Connect with us

Showbizz

Grote zorgen om Peter Gillis na gelekte video: ‘Wat heeft Nicol gedaan?’

Peter Gillis en Nicol Kremers, bekend uit ‘Massa is Kassa‘ zouden volgend verschillende geruchten uit elkaar zijn. De twee zouden al langer relatieproblemen hebben volgens verschillende showbizz-experts. Rob Goossens liet na het beruchte bijt-incident weten dat er al langer moeilijkheden zijn tussen de twee realitysterren. Peter zou namelijk zijn vriendin in haar neus en rug hebben gebeten waarna er door omstander met de politie is gebeld. Hierdoor wordt de zaak voorgelegd aan de rechter.

Echter zijn er, naast vermeende relatieproblemen, meer problemen zijn in het leven van de vakantiepark-ondernemer. Zo zouden er meerdere gemeentes hun vergunningen, verleend aan Oostappen Groep, willen intrekken of herzien. Gisteren stond de ondernemer, volgens NU.nl, in hoger beroep tegenover de gemeente Assen. Nu.nl: NU.nl: “Er speelt zo veel tegelijkertijd rond Gillis, dat bij navraag bij de rechtbank in Oost-Brabant ook eerst uitgezocht moest worden waar de zaak van dinsdag nou precies om draait.”

Peter Gillis verlaten door Nicol Kremers?
Het zou gaan om een hoger beroep tegen een boete van maar liefst 500.000 euro. Echter zijn dat de minste geldzorgen voor de ondernemer. In de gemeente Peel en Maas wordt zelfs 1 miljoen euro van Gillis geëist. Daarnaast heeft ‘BekendeBuren‘ uitgezocht dat er ook nog een schuldeiser is: “Schuldeiser legt in de vorm van hypotheek beslag op woning Peter Gillis.” Hierbij zou het gaan om een bedrag van 970.000 euro. Een hoop onrust, ook voor Nicol. Inmiddels zouden de gemoederen zo hoog zijn opgelopen tussen de twee dat Nicol besloten heeft om te vertrekken. Dit maakt de video van een vermeende zoenende Nicol op een parkeerplaats een stuk geloofwaardiger. Daarnaast blijft een video van Roddelpraat opduiken. Hierin is vermoedelijk Peter in zijn uppie gespot op Schiphol. Normaal gesproken zijn de twee onafscheidelijk van elkaar, helemaal wanneer het om vakantie-uitjes gaat. Video hieronder:

Lees verder

Showbizz

Het gaat echt niet goed met Hans Kraay, huwelijk kapot

Hans Kraay die we natuurlijk allemaal nog kennen toen hij als gast vaak aan de tafel zat bij het programma Veronica Inside schijnt heftige ruzie te hebben met zijn vrouw sterker nog zijn huwelijk schijnt in zwaar weer te zitten en sommige bronnen melden zelfs al dat het over en uit is tussen Hans en zijn 24 jaar jongere vrouw.

Hans die al 16 jaar getrouwd is met Sophie na twee mislukte huwelijken hiervoor heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Maar Sophie volgt Hans niet meer op Instagram en heeft haar account op privé gezet.

Sophie had een aantal jaar geleden een herseninfarct en de twee gingen een zware periode tegemoet, maar gelukkig herstelde Sophie volledig. In Veronica Inside liet Hans Kraay altijd weten hoe blij hij is met zijn vrouw, maar dat Hans zijn trouwring zelfs nu niet meer draagt zegt genoeg. Wat de reden is dat de twee waarschijnlijk gaan scheiden is niet bekende, maar vroeger stond Hans Kraay bekend dat hij vaak vreemdging.

Lees verder

Showbizz

John de Bever emotioneel over vreselijk groot verlies

John de Bever staat bij iedereen bekend als de vrolijke volkszanger uit het zuiden. Gister beleefde John echter een erg emotionele dag. Via Instagram plaatste De Bever een foto van zijn overleden moeder.

7 jaar geleden
John’s moeder overleed gisteren op de kop af zeven jaar geleden. Dat wilde hij zijn volgers laten weten. Hij plaatste dan ook een schitterende foto van haar met de hashtag #eenmoedervergeetjenooit. Ook schreef hij: ”Al 7 jaar niet meer bij ons”, gevolgt door een eerbetoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Veel sterkte gewenst.

Bron: Showblad

Lees verder

Showbizz

Meisje in Lang Leve de Liefde snapt het niet: “Is een krab een dier?”

In Lang Leve de Liefde worden niet altijd de meest ingenieuze gesprekken uitgelicht weten we uit veel kijkervaring. Natuurlijk gaat het bij het programma niet alleen om het maken van goede matches. Het is ook belangrijk dat er genoeg mensen naar de afleveringen blijven kijken. Daarom worden de meest opvallende momenten uit de dagenlange dates uitgelicht. Er is vaak genoeg bier en wijn aanwezig om het ijs tussen de singles te breken.

Maar dat levert uiteraard ook genoeg gespreksstof op waar wij thuis vanaf de bank ook graag van willen meegenieten. Om je vast een inleiding te geven op wat komen gaat. Het zal gaan over verschillende dieren en niet-dieren. Wat niet-dieren zijn? Dat weten we ook niet helemaal zeker, maar daar zel je zo direct wel achter komen. In het dierenrijk kunnen we alle eetbare dieren natuurlijk ook nog categoriseren. En dat blijkt een lastig punt te zijn.

Pittig gesprek in Lang Leve de Liefde!
Want wanneer is een dier nu een dier? Iedere vis is natuurlijk een dier. Maar niet ieder dier is een vis. En hoort een krab nu bij de vissen? Of hoort een krab nu bij de… dieren? Is een krab überhaupt wel een dier? En is kip vlees of is dat misschien iets anders? Allemaal vragen waar mevrouw uit de volgende date mee zit. Gouden uitspraken als “Kip is vlees maar het valt onder kip.” en “Krab is onderdeel van een vis, niet van een dier.” en “Een krab is geen dier.” komen naar voren. Om natuurlijk af te sluiten met: “En insecten dan?” Heerlijke televisie en we kunnen nu al niet wachten om de rest van de beelden te kunnen zien:

Lees verder

Trending