Connect with us

Showbizz

Zien: ‘Deze deelnemer moest Expeditie Robinson gedwongen verlaten…’

SPOILER ALERT: Heb je de laatste aflevering van Expeditie Robinson nog niet gezien en wil je niet weten wie afvalt? Sla dit artikel dan maar eventjes over. Er gaan al geruime tijd geruchten over Rose Bertram en Thijs Boermans die het héél gezellig hebben gehad op het eiland van het programma. De twee zouden volgens deze geruchten behoorlijk intiem zijn geweest. Rose zou volgens deze geruchten vervolgens aan de programmamakers hebben gevraagd om dit buiten beeld te houden. Hierbij zou een keuze gegeven zijn om dit wél in het programma te houden óf om eruit gestemd te worden. Gisteravond zagen we hoe Rose vier van de zes stemmen kreeg en het programma moest verlaten. Het andere team had er niet voor gekozen om haar ’te redden’. Juicechannel heeft zich inmiddels uitgesproken over de exit van Rose en weet zeker dat dit opgezet spel is van de programmamakers.

Geplande exit in Expeditie Robinson?

Juicechannel meldt: “De geplande exit van Rose was dus in de nieuwste aflevering te zien. De meid is eruit gestemd omdat ze niet wilde dat haar avontuurtje met Thijs een verhaallijn werd in het seizoen. Achteraf gezien had ze net zo goed wel kunnen blijven. Want Thijs heeft het met weinig woorden al meerdere keren bevestigd.”

Kijkers van het programma hebben hun vraagtekens bij het verhaal van Juicechannel: “Ik vond het er niet uitzien als gepland. Dat hebben ze goed gedaan dan…” Juicechannel stelt: “Tuurlijk, het is tv. Zo gaan die dingen. Bij sommige programma’s ligt zelfs al de hele volgorde klaar met wanneer welke deelnemer eruit gaat. Dus dit was niet zo moeilijk voor de productie!” Een andere volger stelt: “Waar de camera verschijnt is waar de waarheid verdwijnt!” Hieronder het volledige bericht van het juicekanaal:

Lees verder

Showbizz

Het gaat echt niet goed met Hans Kraay, huwelijk kapot

Hans Kraay die we natuurlijk allemaal nog kennen toen hij als gast vaak aan de tafel zat bij het programma Veronica Inside schijnt heftige ruzie te hebben met zijn vrouw sterker nog zijn huwelijk schijnt in zwaar weer te zitten en sommige bronnen melden zelfs al dat het over en uit is tussen Hans en zijn 24 jaar jongere vrouw.

Hans die al 16 jaar getrouwd is met Sophie na twee mislukte huwelijken hiervoor heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Maar Sophie volgt Hans niet meer op Instagram en heeft haar account op privé gezet.

Sophie had een aantal jaar geleden een herseninfarct en de twee gingen een zware periode tegemoet, maar gelukkig herstelde Sophie volledig. In Veronica Inside liet Hans Kraay altijd weten hoe blij hij is met zijn vrouw, maar dat Hans zijn trouwring zelfs nu niet meer draagt zegt genoeg. Wat de reden is dat de twee waarschijnlijk gaan scheiden is niet bekende, maar vroeger stond Hans Kraay bekend dat hij vaak vreemdging.

Lees verder

Showbizz

John de Bever emotioneel over vreselijk groot verlies

John de Bever staat bij iedereen bekend als de vrolijke volkszanger uit het zuiden. Gister beleefde John echter een erg emotionele dag. Via Instagram plaatste De Bever een foto van zijn overleden moeder.

7 jaar geleden
John’s moeder overleed gisteren op de kop af zeven jaar geleden. Dat wilde hij zijn volgers laten weten. Hij plaatste dan ook een schitterende foto van haar met de hashtag #eenmoedervergeetjenooit. Ook schreef hij: ”Al 7 jaar niet meer bij ons”, gevolgt door een eerbetoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Veel sterkte gewenst.

Bron: Showblad

Lees verder

Showbizz

Meisje in Lang Leve de Liefde snapt het niet: “Is een krab een dier?”

In Lang Leve de Liefde worden niet altijd de meest ingenieuze gesprekken uitgelicht weten we uit veel kijkervaring. Natuurlijk gaat het bij het programma niet alleen om het maken van goede matches. Het is ook belangrijk dat er genoeg mensen naar de afleveringen blijven kijken. Daarom worden de meest opvallende momenten uit de dagenlange dates uitgelicht. Er is vaak genoeg bier en wijn aanwezig om het ijs tussen de singles te breken.

Maar dat levert uiteraard ook genoeg gespreksstof op waar wij thuis vanaf de bank ook graag van willen meegenieten. Om je vast een inleiding te geven op wat komen gaat. Het zal gaan over verschillende dieren en niet-dieren. Wat niet-dieren zijn? Dat weten we ook niet helemaal zeker, maar daar zel je zo direct wel achter komen. In het dierenrijk kunnen we alle eetbare dieren natuurlijk ook nog categoriseren. En dat blijkt een lastig punt te zijn.

Pittig gesprek in Lang Leve de Liefde!
Want wanneer is een dier nu een dier? Iedere vis is natuurlijk een dier. Maar niet ieder dier is een vis. En hoort een krab nu bij de vissen? Of hoort een krab nu bij de… dieren? Is een krab überhaupt wel een dier? En is kip vlees of is dat misschien iets anders? Allemaal vragen waar mevrouw uit de volgende date mee zit. Gouden uitspraken als “Kip is vlees maar het valt onder kip.” en “Krab is onderdeel van een vis, niet van een dier.” en “Een krab is geen dier.” komen naar voren. Om natuurlijk af te sluiten met: “En insecten dan?” Heerlijke televisie en we kunnen nu al niet wachten om de rest van de beelden te kunnen zien:

Lees verder

Trending