Connect with us

Showbizz

Net binnen: Het gaat niet goed met Hélène Hendriks

Hélène Hendriks heeft vooral de afgelopen periode een ontzettend druk bestaan en werk ongelooflijk veel. Je ziet haar ook steeds vaker op de televisie. Zo is ze te zien voordat voetbalwedstrijden beginnen, is ze live op televisie en is ze ook nog eens het gezicht van HLF8. HLF8 wordt eigenlijk gehost door Johnny de Mol maar is tijdelijk even niet te zien. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de rechtszaak die door zijn ex is aangespannen. The show must go on zegt zowel zijn vader als hij, een apart statement omdat de cijfers erg tegenvallen.

Hélène Hendriks heeft dus tijdelijk het balletje overgenomen van Johnny de Mol waardoor ze drie dagen per week bij HLF8 te zien is.

Gezondheid Hélène Hendriks
Tijdens een gesprek bij Vandaag Inside laat Hendriks echter weten dat het allemaal eenbeetje teveel is en dat ze het bijna niet meer trekt. Ze is oververmoeid en takelt steeds meer af.

Tijdens het gesprek laat ze ook eenbeetje doorschemeren dat HLF8 eigenlijk niet de juiste keuze voor haar is geweest. Het lijkt zelfs bijna dat ze het verplicht moet doen waardoor ze het dus eigenlijk ook helemaal niet leuk vindt. Wij denken dat ze dit volgens een bepaald contract toch moet presenteren.

Bij Vandaag Inside zegt Hélène Hendriks het volgende over haar situatie en huidige leven:

“Ik heb het drie dagen gedaan en ik ben kapot. Ja, dat meen ik serieus. Dat was best zwaar.”

“Je bent continu bezig en je moet heel erg goed ingelezen zijn in echt alles. Je moet er echt hard voor werken, want in zo’n uitzending gaat het allemaal niet vanzelf. Als je er echt hard aan moet trekken is het vermoeiend.”

“Je probeert natuurlijk altijd een beetje wat anders te doen en dat heb ik eerder al gezegd aan deze tafel, maar het blijkt heel moeilijk te zijn.”

“Ik heb ook niet de autoriteit om dat eens even helemaal om te gooien, maar ik vind het best wel heftig drie dagen volle bak. Jij (tegen Wilfred Genee, red.) doet vijf dagen en ook nog drie uitzendingen op een dag, maar het is gewoon best wel moeilijk.”

Lees verder

Showbizz

Het gaat echt niet goed met Hans Kraay, huwelijk kapot

Hans Kraay die we natuurlijk allemaal nog kennen toen hij als gast vaak aan de tafel zat bij het programma Veronica Inside schijnt heftige ruzie te hebben met zijn vrouw sterker nog zijn huwelijk schijnt in zwaar weer te zitten en sommige bronnen melden zelfs al dat het over en uit is tussen Hans en zijn 24 jaar jongere vrouw.

Hans die al 16 jaar getrouwd is met Sophie na twee mislukte huwelijken hiervoor heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Maar Sophie volgt Hans niet meer op Instagram en heeft haar account op privé gezet.

Sophie had een aantal jaar geleden een herseninfarct en de twee gingen een zware periode tegemoet, maar gelukkig herstelde Sophie volledig. In Veronica Inside liet Hans Kraay altijd weten hoe blij hij is met zijn vrouw, maar dat Hans zijn trouwring zelfs nu niet meer draagt zegt genoeg. Wat de reden is dat de twee waarschijnlijk gaan scheiden is niet bekende, maar vroeger stond Hans Kraay bekend dat hij vaak vreemdging.

Lees verder

Showbizz

John de Bever emotioneel over vreselijk groot verlies

John de Bever staat bij iedereen bekend als de vrolijke volkszanger uit het zuiden. Gister beleefde John echter een erg emotionele dag. Via Instagram plaatste De Bever een foto van zijn overleden moeder.

7 jaar geleden
John’s moeder overleed gisteren op de kop af zeven jaar geleden. Dat wilde hij zijn volgers laten weten. Hij plaatste dan ook een schitterende foto van haar met de hashtag #eenmoedervergeetjenooit. Ook schreef hij: ”Al 7 jaar niet meer bij ons”, gevolgt door een eerbetoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Veel sterkte gewenst.

Bron: Showblad

Lees verder

Showbizz

Meisje in Lang Leve de Liefde snapt het niet: “Is een krab een dier?”

In Lang Leve de Liefde worden niet altijd de meest ingenieuze gesprekken uitgelicht weten we uit veel kijkervaring. Natuurlijk gaat het bij het programma niet alleen om het maken van goede matches. Het is ook belangrijk dat er genoeg mensen naar de afleveringen blijven kijken. Daarom worden de meest opvallende momenten uit de dagenlange dates uitgelicht. Er is vaak genoeg bier en wijn aanwezig om het ijs tussen de singles te breken.

Maar dat levert uiteraard ook genoeg gespreksstof op waar wij thuis vanaf de bank ook graag van willen meegenieten. Om je vast een inleiding te geven op wat komen gaat. Het zal gaan over verschillende dieren en niet-dieren. Wat niet-dieren zijn? Dat weten we ook niet helemaal zeker, maar daar zel je zo direct wel achter komen. In het dierenrijk kunnen we alle eetbare dieren natuurlijk ook nog categoriseren. En dat blijkt een lastig punt te zijn.

Pittig gesprek in Lang Leve de Liefde!
Want wanneer is een dier nu een dier? Iedere vis is natuurlijk een dier. Maar niet ieder dier is een vis. En hoort een krab nu bij de vissen? Of hoort een krab nu bij de… dieren? Is een krab überhaupt wel een dier? En is kip vlees of is dat misschien iets anders? Allemaal vragen waar mevrouw uit de volgende date mee zit. Gouden uitspraken als “Kip is vlees maar het valt onder kip.” en “Krab is onderdeel van een vis, niet van een dier.” en “Een krab is geen dier.” komen naar voren. Om natuurlijk af te sluiten met: “En insecten dan?” Heerlijke televisie en we kunnen nu al niet wachten om de rest van de beelden te kunnen zien:

Lees verder

Trending