijd dat Lil’ Kleine in de cel zit, komen er steeds meer verhalen over hem naar buiten.

Meer verhalen

In de ‘Bajes Special’ van de Nare Jongens podcast wordt het gedrag van Lil’ Kleine besproken door Jan Dijkgraaf en Bas Paternotte. De rapper wordt bestempeld als crimineel. Niet alleen omdat hij geweld tegen Jaimie gebruikt heeft, maar ook tegen zijn vader.

,,Volgens mij was dat met die kwestie op Ibiza, dat hij zijn vrouw had mishandeld. Iemand stuurde mij toen anoniem een berichtje met: ‘die Lil’ Kleine daar kijk ik helemaal niet van op. Die heeft zijn eigen vader een keer de trap afgeduwd’. Ik weet niet of het zo is, ik heb het niet gecheckt. Maar die verhalen gaan er dus rond over Lil’ Kleine”, onthult Bas.

Lil’ Kleine altijd al gewelddadig?

En dan hebben we natuurlijk nog de mishandeling bij de opening van de Amsterdamse club Olivia in 2019. Het slachtoffer zou in de club per ongeluk tegen de vriendin van Lil’ Kleine aangebotst zijn en het slachtoffer verklaarde dat hij meteen zijn excuses had aangeboden. Toch werd hij buiten opgewacht door de rapper en twee vrienden, die hem vervolgens in elkaar sloegen.

Zelfs toen de man na een duw op de grond lag, ging de mishandeling door. Het OM had een werkstraf van 120 uur en een voorwaardelijke celstraf van twee weken tegen de rapper geëist. Dit gebeurde net voor hij Jaimie tussen de autodeur klemde, waar hij nu voor vastzit.

Lees verder

Showbizz

Het gaat echt niet goed met Hans Kraay, huwelijk kapot

Hans Kraay die we natuurlijk allemaal nog kennen toen hij als gast vaak aan de tafel zat bij het programma Veronica Inside schijnt heftige ruzie te hebben met zijn vrouw sterker nog zijn huwelijk schijnt in zwaar weer te zitten en sommige bronnen melden zelfs al dat het over en uit is tussen Hans en zijn 24 jaar jongere vrouw.

Hans die al 16 jaar getrouwd is met Sophie na twee mislukte huwelijken hiervoor heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Maar Sophie volgt Hans niet meer op Instagram en heeft haar account op privé gezet.

Sophie had een aantal jaar geleden een herseninfarct en de twee gingen een zware periode tegemoet, maar gelukkig herstelde Sophie volledig. In Veronica Inside liet Hans Kraay altijd weten hoe blij hij is met zijn vrouw, maar dat Hans zijn trouwring zelfs nu niet meer draagt zegt genoeg. Wat de reden is dat de twee waarschijnlijk gaan scheiden is niet bekende, maar vroeger stond Hans Kraay bekend dat hij vaak vreemdging.

Lees verder

Showbizz

John de Bever emotioneel over vreselijk groot verlies

John de Bever staat bij iedereen bekend als de vrolijke volkszanger uit het zuiden. Gister beleefde John echter een erg emotionele dag. Via Instagram plaatste De Bever een foto van zijn overleden moeder.

7 jaar geleden
John’s moeder overleed gisteren op de kop af zeven jaar geleden. Dat wilde hij zijn volgers laten weten. Hij plaatste dan ook een schitterende foto van haar met de hashtag #eenmoedervergeetjenooit. Ook schreef hij: ”Al 7 jaar niet meer bij ons”, gevolgt door een eerbetoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Veel sterkte gewenst.

Bron: Showblad

Lees verder

Showbizz

Meisje in Lang Leve de Liefde snapt het niet: “Is een krab een dier?”

In Lang Leve de Liefde worden niet altijd de meest ingenieuze gesprekken uitgelicht weten we uit veel kijkervaring. Natuurlijk gaat het bij het programma niet alleen om het maken van goede matches. Het is ook belangrijk dat er genoeg mensen naar de afleveringen blijven kijken. Daarom worden de meest opvallende momenten uit de dagenlange dates uitgelicht. Er is vaak genoeg bier en wijn aanwezig om het ijs tussen de singles te breken.

Maar dat levert uiteraard ook genoeg gespreksstof op waar wij thuis vanaf de bank ook graag van willen meegenieten. Om je vast een inleiding te geven op wat komen gaat. Het zal gaan over verschillende dieren en niet-dieren. Wat niet-dieren zijn? Dat weten we ook niet helemaal zeker, maar daar zel je zo direct wel achter komen. In het dierenrijk kunnen we alle eetbare dieren natuurlijk ook nog categoriseren. En dat blijkt een lastig punt te zijn.

Pittig gesprek in Lang Leve de Liefde!
Want wanneer is een dier nu een dier? Iedere vis is natuurlijk een dier. Maar niet ieder dier is een vis. En hoort een krab nu bij de vissen? Of hoort een krab nu bij de… dieren? Is een krab überhaupt wel een dier? En is kip vlees of is dat misschien iets anders? Allemaal vragen waar mevrouw uit de volgende date mee zit. Gouden uitspraken als “Kip is vlees maar het valt onder kip.” en “Krab is onderdeel van een vis, niet van een dier.” en “Een krab is geen dier.” komen naar voren. Om natuurlijk af te sluiten met: “En insecten dan?” Heerlijke televisie en we kunnen nu al niet wachten om de rest van de beelden te kunnen zien:

Lees verder

Trending