Connect with us

Showbizz

Drugsdrama bij familie Robert ten Brink erger dan gedacht

Ze hebben het bijna 10 jaar geleden verborgen kunnen houden want geen enkele media of ander persoon wist het. Het zorgde voor een groot drama binnen de familie van Robert ten Brink die nu 66 jaar oud is. We hadden al eerder geschreven over het drama dat zich afspeelde waardoor Robert een hele lange tijd met een geheim heeft rondgelopen. Het gaat om de dochter van Robert, Isabel (32) en kleinzoon Willem (10) die vooral de slachtoffers zijn geworden van dit verhaal.

Twee dagen geleden werd er naar buiten gebracht dat de ex-schoonzoon van Robert ten Brink, Harry, in 2016 opgepakt werd met een grote hoeveelheid pillen in zijn koffer.

Robert ten Brink heeft in totaal flink wat kinderen, maar liefst vijf dochters. Iets langer dan tien jaar geleden kon zijn geluk niet op want toen kreeg hij zijn eerste kleinkind die Floris heet.

Floris is het kind van zijn dochter Nina en de vriend van Nina. Een tijdje daarna was Robert weer dolgelukkig want hij kreeg weer een kleinkind.

Het tweede kleinkind kreeg de Robert Willem, vernoemd naar zijn opa Robert. Dit is dan het kind van zijn dochter genaamd Isabel en inmiddels ex-vriend genaamd Harry. Opa Robert was dolgelukkig, tot hij nog meer te horen kreeg over de drugs en de arrestatie op het vliegveld.

Het geluk was echter van korte duur want er ontstond een drama waarbij Harry werd opgepakt bij het vliegveld. Dit was echter nog niet alles want zojuist is binnengekomen dat de drugs veel meer met de hele familie heeft gedaan dan in eerste instantie gedacht.

Verslaafd
Uiteraard heeft het nieuws voor veel ophef gezorgd waardoor vrijwel iedereen er nu in duikt. Ook Yvonne Coldeweijer is hier nu onderzoek naar aan het doen maar zegt wel dat ze dit al een tijdje wist maar toen had besloten er niks meer te doen, tot nu.

Yvonne Coldeweijer heeft uiteraard meerdere spionnen en een van deze spionnen heeft recent laten weten dat de dochter van Robert, Isabel zwaar verslaafd was geraakt aan het bekende witte poeder. Harry zou hiervoor hebben gezorgd en zou er alles aan hebben gedaan om geen contact meer op te zoeken met haar familie.

Isabel zou uiteindelijk zijn opgenomen in een afkickkliniek en mocht daar gelukkig weer snel weg. Ook zou ze daarna nooit meer last hebben gehad van haar verslaving en lijkt alles nu weer goed te gaan.

Isabel maakt televisie en heeft een zoontje die nu 10 jaar oud is en dus is vernoemd naar haar vader Robert.

Robert zelf heeft nog niets laten weten over de recente onthullingen.

Lees verder

Showbizz

Het gaat echt niet goed met Hans Kraay, huwelijk kapot

Hans Kraay die we natuurlijk allemaal nog kennen toen hij als gast vaak aan de tafel zat bij het programma Veronica Inside schijnt heftige ruzie te hebben met zijn vrouw sterker nog zijn huwelijk schijnt in zwaar weer te zitten en sommige bronnen melden zelfs al dat het over en uit is tussen Hans en zijn 24 jaar jongere vrouw.

Hans die al 16 jaar getrouwd is met Sophie na twee mislukte huwelijken hiervoor heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Maar Sophie volgt Hans niet meer op Instagram en heeft haar account op privé gezet.

Sophie had een aantal jaar geleden een herseninfarct en de twee gingen een zware periode tegemoet, maar gelukkig herstelde Sophie volledig. In Veronica Inside liet Hans Kraay altijd weten hoe blij hij is met zijn vrouw, maar dat Hans zijn trouwring zelfs nu niet meer draagt zegt genoeg. Wat de reden is dat de twee waarschijnlijk gaan scheiden is niet bekende, maar vroeger stond Hans Kraay bekend dat hij vaak vreemdging.

Lees verder

Showbizz

John de Bever emotioneel over vreselijk groot verlies

John de Bever staat bij iedereen bekend als de vrolijke volkszanger uit het zuiden. Gister beleefde John echter een erg emotionele dag. Via Instagram plaatste De Bever een foto van zijn overleden moeder.

7 jaar geleden
John’s moeder overleed gisteren op de kop af zeven jaar geleden. Dat wilde hij zijn volgers laten weten. Hij plaatste dan ook een schitterende foto van haar met de hashtag #eenmoedervergeetjenooit. Ook schreef hij: ”Al 7 jaar niet meer bij ons”, gevolgt door een eerbetoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Veel sterkte gewenst.

Bron: Showblad

Lees verder

Showbizz

Meisje in Lang Leve de Liefde snapt het niet: “Is een krab een dier?”

In Lang Leve de Liefde worden niet altijd de meest ingenieuze gesprekken uitgelicht weten we uit veel kijkervaring. Natuurlijk gaat het bij het programma niet alleen om het maken van goede matches. Het is ook belangrijk dat er genoeg mensen naar de afleveringen blijven kijken. Daarom worden de meest opvallende momenten uit de dagenlange dates uitgelicht. Er is vaak genoeg bier en wijn aanwezig om het ijs tussen de singles te breken.

Maar dat levert uiteraard ook genoeg gespreksstof op waar wij thuis vanaf de bank ook graag van willen meegenieten. Om je vast een inleiding te geven op wat komen gaat. Het zal gaan over verschillende dieren en niet-dieren. Wat niet-dieren zijn? Dat weten we ook niet helemaal zeker, maar daar zel je zo direct wel achter komen. In het dierenrijk kunnen we alle eetbare dieren natuurlijk ook nog categoriseren. En dat blijkt een lastig punt te zijn.

Pittig gesprek in Lang Leve de Liefde!
Want wanneer is een dier nu een dier? Iedere vis is natuurlijk een dier. Maar niet ieder dier is een vis. En hoort een krab nu bij de vissen? Of hoort een krab nu bij de… dieren? Is een krab überhaupt wel een dier? En is kip vlees of is dat misschien iets anders? Allemaal vragen waar mevrouw uit de volgende date mee zit. Gouden uitspraken als “Kip is vlees maar het valt onder kip.” en “Krab is onderdeel van een vis, niet van een dier.” en “Een krab is geen dier.” komen naar voren. Om natuurlijk af te sluiten met: “En insecten dan?” Heerlijke televisie en we kunnen nu al niet wachten om de rest van de beelden te kunnen zien:

Lees verder

Trending