Connect with us

Showbizz

Relatiebreuk tussen Bibi en Waylon: “Bibi verbreekt relatie”

Waylon en Bibi zijn de afgelopen weken erg vaak in de media geweest omdat Waylon een affaire heeft gehad met iemand anders terwijl Bibi zwanger was.

Dat Waylon (Willem) was vreemdgegaan is uiteindelijk bekend geworden door de Juicekanalen die vandaag de dag veel informatie naar buiten brengen: “Willem is namelijk tijdens de laatste zwangerschap van Bibi vreemd gegaan met een dame genaamd ‘Jadey Lois’. De twee kennen elkaar al sinds 2016.”

Toen Waylon dit uiteindelijke bekende plaatste Bibi niet lang daarna een uitgebreide video waarin ze vertelde wat er precies gaande was en vertelde ook dat ze toch besloot de relatie met Willem voort te zetten:

“Vervolgens pleur je iemand het huis uit en dat lost helemaal niets van je vragen op en ook niet je verdriet. Ik merkte ook dat ik met woede niet verder kwam.”

Toen dat bekend werd had iedereen gedacht dat Waylon nooit meer dezelfde fout zou maken. Yvonne denkt hier echter anders over, die zegt namelijk dat hij dit wel weer heeft gedaan:

“Ik heb gehoord dat Willem twee weken geleden op een maandag, ergens in Zeeland, bij een beachclub is geweest met een meid.”

Bibi verbreekt relatie
Zowel Bibi als Waylon heeft hier niets over laten weten maar Bekendeburen.nl zegt hier meer over te weten. Ze zeggen dat ze informatie hebben op basis van het nieuwe huis dat Bibi heeft gekocht. Ook Juicechannel zegt hier meer over te weten:

“Wij hebben zojuist met een bron gesproken die aangeeft dat Bibi een maand geleden een huis heeft gekocht in Den Haag. Dit huis heeft zij zonder Willem gekocht en moet volgens de bron flink verbouwd worden. Waarschijnlijk was het in eerste instantie voor verhuur.”

Bekendeburen is erachter gekomen dat de verbouwing die hierboven wordt beschreven ineens extra snel gedaan moet worden waardoor het lijkt dat het toch niet gaat tussen de twee.

Er is dus toch een kans dat Bibi wel in haar nieuwe huis gaat wonen en Waylon misschien dan toch zal verlaten.

Lees verder

Showbizz

Het gaat echt niet goed met Hans Kraay, huwelijk kapot

Hans Kraay die we natuurlijk allemaal nog kennen toen hij als gast vaak aan de tafel zat bij het programma Veronica Inside schijnt heftige ruzie te hebben met zijn vrouw sterker nog zijn huwelijk schijnt in zwaar weer te zitten en sommige bronnen melden zelfs al dat het over en uit is tussen Hans en zijn 24 jaar jongere vrouw.

Hans die al 16 jaar getrouwd is met Sophie na twee mislukte huwelijken hiervoor heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Maar Sophie volgt Hans niet meer op Instagram en heeft haar account op privé gezet.

Sophie had een aantal jaar geleden een herseninfarct en de twee gingen een zware periode tegemoet, maar gelukkig herstelde Sophie volledig. In Veronica Inside liet Hans Kraay altijd weten hoe blij hij is met zijn vrouw, maar dat Hans zijn trouwring zelfs nu niet meer draagt zegt genoeg. Wat de reden is dat de twee waarschijnlijk gaan scheiden is niet bekende, maar vroeger stond Hans Kraay bekend dat hij vaak vreemdging.

Lees verder

Showbizz

John de Bever emotioneel over vreselijk groot verlies

John de Bever staat bij iedereen bekend als de vrolijke volkszanger uit het zuiden. Gister beleefde John echter een erg emotionele dag. Via Instagram plaatste De Bever een foto van zijn overleden moeder.

7 jaar geleden
John’s moeder overleed gisteren op de kop af zeven jaar geleden. Dat wilde hij zijn volgers laten weten. Hij plaatste dan ook een schitterende foto van haar met de hashtag #eenmoedervergeetjenooit. Ook schreef hij: ”Al 7 jaar niet meer bij ons”, gevolgt door een eerbetoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Veel sterkte gewenst.

Bron: Showblad

Lees verder

Showbizz

Meisje in Lang Leve de Liefde snapt het niet: “Is een krab een dier?”

In Lang Leve de Liefde worden niet altijd de meest ingenieuze gesprekken uitgelicht weten we uit veel kijkervaring. Natuurlijk gaat het bij het programma niet alleen om het maken van goede matches. Het is ook belangrijk dat er genoeg mensen naar de afleveringen blijven kijken. Daarom worden de meest opvallende momenten uit de dagenlange dates uitgelicht. Er is vaak genoeg bier en wijn aanwezig om het ijs tussen de singles te breken.

Maar dat levert uiteraard ook genoeg gespreksstof op waar wij thuis vanaf de bank ook graag van willen meegenieten. Om je vast een inleiding te geven op wat komen gaat. Het zal gaan over verschillende dieren en niet-dieren. Wat niet-dieren zijn? Dat weten we ook niet helemaal zeker, maar daar zel je zo direct wel achter komen. In het dierenrijk kunnen we alle eetbare dieren natuurlijk ook nog categoriseren. En dat blijkt een lastig punt te zijn.

Pittig gesprek in Lang Leve de Liefde!
Want wanneer is een dier nu een dier? Iedere vis is natuurlijk een dier. Maar niet ieder dier is een vis. En hoort een krab nu bij de vissen? Of hoort een krab nu bij de… dieren? Is een krab überhaupt wel een dier? En is kip vlees of is dat misschien iets anders? Allemaal vragen waar mevrouw uit de volgende date mee zit. Gouden uitspraken als “Kip is vlees maar het valt onder kip.” en “Krab is onderdeel van een vis, niet van een dier.” en “Een krab is geen dier.” komen naar voren. Om natuurlijk af te sluiten met: “En insecten dan?” Heerlijke televisie en we kunnen nu al niet wachten om de rest van de beelden te kunnen zien:

Lees verder

Trending