Connect with us

Showbizz

Marco Borsato ontvlucht Nederland zonder Leontine naar bijzondere bestemming

Marco Borsato

Voor het eerst sinds lange tijd is Marco Borsato nog eens in het openbaar opgemerkt. Hij ontvlucht Nederland om vakantie te vieren op een heel bijzondere bestemming. De zanger vertrekt naar Schotland, maar zonder Leontine.

Er circuleert een kiekje van Marco die samen met zijn zoon op citytrip is. Yvonne Coldeweijer weet meer: “Marco Borsato is met zijn zoon gespot in Edinburgh, Schotland!” Op de bewuste foto lijkt het erop alsof de zanger de weg zoekt op zijn telefoon.

Leontine is nergens te bespeuren, dus het gaat duidelijk om een vader-zoon uitje. De laatste tijd is Leontine meer met vriendinnen onderweg. Onlangs vierde ze overigens haar verjaardag met enkele beste vriendinnen, waarbij Marco niet uitgenodigd was. “Nou de vrouwen zijn er bijna klaar voor hoor! Sicilië we komen eraan!”, liet een van de vriendinnen toen weten.

Breuk definitief

De afstand tussen de zanger en Leontine lijkt alsmaar groter te worden. Een goede vriend van Marco onthulde recent nog dat Leontine het liefst totaal geen contact meer wil met hem. De zanger kan wel nog terugvallen op zijn kinderen, die hem wel blijven steunen.

Showbizz

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

Showbizz

Sarah van Soelen laat haar ‘meloenen’ uit jurkje floepen op vakantie in Arabisch land

Sarah van Soelen geniet duidelijk van haar vakantie in Dubai. Op haar Instagram-account deelt ze een foto die weinig aan de verbeelding overlaat. Ze pronkt daarbij op foto’s waarbij ze de tweeling bijna uit haar jurkje laat floepen.

Sarah is ‘happier than ever’

Ze deelt met haar volgers op Instagram dat ze zich goed voelt. Sarah geniet van een avondje uit tijdens haar welverdiende vakantie in Dubai. ‘happier than ever’ schreef ze, waarna het verwijst naar de diep uitgesneden jurk die ze draagt. De ex-vriendin van André Hazes Jr heeft het zeker moeilijk gehad.

Eerder liet ze haar volgers zien wat Andre in haar ziet, maar dat behoort nu volgens haar helemaal tot het verleden. Het is nu tijd voor iedereen om te zien dat ze gelukkiger is dan ooit. We geloven haar zeker, vooral de jurk die ze aan heeft, roept het uit!

Lees verder

Showbizz

Heftig voor Gerard Joling: ‘Je gunt het je ergste vijand niet’

Gerard Joling is vorige week maandag met spoed opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Na een week, vorige dinsdag, mocht de zanger weer naar huis. Nu vertelt Geer hoe het met hem gaat.

Hij vertelt dat het best schrikken was. Door de pijn is hij ook wat magerder geworden. Toch was Gerard niet bang. “Ik dacht: ‘Hier kom ik wel weer uit. Ik ga goed, ik voel mij goed, ik heb geen koorts en ik heb geen pijn.”

De zanger laat verstaan dat het best wel een groot drama was. “Drie weken lang ben ik ermee bezig geweest. (…) Je gunt het je ergste vijand niet.”

Lees verder

Trending