Connect with us

Showbizz

Uitgelekt: Dit waren de vele middelen waar André Hazes verslaafd aan was

André Hazes is deze week nog naar buiten gekomen met een opmerkelijk statement. Hij vertelde eigenlijk vrijwel alles wat hij de afgelopen periode heeft meegemaakt en waarom hij zo lang niets van zich liet horen. Dit deed hij via zijn Instagram en deed een aantal opmerkelijke uitspraken.

Leugens
Doordat André nu eindelijk zelf van iets van zich heeft laten horen hangen er veel vraagtekens rondom zijn moeder Rachel Hazes. Zij was namelijk degene die de verklaringen deed voor André toen hij zelf niet meer liet horen. Doordat André nu zelf een statement heeft uitgebracht met een gedetailleerde verklaring is het best wel duidelijk dat Rachel Hazes de afgelopen periode flink heeft lopen liegen.

André heeft namelijk zelf nu laten weten dat hij een flinke aanslag op zijn lichaam heeft gepleegd:

“Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf. Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet). Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en ik heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte.

Niet omdat ik jullie, mijn fans, tekort wilde doen, maar om een periode van rust te creëren. Iets waar ik enorm aan toe was en waardoor het nu weer juist goed met mij gaat.”

Natuurlijk vragen veel mensen zich nu af wat voor soort roofbouw André dan op zijn lichaam heeft gepleegd en we kunnen je vertellen dat hij niet alleen een drankje teveel dronk.

Meerdere bronnen wisten al waar de zanger verslaafd aan was, ook wij wisten het al maar nu is het ook officieel gemaakt door niemand minder dan Privé-baas Everts Santegoeds. Hij laat namelijk precies weten waar André mee kampte.

Verslaving André
In de podcast Strikt Privé was Everts Santegoeds aan het woord en legt hij de verslavingen van André Hazes tot in de details uit:

“Als je het over verslavingen hebt, kun je er aan drie tegelijk denken: drank, drugs en anabolen. Je kunt hard trainen, maar de snelheid waarmee Dreetje een Michelin-man werd, grenst aan het ongelooflijke. Ik denk dat hij daar nu eerlijk over wordt in die docusoap”

Nog meer verslavingen
Er zijn echter meerdere bronnen die weten dat dat niet de enigste verslavingen waren/zijn. André zou namelijk ook een gokverslaving hebben maar ook een verslaving die hij heeft voor vrouwen, dit heeft heel Nederland kunnen meemaken de afgelopen periode.

Lees verder

Showbizz

Het gaat echt niet goed met Hans Kraay, huwelijk kapot

Hans Kraay die we natuurlijk allemaal nog kennen toen hij als gast vaak aan de tafel zat bij het programma Veronica Inside schijnt heftige ruzie te hebben met zijn vrouw sterker nog zijn huwelijk schijnt in zwaar weer te zitten en sommige bronnen melden zelfs al dat het over en uit is tussen Hans en zijn 24 jaar jongere vrouw.

Hans die al 16 jaar getrouwd is met Sophie na twee mislukte huwelijken hiervoor heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Maar Sophie volgt Hans niet meer op Instagram en heeft haar account op privé gezet.

Sophie had een aantal jaar geleden een herseninfarct en de twee gingen een zware periode tegemoet, maar gelukkig herstelde Sophie volledig. In Veronica Inside liet Hans Kraay altijd weten hoe blij hij is met zijn vrouw, maar dat Hans zijn trouwring zelfs nu niet meer draagt zegt genoeg. Wat de reden is dat de twee waarschijnlijk gaan scheiden is niet bekende, maar vroeger stond Hans Kraay bekend dat hij vaak vreemdging.

Lees verder

Showbizz

John de Bever emotioneel over vreselijk groot verlies

John de Bever staat bij iedereen bekend als de vrolijke volkszanger uit het zuiden. Gister beleefde John echter een erg emotionele dag. Via Instagram plaatste De Bever een foto van zijn overleden moeder.

7 jaar geleden
John’s moeder overleed gisteren op de kop af zeven jaar geleden. Dat wilde hij zijn volgers laten weten. Hij plaatste dan ook een schitterende foto van haar met de hashtag #eenmoedervergeetjenooit. Ook schreef hij: ”Al 7 jaar niet meer bij ons”, gevolgt door een eerbetoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Veel sterkte gewenst.

Bron: Showblad

Lees verder

Showbizz

Meisje in Lang Leve de Liefde snapt het niet: “Is een krab een dier?”

In Lang Leve de Liefde worden niet altijd de meest ingenieuze gesprekken uitgelicht weten we uit veel kijkervaring. Natuurlijk gaat het bij het programma niet alleen om het maken van goede matches. Het is ook belangrijk dat er genoeg mensen naar de afleveringen blijven kijken. Daarom worden de meest opvallende momenten uit de dagenlange dates uitgelicht. Er is vaak genoeg bier en wijn aanwezig om het ijs tussen de singles te breken.

Maar dat levert uiteraard ook genoeg gespreksstof op waar wij thuis vanaf de bank ook graag van willen meegenieten. Om je vast een inleiding te geven op wat komen gaat. Het zal gaan over verschillende dieren en niet-dieren. Wat niet-dieren zijn? Dat weten we ook niet helemaal zeker, maar daar zel je zo direct wel achter komen. In het dierenrijk kunnen we alle eetbare dieren natuurlijk ook nog categoriseren. En dat blijkt een lastig punt te zijn.

Pittig gesprek in Lang Leve de Liefde!
Want wanneer is een dier nu een dier? Iedere vis is natuurlijk een dier. Maar niet ieder dier is een vis. En hoort een krab nu bij de vissen? Of hoort een krab nu bij de… dieren? Is een krab überhaupt wel een dier? En is kip vlees of is dat misschien iets anders? Allemaal vragen waar mevrouw uit de volgende date mee zit. Gouden uitspraken als “Kip is vlees maar het valt onder kip.” en “Krab is onderdeel van een vis, niet van een dier.” en “Een krab is geen dier.” komen naar voren. Om natuurlijk af te sluiten met: “En insecten dan?” Heerlijke televisie en we kunnen nu al niet wachten om de rest van de beelden te kunnen zien:

Lees verder

Trending